Medvedevas: ateiviai gyvena tarp musu

Pradėjo Benamis, gruodžio 08, 2012, 16:19:00

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Idomus Medvedevo pasisakymai pastaruoju metu. Kaip tokius jo pasisakymis interpretuoti? Nezinau :)

http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/w-dziadka-mroza-nie-wierzy-wie-cos-o-obcych-na-ziemi,600437.html

"Kiekvienas prezidentas gauna dokumentus su antspaudu "Visiskai slaptai". Ten yra taip pat pateikta informacija apie ateivius kurie aplanke musu Zeme. Kiek tokiu atveju buvo negaliu jums pasakyti, nes tikriausiai kiltu panika. Turetumet man padekoti, kad baigiau pokalbi laiku, nes apie tai galeciau kalbeti istisai."

Kitas vaizdo irasas (nuo 0:20 min.):



"Kiek ju (ateiviu) gyvena tarp musu nepasakysiu, nes tai galetu sukelti visuomenes panika".

Pokalbis vyko "uz kadro".

Ka manote? :)

.L.U.T.H.O.R.

Na daug kas sako, jog ateiviai jau seniai gyvena tarp mūsų arba lankosi pas mus. Aišku galima tokius pasakymus priimt rimtai arba nuleist juokais. Nors man asmeniškai, tai vienodai, lankosi tie ateiviai ar ne :D Aišku kol pačio neliečia.

Benamis

Mano 2 variantai:

Pirmas: Juokauja rimtu veidu.
Antras: Palaipsniui zmones ruosiami naujai informacijai apie ateivius :)

Zinoma noreciau, kad tai butu 2 variantas :-*

Teroras

Kaip sakoma: kiekviename juokelyje yra dalele tiesos :)

Benamis

Ilgesnis video:


inkognito

Gerai kad laiku nutilo,dar sekundė ir būtų demaskavęs, net mane ;D ;D :D

TinSoldier

Bent jau aš manau taip: nors ir ministras pirmininkas, vis tiek žmogus. Niekas jam nedraudžia savos nuomonės turėti ir ją kažkiek reikšti. Kad aukšti šalių pareigūnai gauna užslaptintus dokumentus, niekam nepaslaptis. Nieko keisto, jei juose yra ir duomenų apie NSO (ne ateivius, šiaip neatpažintus skraidančius objektus ir pan.). Kaip tuos duomenis interpretuoja atskiri žmonės (medvedevas), nuo tikros realybės nepriklauso. Žmogus tiki ateiviais, tai tuose dokumentuose ir išskaitė apie ateivius.

Pvz, juk ne taip seniai ir UK slapti dokumentai apie NSO išslaptinti buvo. Kiek ten, 50 metų laikotarpio įvykiai? Vieni ten matė įrodymus apie ateivius, nors nepriklausomi ekspertai buvo išanalizavę duomenis ir padarė išvadą, kad ten nėra nei vieno patikimo įrodymo. ( nepradedam dėl to ginčytis, žinau, kad varysit ant tų ekspertų, ant manęs ir ant visų kitų. Tik sakau savo nuomonę ir viešai randamus faktus) Tingiu ieškoti išsamesnių nuorodų, kurias seniau skaičiau, tai pirmą pasitaikiusą įdedu http://www.space.com/16644-ufo-files-united-kingdom-national-archives.html

Iš čia: http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8662822.stm matosi, kad Medvedevas visai pasinešęs ant tų ateivių. Tai, žodžiu, nemanau, kad tie jo paplepėjimai apie ateivius labai jau rimti. Tiesiog jo asmeniniai pafantazavimai :)

snofru



paprikolino Medvedevas, rimtu veidu pasakoja kam ir kaip perduoda slaptus dokumentus ir gale pasiūlo pažiūrėt filmą "Vyrai juodais drabužiais".  :)

Benamis

Citata iš: snofru  gruodžio 09, 2012, 14:03:54


paprikolino Medvedevas, rimtu veidu pasakoja kam ir kaip perduoda slaptus dokumentus ir gale pasiūlo pažiūrėt filmą "Vyrai juodais drabužiais".  :)


Gera viena komentara po siuo video viena internaute parase, su kuriuo visikai sutinku :)

inkognito

Mūsų požiūriai į šį dalyką visiškai skirtingi,nes nei vienas iš Jūsu neturėjote mano patirties kontaktuose su jais,garantuoju, kad jei būtų buvę jums, kaip man,- visiškai būtų tai pakeitę jūsų požiūrį į šį dalyką. Seniau to niekaip negalėjau suprasti, kažkodėl maniau, kad ir  visi jūs turite tokią pat patirtį ir tik specialiai erzinate savo netikėjimu,bet dabar suprantu, kad klydau,tad nuo šiol gerbsiu jūsų požiūrį į tai ir nesinervuosiu be reikalo. Bet žinokite vieną dalyką, kad jie tikrai yra ir gerokai arčiau jūsų, nei jūs numanote,bet niekas jums nedraudžia manyti ir kitaip.Manau kad tikrai neverta dėl to ginčytis. O Medvedevas nejuokavo,tik mane neramina tai,kad jis taip lengvabūdiškai kalba apie šį reikalą,o juk tai labiau negu rimta,-tai pavojinga.

Benamis

Na bet pagal statistika, tai net kas penktas zmogus Zemeje tiki, kad ateiviai gyvena tarp musu. Tai tikrai nera mazas skaicius: http://www.15min.lt/naujiena/laisvalaikis/ivairenybes/kas-penktas-planetos-gyventojas-tiki-kad-ateiviai-jau-gyvena-tarp-zmoniu-61-92398

inkognito

Bet aš tai tuo netik tuo tikiu,bet ir žinau, kad jie tikrai yra šalia mūsų. O tai yra daug blogiau. Įsivaizduok kad tu žinai, kad pamiškėje tupi tigras,o tavo draugas eina ten link, ir tu jį perspėji kad ten neitų,o jis vis vien eina ir tavimi netiki,ar žinai kokia tada būna šuniška savijauta?

TinSoldier

Citata iš: Benamis  gruodžio 09, 2012, 14:43:40
Gera viena komentara po siuo video viena internaute parase, su kuriuo visikai sutinku :)


Mmm.. Veidmainiškas prašymas, turint galvoje, kad pats pastoviai mėtau angliškus link'us be paaiškinimų ir pan. Bet būtų labai faina, jei kalbėdami apie rusiškus šaltinius trumpai perpasakotumet esmę. Nes bent aš tai nifiga nesuprantu ta kalba :)

Citata iš: inkognito  gruodžio 09, 2012, 14:53:18
kažkodėl maniau, kad ir  visi jūs turite tokią pat patirtį ir tik specialiai erzinate savo netikėjimu,bet dabar suprantu, kad klydau,tad nuo šiol gerbsiu jūsų požiūrį į tai ir nesinervuosiu be reikalo.


Už šitą sakinį riebus pliusas nuo manęs. Kito požiūrio ir padėties supratimas labai labai svarbus diskutuojant :)

snofru

#13
gruodžio 10, 2012, 10:14:01 Redagavimas: gruodžio 10, 2012, 10:22:50 by snofru
Citata iš: TinSoldier  gruodžio 09, 2012, 20:47:44Bet būtų labai faina, jei kalbėdami apie rusiškus šaltinius trumpai perpasakotumet esmę. Nes bent aš tai nifiga nesuprantu ta kalba :)

jeigu Benamis kalbėjo apie šitą komentą

čia parašyta:
"Senai laikas žmonėms pasakyti tiesą. O jie vis baidosi panikos, neva žmogaus smegenys neatlaikys tokios informacijos, jog mes - ne vienintelė civilizacija Visatoje."

aš pvz galvoju, kad nėra jokios baimės pasakyti tą tiesą, įtariu, kad greičiausiai nelabai yra ką pasakyti. tikėtina jog nuo 40-tųjų jie vis dar nežino su kuo turi reikalą. (turiu galvoje fenomeną)

--edit
aš su inkognito pilnai sutinku dėl to, kad fenomenas yra nedraugiškas mums ir pavojingas.

Benamis

Citata iš: snofru  gruodžio 10, 2012, 10:14:01
aš pvz galvoju, kad nėra jokios baimės pasakyti tą tiesą, įtariu, kad greičiausiai nelabai yra ką pasakyti. tikėtina jog nuo 40-tųjų jie vis dar nežino su kuo turi reikalą. (turiu galvoje fenomeną)


As tai atvirksciai galvoju, kad jie puikiai suvokia su kuo turi reikala, tiesiog "durneliu rezima" isijunge jau keliasdesimt metu ir tiek :)

Aukštyn