Koks ištiesų yra dievas..?

Pradėjo Marius, vasario 13, 2013, 11:29:55

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

astropasaulis

kovo 18, 2013, 18:25:12 Redagavimas: kovo 18, 2013, 18:27:54 by astropasaulis
Mes nežinome, koks jis yra ištikrųjų. Galime tik spėlioti, filosofuoti. Kiekvienam žmogui Dievas bus vis kitaip interpretuojamas. Asmeniškai, man Dievas visada asocijuodavosi su tam tikra asmenybe. Aš labai nemėgstu, kai Dievas interpretuojamas, kaip visuma visko, kas egzistuoja. Tai begalo abstraktu ir per daug paprasta, net ir neįdomu. Jeigu Dievas yra viskas, tai kodėl mes tada negalime turėti individualumo?
Viskas prasidėjo nuo to, kai užsimerkiau ir kreipiausi į Dievą ir tą pačią sekundę pradėjo vibruoti trečiosios akies sritis, o po kelių sekundžių kratė visą kūną vibracijos. Kelerius metus buvau tarsi atsižadėjęs Dievo idėjų, ypač katalikiškųjų, tačiau jis pradėjo į mane kreiptis. Aš pradėjau medituodamas matyti angelus, kad jie stovi šalia manęs ir bando kažką pasakyti. Kodėl aš transo būsenoje nebematau ateivių, o vešlias pievas, tekantį upelį, saulėtą dieną..? Netgi girdžiu, kaip čiulba paukščiai. Atsidursti tokioje atmosferoje, kuri yra tau artima, kurios tu pasiilgai...

inkognito

Dievas yra nuostabiausia kas galėjo atsitkti ,jis sukūrė erdvę ir  laiką,ir visa kas telpa tame,tik  jo dėka mes tapome žmonėmis, o mūsų dėka jis gali suvokti save patį,ir koks jis yra didingas...

PusiauŽmogus

Citata iš: inkognito  kovo 18, 2013, 18:59:28
Dievas yra nuostabiausia kas galėjo atsitkti ,jis sukūrė erdvę ir  laiką,ir visa kas telpa tame,tik  jo dėka mes tapome žmonėmis, o mūsų dėka jis gali suvokti save patį,ir koks jis yra didingas...

Spėju, jo vardas ne Jėzus Kristus? :DD

Marius

kovo 18, 2013, 19:31:33 Redagavimas: kovo 18, 2013, 19:36:30 by Marius
'' Viskas prasidėjo nuo to, kai užsimerkiau ir kreipiausi į Dievą ir tą pačią sekundę pradėjo vibruoti trečiosios akies sritis, o po kelių sekundžių kratė visą kūną vibracijos. ..''

......Kas Kas pradėjo vibruoti?...........hmmmm...

''. Kelerius metus buvau tarsi atsižadėjęs Dievo idėjų, ypač katalikiškųjų, tačiau jis pradėjo į mane kreiptis. Aš pradėjau medituodamas matyti angelus, kad jie stovi šalia manęs ir bando kažką pasakyti. Kodėl aš transo būsenoje nebematau ateivių, o vešlias pievas, tekantį upelį, saulėtą dieną..? Netgi girdžiu, kaip čiulba paukščiai. Atsidursti tokioje atmosferoje, kuri yra tau artima, kurios tu pasiilgai...''

Anksčiau matei ateivius,kitus pasaulius ir dar bala žino ką,dabar ta mada praėjo ir pradėjai matyt dievus ir angelus..kas sekantis saraše?Atsiversi į satanizmą? maoizma? tapsi keliaujančiu pranašu..astropretendente tu keiti savo isitikinimus kaip koines..

paragraf 78

Va kai tokie dalykai dedasi su vibracijomis ir panašiais reiškiniais, tai egzorcistų patirtis rodo, kad ne Dievas tada reiškiasi, o piktosios dvasios šėlsta.
Ir tai teigia ne vien katalikų egzorcistai, bet ir kitų religijų atstovai.

Master

Manau, kiekvienas dievą pažystame savaip. O pažinimo žinios ateina iš pasąmonės. Juk skirtingi dalykai mums įkūnija skirtingas patirtis, kurias kiekvienas interpretuojame savaip. Vieni mato dievą savyje, kiti aplinkoje... Bet mes negalime įsivaizduoti to ko neaprėpia mūsų sąmonės. O kaip okultistai sako, nėra nieko, ko mes negalėtumėme įsivaizduoti. Arba, viskas ką mes įsivaizduojame, jau egzistuoja astralinėje plotmėje. Žodžiu tai ir dievas turėtu būti tuose rėmuose. O koks, manau kiekvienam individualiai, įkūnijant visas gerąsias savybes. Aš taip manau :3

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Master  kovo 18, 2013, 20:12:20
Manau, kiekvienas dievą pažystame savaip. O pažinimo žinios ateina iš pasąmonės. Juk skirtingi dalykai mums įkūnija skirtingas patirtis, kurias kiekvienas interpretuojame savaip. Vieni mato dievą savyje, kiti aplinkoje... Bet mes negalime įsivaizduoti to ko neaprėpia mūsų sąmonės. O kaip okultistai sako, nėra nieko, ko mes negalėtumėme įsivaizduoti. Arba, viskas ką mes įsivaizduojame, jau egzistuoja astralinėje plotmėje. Žodžiu tai ir dievas turėtu būti tuose rėmuose. O koks, manau kiekvienam individualiai, įkūnijant visas gerąsias savybes. Aš taip manau :3

Tai astrale yra daug visokių daiktų prikurta, ten ir dievybių ir visko rastum, ko tik nori :D Net ir Neo iš matricos, kad nori.

Master

Matai ne iš kiekvieno debesies lyja. Kitaip tariant, nevisada tai mums turi didesnę įtaka :) (beje, teorija vistiek galima argumentuoti, žek juk tas neo visgi materialus, jis egzistuoja filme.. Tada :D ! Problema išspręsta).

inkognito

Citata iš: PusiauŽmogus  kovo 18, 2013, 19:01:57
Citata iš: inkognito  kovo 18, 2013, 18:59:28

Spėju, jo vardas ne Jėzus Kristus? :DD

Dievas visuomet supras kad kreipiesi į jį gali jį vadinti tūkstančiais vardų,Jėzus Kristus, Jehova, Alachas Ar net Buda ,ar dar kokį besugalvosi,jis vis vien Tave supras ir žinos, kad kreipiesi būtent į jį,jis visus mus  vienodai myli, savo kūrinius, kaip tik begali mylėti kūrėjas. Todėl jis gausiai visus aprūpina šviesa.šiluma ir maistu,o mes jskaudinam jį nesugebėdami pasidalinti draugiškai jo atsiūstas gėrybes ir neretai iškeldami aukščiau visko savo EGO. Tai tik dar kartą įrodo kiek mums daug dar reikia tobulėti,kad tikrai būtume verti jo meilės.

eternal.bliss

Tobulumas yra procesas o ne rezultatas kurį gali pasiekti. Todėl tiek tobulumas tiek tobulėjimas neturi galutinės ribos kada jis sustoja, nes jis nebebūtų tobulas.

Kitaip sakant- visi yra tobuli ir negali būti kitokie. Visi yra verti ir negali būti kitokie. Nėra vertesnių ir negalim būti vertesni.  ;)

astropasaulis

Citata iš: eternal.bliss  kovo 19, 2013, 11:49:33
Kitaip sakant- visi yra tobuli ir negali būti kitokie. Visi yra verti ir negali būti kitokie. Nėra vertesnių ir negalim būti vertesni.  ;)

Kaip tu atradai, pasiekei vidinę harmoniją?

eternal.bliss

Neprisirišk prie nieko, nesureikšmink, neteisk ir eik ten kur jautiesi kaip savoj stihijoj.

Justinas Herbsman

dievas yra - viskas kas yra.taskas.o gyncitis kuri dievo israiska tikresne ar "geresne" yra tiesiog kvaila... bet kiekvieno suvokimas skiriasi..... nes mes ir esam dievas save stebintis is visu kampu....

idenmeyou

Citata iš: paragraf 78  kovo 18, 2013, 19:35:21
Va kai tokie dalykai dedasi su vibracijomis ir panašiais reiškiniais, tai egzorcistų patirtis rodo, kad ne Dievas tada reiškiasi, o piktosios dvasios šėlsta.
Ir tai teigia ne vien katalikų egzorcistai, bet ir kitų religijų atstovai.

Bet jei teigiama, kad Dievas visagalis, kodel jis leidzia visoms piktoms dvasioms selsti ir apsesti tuos zmones, kuriems paskui reikia egzorcisto pagalbos, kodel leidziama tam zmogui kenteti

paragraf 78

Apsėdimas vyksta ne dėl dievo valios, o dėl žmogaus laisvos valios. Jo nebūna ant lygios vietos. Žmogus kažką pats padaro dėl ko įvyksta apsėdimas. Va pavyzdžiui pastebėta jog užsiiminėjant magija yra dažni apsėdimai ir panašūs dalykai.

Aukštyn