Čeliabinsko apskrityje nukrito NSO

Pradėjo Ezekiel, vasario 15, 2013, 15:36:20

« ankstesnis - sekantis »

Ar tikite, kad Čeliabinske nukrito paprastas meteoritas?

Meteoritas
21 (48.8%)
Netikiu oficialiu pranešimu
22 (51.2%)

Viso balsavusių narių: 43

Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Įdomu kaip tuomet būtų buvus iškelta raketa.

lekshtenas

Citata iš: Ezekiel  vasario 23, 2013, 12:53:18
Sakoma, kad raketos negali taip greitai skristi. O kas jeigu raketa buvo paleista iš kosmoso? Leisdamasi žemyn ją stumstu ne tik jos variklis, bet ir gravitacijos jėga
tarkim pabezdejimas eilinis nieko sudetingo,bet dabar susikaupk ir ysivaizduok pachmelinga pabezdejima?aaaa pagavai kaip viskas sudetinga cia?

lekshtenas

aciu uz minusus.viska priimu su pakankamai pakelta galva:D incognito nepyk kad cia rasau bet tu skleidi deziinformacija per savo uzterstus inplantus,as rimtai perskanuok,mano patikimais saltiniais tavo implantais tornieciai siuntineja visokius virusus kuriuos tu cia ishsprogdines akis ir pridejas desine ranka prie sirdies skleidi.o siaip as jus visus myliu:D

paragraf 78

Nerašyk dviejų pranešimų vienas paskui kitą, norėdamas ką nors papildyti, naudokis funkcija "keisti"

Marius

Citata iš: lekshtenas  vasario 23, 2013, 16:48:53
aciu uz minusus.viska priimu su pakankamai pakelta galva:D incognito nepyk kad cia rasau bet tu skleidi deziinformacija per savo uzterstus inplantus,as rimtai perskanuok,mano patikimais saltiniais tavo implantais tornieciai siuntineja visokius virusus kuriuos tu cia ishsprogdines akis ir pridejas desine ranka prie sirdies skleidi.o siaip as jus visus myliu:D

O mano patikimais šaltiniais greit gausi pailsėt nuo šio tinklapio..

paragraf 78

Šaltiniai kolkas pakantūs, bet jei toliau taip tęsis, tada visko gali būti, kad Marius yra pranašas.
Ok, baigiam offtopiką

snofru

vasario 23, 2013, 19:26:55 Redagavimas: vasario 23, 2013, 20:54:07 by snofru
užtikau peržiūrėdamas šitą video http://www.newstube.ru/media/meteoritnaya-ataka-na-urale
pabandžiau iškirpt, padidint ir palėtint, kad geriau matytusi.
kiek supratau ten automobilis taip sprogsta, kas galėjo sukelt tokį sprogimą? smūgio banga?

--edit
jau susuko filmą apie meteoritą. http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1426.0

inkognito

Citata iš: lekshtenas  vasario 23, 2013, 16:48:53

Kokią info gaunu tokia ir pasidalinu čia forume,nuo savęs nieko nepridedu,o čia publika išprususi pati atsirenka ar tai info ar dezinfo,jei toks esi gerai informuotas tai pasistenk, kad būtų siunčiama tik kokybiška,o ne tokia kaip dabar.Bet pagal tamstos mentalitetą ir išsireiškimus forume neatrodo, kad turėtumei ką nors bendro su jais.Neužpyk kad minusu įvertinau tavo paskutinį postą,bet ne tik mano vieno tokia nuomonė apie tave susidarė.

paragraf 78

Štai video kuriame daugiau vaizdų su meteorito padariniais.
Jame taip pat teigiama jog šis meteoritas neturi nieko bendro su praskriejusiu asteroidu. O taip pat keliama hipotezė, jog tai išvis ne meteoritas buvo, o kometos branduolys, nes kometos branduoliai po savęs nepalieka jokių pėdsakų.

P.S. inkognito, tau reikėjo perskaityti žinutę kurią ištryniau ir už kurią jis gavo įspėjimą, tai būtum 10 minusų padėjęs ;)

snofru

vasario 24, 2013, 18:16:19 Redagavimas: vasario 24, 2013, 18:18:42 by snofru
Kosmopoisk vadovo V. Černobrovo pranešimas apie pirmuosius Čeliabinsko meteorito paieškos ir tyrimo rezultatus. trukmė kažkur apie pusantros valandos, bet tie kas domisi šiuo atveju- išgirs daug įdomių dalykų. pranešime kalbama ir apie dezinformaciją kuri iki dabar lydi šią istoriją ir apie keistus armijos manevrus, ir apie policijos kardonus, apie tai ką rado, apie raketą numušančią meteoritą, o pabaigoje laukia siurprizas. ir blyn tikrai keista, tiek kalbų apie visokius NSO o akivaizdus dalykas praslydo kaip ir nepastebėtas, tiksliau- nesulaukęs dėmesio, o dėmėsio jis tikrai nusipelno ne eilinio. žodžiu nespoilinsiu - pasižiūrėkit pranešimą.
http://kosmopoisk.org/video/va_chernobrov_pervye_itogi_poiskov_i_issledovaniy_chelyabinskogo_meteorita_1694.html

Karolis

Nesuprantu rusiškai. Gal trumpai kaikas parašys apie ta nepastebėtą dalyką :) ?. Ačiū.

snofru

Citata iš: Karolis  vasario 24, 2013, 18:37:06
Nesuprantu rusiškai. Gal trumpai kaikas parašys apie ta nepastebėtą dalyką :) ?. Ačiū.
nesinori spoilint. tegul pažiūri tie kas supranta, o ryt galima bus ir parašyt. galiu tik duot užuominą - tai susiję su aerodinamika. ir kas ten žino, gal inkognito versija visai ne tokia fantastiška kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio  ;)

.L.U.T.H.O.R.

man neveikia nei nuoroda nei pats saitas.

snofru

Citata iš: Šešėlis  vasario 24, 2013, 19:28:04
man neveikia nei nuoroda nei pats saitas.
youtube įrašas

puodukas

vasario 24, 2013, 19:38:45 Redagavimas: vasario 24, 2013, 19:43:27 by puodukas
Peržiūrėjau video, itikinamai aiškina, ir ta nauja versija irgi didelį klausimą iškėlė.

nors pats visvien manau kad meteoritas.

Aukštyn