indigolt stebėtas NSO

Pradėjo rimas_ba, sausio 02, 2013, 16:11:37

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

eternal.bliss

Ir pasakei kur surasti?

indigolt

anonymusas

Citata iš: indigolt  sausio 07, 2013, 14:03:48
Sveiki,
kaip ir sakiau paskambinau į "Lietuvos kariuomenės Karinių oro pajėgų Oro erdvės stebėjimo ir kontrolės valdyba" jų atsakymas: - nieko, tą dieną (jokios pratybos, kariniai ar panašūs veiksmai) nevyko. Lietuva jokio panašaus objekto apie mano pasakotą neturi. Žinoma žmonės per daug neatviravo ir leido suprasti, kad visos informacijos (nekalbu apie mano atvejį) jie neturi teisės kalbėti su bet kuo kas skambina tel. Man buvo pasakyta tik tiek kiek paminėjau. Dar klausė, kur surasti mano filmuotą medžiagą.

Tai va tokios mintys.
Lauk sveciu juodais kostiumais  :D

inkognito

Nebijok nieko,dėl tokios smulkmės jie tikrai neis į tavo  namus grasinti ar gąsdinti. Va jeigu būtum sukūręs kokį nors dalyką kas nelabai patiktų jiems arba bent jau sudarytų tiesoginę grėsmę ateityje jų planams tikrai sulauktum dviejų svečių,kurių vienas tave pasivedęs  šonan pagrasintų sunaikinti tave, tavo žmoną ir vaikus ir galiausiai visą giminę, jeigu nesiliausi dirbęs ta kryptimi. Ir ne tik pagrasintų bet po antro tokio  perspėjimo,- garantuotai mirtum paslaptingomis aplinkybėmis. Tokie jų skraidymai apsimetant lėktuvais ar sraigtasparniais yra kasdienybė tik jos niekas nemato,o kariškiai neužfiksuoja radarais.

Iron Tara

Citata iš: inkognito  sausio 02, 2013, 19:31:41
Atkreipkite dėmesį kaip mirksi lėktuvo žibintai ir kaip mirksi čia videoklipe. Lėktuve sukasi aplink lemputė su veidrodėliu todęl blyksnis tarsi nuslysta erdve o čia tarsi pasikrautų kondensatorius žybeli tik imituodami lėktuvo žybsėjimą. NSO taip pat neturi jokio noro susidurti su atsitiktinai  praskrendančiu šalia lėktuvu <...>

Pamačiau šitą paveiksliuką ir iškart prisiminiau šitą temą

indigolt

Turiu dar du liudininkus (kas įdomiausia, tai du suaugę žmonės, kurie iki tol buvo absoliutūs skeptikai tokių įvykių) mačiusius skrendantį objektą, skirtingomis, staigiomis trajektorijomis, tik jie matė ne tuo pačiu metu bet daug anksčiau, tai yra net ne tą pačią dieną, bet netoliese tos vietos.

snofru

ir jų stebėtas objektas buvo panašus į jūsiškį? ar tik šiaip matė kažką kas jų manymu atrodė keistai?

Maranis

Kaip matau, jau baigėsi šis visas pokalbis, turbūt kokie "vyrai juodais drabužiais" jau jį už parankės išsivedė, kad nebetesia diskusijos.  :D

inkognito

Taip ,pokalbis pritilo,bet NSO kaip skraidė taip ir tebeskraido kur tik nori... Ir ką tu jiems?

Garnettas

Sveiki visi,
pamatęs šitą filmuotą medžiagą iškart prisiminiau nutikimą, kuris nutiko kai man buvo penkeri metukai. Apskritai ne daug ką pamenu iš savosios vaikystės, bet tokio nutikimo matyt neįmanoma pamiršti. Su tėčiu išėjom pasivaikščiot į netoliese esančias apylinkes, čia žinoma viskas buvo Vilniuje, ir buvo jau tamsoka. Mano tėtis susitiko mūsų kaimyną na ir pradėjo ten diskutuot, o aš tuomet įsižiūrėjau į dangų ir pamačiau lygiai tokį patį skraidantį objektą, kuris yra užfiksuotas šitame video. Žinoma, iškart parodžiau tėčiui ir mūsų kaimynui tą objektą, bet jie žinoma nepatikėjo ir pasakė, kad tai paprasčiausias lėktuvas, bet jis skrido per lėtai, jog tai būtų lėktuvas. Be to, lempučių mirksėjimas ir spalvinė gama kaip iki šiol pamenu buvo tokia pati kaip ir video esančio objekto, o tai reiškia, jog tai tikrai negalėjo būti lėktuvas, nes iki gyvo kaulo buvau prisižiūrėjęs tų, naktį skraindančių lėktuvų. Iki šiol manau, kad ten buvo NSO.

indigolt

Senokai čia buvau užsukęs, gyvenimas tempu dideliu. Nežinau ar kas pamatys šį poustą, bet gal kažkam užklius.
Vis kokių nuotikių apturiu ir vaizdinių. Įkeliu dabar vieną video, nes norėčiau gauti gal susidurūsių paaiškinimų apie galimą objektą. Ne primą kartą tai stebim su šeima. Šis toks paprastenis bet šiaip gerai matosi. Tikiuosiu čia niekam žibinto neprimena, nes juos gerai pažystu ir esu matęs, plius jie kyla ir t.t. žodžiu... taip pat akreipkit dėmesį dėl aukščio ir kad nesimato filmuojant telefonu žvaigždžių. Tad čia ne palidovas jei kam atrodo... žodžiu jei kas ras ir ką parašys gal padiskutuosim ar šiaip ką išvesim :)
O gal čia tiesiog kažkas ką visi pažysta tik aš nesusidūriau :)

PS žalia spalva vis aš pašviečiu aš su lazeriu, turiu tokį apie 3-5 km šviečiantį :) mažum atšvies kada :D

Benamis

Idomu. I kiniska zibinta tai tikrai nepanasu, per ryskiai sviecia.

Citata iš: indigolt  liepos 24, 2014, 15:10:00
Ne primą kartą tai stebim su šeima.

Kaip daznai jis pasirodo?

Nebandei su ziuronais paziureti kas ten? Kaip objektas dingsta is akiracio? T.y. kokiu budu? Uzgesta, nuskrenda, ar iki galo nestebejai?

indigolt

liepos 24, 2014, 15:41:25 Redagavimas: liepos 24, 2014, 15:44:13 by indigolt
Esu matęs kokius 3 kartus tokį ryškų skrenantį panašiai kaip šis, tik į skirtingas puses.
Žmona pasakojo tokį ryškų mačiusi kaip kylo į viršų ir dingo debesyse (kylo su pagreitėjimu, bet ja tikiu kad tikrai skirė nuo žibinto).
Objektus pastebiu dažnai atsitiktinai, tiesiog dažnai žiūriu į dangų, nes pas mane pro balkoną labai patogu. būna objektai nuskrenda arba tiesiog užgęsta šviesa. Ai dar esu matęs ne kartą kai dingo šviesa ir po to vėl už kokio tai atstumo ėmė šviesti.
ne labai senai mačiau pulsuojanti labai ryškų (bet neužgęstanį pulsavimą) skrendantį objektą. nesiėmiau filmuoti.
bet gal reiktų dažniau pafilmuoti, nes susiduręs su tokias (mano patirtimi) pavišutiniais dažnai pavyksta.

esu matęs skrenantį trajektorijomis, su greičio pakitimais.

PS dar nenusipirkau žiuronų, bet jau turiu minčių apie normalų teleskopą.

Benamis

Tikrai idomu. Tiesa sakant neturiu ideju kas tai galetu buti, gal kiti dalyviai tures kokiu nors savo pastebejimu ar paaiskinimu.

Dekui, kad pasidalinai, + ;)

Raganius

Citata iš: indigolt  liepos 24, 2014, 15:10:00
Senokai čia buvau užsukęs, gyvenimas tempu dideliu. Nežinau ar kas pamatys šį poustą, bet gal kažkam užklius.
Vis kokių nuotikių apturiu ir vaizdinių. Įkeliu dabar vieną video, nes norėčiau gauti gal susidurūsių paaiškinimų apie galimą objektą. Ne primą kartą tai stebim su šeima. Šis toks paprastenis bet šiaip gerai matosi. Tikiuosiu čia niekam žibinto neprimena, nes juos gerai pažystu ir esu matęs, plius jie kyla ir t.t. žodžiu... taip pat akreipkit dėmesį dėl aukščio ir kad nesimato filmuojant telefonu žvaigždžių. Tad čia ne palidovas jei kam atrodo... žodžiu jei kas ras ir ką parašys gal padiskutuosim ar šiaip ką išvesim :)
O gal čia tiesiog kažkas ką visi pažysta tik aš nesusidūriau :)

PS žalia spalva vis aš pašviečiu aš su lazeriu, turiu tokį apie 3-5 km šviečiantį :) mažum atšvies kada :D

Tokie objektai pro mano namus praskrenda kiekvieną dieną :)

Aukštyn