Abdukcija arba pagrobimo anatomija

Pradėjo paragraf 78, sausio 15, 2013, 19:54:50

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

eternal.bliss

hmm tuomet puiku  :)

2Pacas

Citata iš: paragraf 78  sausio 16, 2013, 11:43:59
Aha. Miego paralyžiaus metu visos haliucinacijų formos: regimosios, jutiminės, klausos, skonio, kvapo ir t.t. yra įmanomos.
Smegenys iš esmės tuo metu dar nėra pabudusios iki galo ir gali krėsti pačius neįtikinamiausius dalykus.
Pritairu nekarta pats esu tai patyres,ispradziu isigazdavau bet poto prisimindavau kame reikalas ir greit vel nuluzdavau :D

Uta

Gerai. Nerandu tinkamos temos, bet parašysiu čia.
Jau esu aprašius atveji kai kūną ištiko paralyžius, girdėjau ta cypimą ir girdėjau kito žmogaus mintis.
Apie 1h nakties ramiai gulėjau lovoje, dar nemiegojau, bet galvoje pradėjo plaukti vaizdiniai, prieš mano akis atsirado kompiuterio ekranas, kuris tarsi skelbė - nėra ryšio. Staiga pradėjo vibruoti/drebėti galva ir visas kūnas, prisiminiau aną nutikimą ir bandžiau laukti kas nutiks, tačiau išsigandau, kad galva sprogs, išsigandau kažko baisesnio ir po truputi viskas pradėjo rimti, tačiau jau normaliai pramerkusi akis vis dar jaučiau, kaip vibruoja ir dreba kūnas. Tarsi kažkokios bangos virpesiai mane pultu.
Kas tada man buvo? haliucinacija čia nelabai tinka. Ir miego paralyžių esu patyrus, čia ne jis. Tarsi kažkas norėjau užmegzti kontaktą bet aš ji nutraukiau..

paragraf 78

Na šiaip nieko ko nebūtų miego paralyžiaus metu neaprašei. Miego paralyžius gali reikštis įvairiai, tad nereiški jog jei kartą jį patyriai tai kitą kartą jis taip pat pasireikš.
Visi tavo aprašyti pojūčiai yra galimi miego paralyžiaus metu.

Kasius

Kaip čia švelniau ir neįžeidžiant pasakius...
Būsena tarp miego ir budėjimo nesunkiai pasiekiama net neypatingai sudėtingų meditacinių Dzen budizmo "technikų" dėka (tik su sektantais kokiais nesusidėkit!), o hipnozės ar savęs hipnozės dėka galimybės susipažinti su pasąmonės kūryba yra tiesiog neribotos, tačiau ar to reikia
Deja, turiu nuvilti pagrobimų teorijos mylėtojus - ekranai, akys, ilgos pilkai melsvos rankos ir t.t. pusiau sapno būsenoje geriausiu atveju jūsų sublimacijos pasekmė.
Pasidžiaugti galima, kad tame tikrai nėra nieko blogo - tereikia simbolistų dailę prisiminkit - pavyzdžiui - pasaulinio garso M.K.Čiurlionio tapybą.
O tai, kad bet koks prievartautojas arba norintis nenužudyti, bet susidoroti ar pusiau išprievartauti kokį nors asmenį, gali keliolikos elektros lempučių, švelnių arba greit iš kraujo išnykstančių  narkotikų, poros žaliai-pilkų kaukių ir (ką ten filmuose mėgsta? kažkokius pilkai sidabrinius treningus?) specifinių dekoracijų pagalba velnias žino ką iškrėsti, tai net stebėtis nereikia, kiap sakoma - pigu ir greita.

Aukštyn