Ateiviai jau Žemėje

Pradėjo inkognito, lapkričio 07, 2012, 20:57:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Justinas Herbsman

manau kad imanoma.... , o kuom neabejoju tai kad musu visa griaunanti,savo istakas ir esybe neigianti kultura apipinta iliuzijomis kuri dabar vyrauja yra nenutaraliai suformuota turiu omeny kitu butybiu trigrasi... bet kaip ir po kiekvieno nusileidimo turi ateit ir pakylimas tad ateis laikas(jis jau netoli,bet ne visiem vienodai suprantamas) kai zmones prabus ir suvoks ant kiek skiriasi ta "realybe" nuo tos kurioje jie blaskesi ... ir ant kiek neribotos musu galybes is tikro yra ....

snofru

astropasauli, aš matau, kad tu labai domiesi ateiviais, nso ir t.t. bet neapsikrauk sau galvos kažkokiais velnias žino kieno sugalvotais straipsniais. tai ne ufologija, tai ufomanija, marazmai, pezalai kurie neduos tau jokių žinių o tik nuves klaidingu keliu.

Marius

Ar gali jie patys nesuprasti, kad yra ateiviai? Arba tarkim yra žmogus, bet viduje jis jaučiasi tarsi ateivis?''

Čia jau bandai save prie ateivių priskirt?nepavyko su astralu,tai dabar ateiviu busi ir taip mus mokysi givenimo tiesų?

Siūlau susitaikyt su eilinio žmogaus busena,nes kitaip visai pasiklysi tarp visų savo vaidmenų.

astropasaulis

Mariau, tikrai ne apie save turėjau omeny. Iškilo tokie klausimai, kodėl gi nepaklausius?
snofru, tikrai to nebus, bet kokia informacija apie ateivius mane domina, tačiau visada bandau ją apsvarstyti. Visą gyvenimą jaučiuosi, kad noriu į kosmosą, todėl neįsivaizduoju savo gyvenimo be ko nors ateiviško. Nei dienos...

Klebonas

Oho! Ataiviai jau Žemėje? Nuo kada?

Trance

Tavo ziniai jau senai.. Atsimerk ;)

astropasaulis

Ateiviai jau žemėje ir atrodo iš išorės kaip paprasti žmonės. :)

Skunk

Citata iš: astropasaulis  gruodžio 18, 2012, 22:00:41
Ateiviai jau žemėje ir atrodo iš išorės kaip paprasti žmonės. :)

Tai gal visgi jie zmones, o ne ateiviai ?  :)

Asasinas

CitataAteiviai jau Žemėje

Tai ir taip aišku...

Che-kuolis

"If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck"
su žmonėm yra kiek kitaip:
If it looks like a human, talks like a human, and acts like a human, then it definitely is an alien  ;)

inkognito

Ne viskas yra taip kaip atrodo,aš buvau visą laiką šventai įsitikinęs, kad Karla yra žmogus,tik gal būt dirbantis kažkokioms spec.tarnyboms,kol po 38 metų jo vėl  nepamačiau dar kartą tokio pat amžiaus kokio jis buvo 1974 metais,nors dabar jis jau turėjo būti gerokai senesnis už mane,bent jau 20 metų.(Tada aš buvau už jį tiek jaunesnis) Tai, kad jie gyvena tarp mūsų man irgi nesenai atsivėrė akys,anksčiau būčiau karštai užginčijęs tokią versiją. Taip, kad kas diena vis naujiena ,aš ir pats nežinau daugybės faktų ir dalykų ir tenka aklam ieškoti juodo katino tamsiame kambaryje,klausantis pašaipų ir juoko kai netikėtai atsitrenki į ką nors skaudaus.

astropasaulis

Citata iš: Che-kuolis  gruodžio 19, 2012, 00:55:24
If it looks like a human, talks like a human, and acts like a human, then it definitely is an alien  ;)

Kažin, kodėl tada yra toks pasakymas - elkis žmogiškai? Jeigu visi žmonės elgiasi žmogiškai. :)

inkognito

Matai dar yra ir kiauliškas elgesys,-šis posakis nieko bendro neturi su ateivių diskriminacija.

Bildukas

gruodžio 20, 2012, 04:06:14 Redagavimas: gruodžio 20, 2012, 04:26:37 by Bildukas
Citata iš: Klebonas  gruodžio 16, 2012, 20:55:09
Oho! Ataiviai jau Žemėje? Nuo kada?
Nu neapsimesk , kad nezinojai. Taigi praeita savaite laukuos prie Balbieriskio benzo kolonkes nutupe (jie ypatingai benzokolonkes megsta) . Staska melynanosis  vakar prie parduotuves chebrai pasakojo .Savo ausim girdejau .Aina sau - ne pries gera cia , ne pries gera...

Pacuk

Sveiki, esu naujokas ir norėčiau šiek tiek įsiterpti. Tai va biški man paskaičius, pažiūrėjus dokumentikos galima teigti, kad ateiviai žemėje jau seniai. Papraščiausias pavyzdys: prieš daugelį amžių atsirado piramidės. Daugelis teigia, kad jos yra suvilktos senovės žmonių ir nušlifuotos. Man tai atrodo neįmanoma, kaip senovės žmogus galėjo nušlifuoti akmenį (tarp akmenų nėra jokio tarpo neina, nei popieriaus lapo įkišti) ir jį atvilkti į nurodytą vietą. Akmenys svėrė kelis šimtus tonų ir kaip keletas žmonių galėjo jas atvilkti ir sukrauti. Taip pat piramidės išdėstytos trikampiu (žiūrint iš dangaus) ir tai atitinka, kažkokias planetas ar žvaigždynus (tiksliai pasakyti negaliu). Dar piramidėse yra piešiniai, heroklifai kurie atitinka, skridimą į kosmosą ir panašiai. Taip pat ir piešiniai dykumose kurie atitinka pakilimo taką (prieš daugelį metų pakilimo takas?), gyvunus ir panašiai . Manau to senovės žmonės tikrai negalėjo padaryti, tai tik "smegenų plovimas". Viską apibendrinus gauname, kad prieš daugelį amžių mūsų planetoje jau buvo ateiviai ir jie davė mums ženklus, kas mūsų laukia ir šitą visą pasisavino žmonės ir visi galvoja, kad tai jų darbas. Ir dabar mūsų protas yra toks kokį ateiviai turėjo prieš daugelį amžių. Manau, kad mus ateiviai stebi ir mes nevisi žemėje, jie nori išsiaiškinti mūsų sandarą ir panašiai. Ir dar aš esu Krikščionis, ir nemanau, kad Dievas yra ištikrūjų, tai yra tik prasymanymai, kad žmonės galėtų tikėti į kažką ir panašiai. Ačiū už dėmesį :). Nieko nenorėjau įžeisti.

Aukštyn