NSO ir IQ: kodėl žmonės tiki ateiviais?

Pradėjo paragraf 78, lapkričio 06, 2012, 23:05:07

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

A.C.A.B

Verta pažymėti, jog hakeris pats prisipažino, jog įsilaužimų metų "parūkydavo"...

O tikėti tik žmonių pasakojimais visiškai neverta. Paskiau ir išdūrinėja visokie telefoniniai sukčiai  :D

inkognito

Telefoniniai sukčiai neišdūrinėja šiaip sau,jie siekia konkrečios piniginės naudos. Skirk šiuos dalykus skeptike.

Nežinukas

inkognito

Na jei ir bet kam iš mūsų grėstų 70 metų kalėjimo tai dar ir ne tokias frazes ištartume.... O tai kad NASA jau senai kontaktuoja su pilkaisiais   žinau net vien iš šio šaltinio,dar ir be šio hakerio buvo kai kas įsilaužę į NASA ir Pentagono failus,tik nepriukšlinę o mandagiai pasidarę kopijas kai kurių dokumentų ir dingę be pedsakų virtualioje erdvėje.Netgi žinau tai kad pentagonas eksploatuoja jau nesibaigiančios energijos įrenginį ir savaitgaliams planuoja egzotiškas išvykas į kitas planetas...

Benamis

Na jeigu tiketi T. Goodo zodziais http://anomalija.lt/2012/10/jav-prezidentas-buvo-triskart-susitikes-su-ateiviais/ ir astronauto E. Mitchello zodziais, tai visko gali buti :) Bet zinoma kol kas tai lieka tik teorijomis :)

Che-kuolis

Citata iš: Nežinukas  lapkričio 07, 2012, 20:43:27
Ir kai sakoma „mačiau, kalbėjau" reikia priimti kas sakoma, kol nebus įrodyta kitaip.

gerb. Nežiniuk, man regis nė pats nesuvoki, ką šituo sakiniu parašei. Vakar mačiau X ir kalbėjau su Y ( tarkim, x=čiupakabra, o y=J.F.K). Aš net nenoriu tęsti...

Kalbant apie IQ, dėl NSO yra kiek kitaip, bet pastebėjau dėsningumą, kad didžioji dauguma sąmokslo teorijų šalininkų yra mažaraščiai, rašantys su milijonu klaidų, nesklandžiai dėstantys mintis ir t.t. bei paaugliai (ir žinoma nepamirškim mažaraščių paauglių). Taip pat "Respublikos" skaitytojai. Tai, manau, galima sieti su IQ, netgi tiesiogiai. Su NSO, tai kažkaip remia kur kas daugiau šviesesnių žmonių, keistoka. Nors aš manau, kad su mumis kontaktuojančios nežemiškos būtybės yra ta pati religija, tik jau patobulinta, tokia 2.0, pritaikyta XXI a. Jau kai mokslas sunepatogina tikėjimą nematerialiais kūnais, tai atseit va biologinis darinys su supergaliomis. Ateis diena, jie nusileis, paaiškins gyvenimą ir tada mes pakylėsim savo sąmonę į naują lygmenį. Nieko neprimena?
Dar noriu parodyti man labai patinkančią nuorodą, nes kažkas sakė, kad logiška galvoti, kad visatoje yra kitų gyvybių, NES Visata yra neaprėpiamai didelė. http://mokslas.delfi.lt/science/nera-priezasties-manyti-kad-visatoje-egzistuoja-kitu-civilizaciju.d?id=48001353 Tyrimas kelia klausimą, kad GALBŪT gyvybė pati savaime yra anomalija, ir GALBŪT kitose planetose su panašiomis sąlygomis neatsiras gyvybės, nes trūksta kažkokio visiškai atrodytų nereikšmingo komponento, galbūt tai, kad gyvybė egzistuoja pas mus yra kažkokia nesėkminga "mutacija", kaip varlė albinosas gamtoje, tik dar milijardą šešiasdešimtuoju laipsniu kartų retesnė. Gal situacija Žemėje yra tiesiog Visatos klaida? Tarp kitko, tyrimas nepaneigia nežemiškos gyvybės galimybės, tiesiog atkreipia dėmesį į ignoruojamą aspektą. Nes 'visata yra didelė, todėl X egzistuoja' yra prielaida, bet ne 100% įrodymas, ir nemanau, kad žmonės, kurie pripažįsta galimybę nežemiškoms formoms neegzistuoti (kai sakinėlio pradžia!) yra durneliai. Ir čia net ne egocentrizmas. Galbūt pačioms planetoms kur kas "geriau", kai jų neteršia ropojantys gyviai ir atmosferą keičiantys, medžiagas siurbiantys dariniai (aka flora).
Ir aš esu atviras. Kol kas žalių ar tai pilkų žmogeliukų (bet kodėl jie visada humanoidai?) nemačiau (baltų arklių irgi, ir ačiū dievui). Kai jau išauš diena ir jie nusileis (kiek girdėjau turėjo per Londono olimpiados atidarymą taip padaryt, bet dėl stipraus vėjo nepavyko, dabar lyg per Kalėdas, per pasaulio pabaigą planuoja), nepulsiu neigti, kad čia nesąmonė. Tačiau kol kas... ;)

TinSoldier

Citata iš: Che-kuolis  lapkričio 08, 2012, 18:58:50
Dar noriu parodyti man labai patinkančią nuorodą, nes kažkas sakė, kad logiška galvoti, kad visatoje yra kitų gyvybių, NES Visata yra neaprėpiamai didelė. http://mokslas.delfi.lt/science/nera-priezasties-manyti-kad-visatoje-egzistuoja-kitu-civilizaciju.d?id=48001353 Tyrimas kelia klausimą, kad GALBŪT gyvybė pati savaime yra anomalija, ir GALBŪT kitose planetose su panašiomis sąlygomis neatsiras gyvybės, nes trūksta kažkokio visiškai atrodytų nereikšmingo komponento, galbūt tai, kad gyvybė egzistuoja pas mus yra kažkokia nesėkminga "mutacija", kaip varlė albinosas gamtoje, tik dar milijardą šešiasdešimtuoju laipsniu kartų retesnė.

Įdomi žinutė. Ir labai teisinga. Iš kitos pusės, man įstrigusi citata apie tas tikimybes vėl iš R. Dawkins "Dievo iliuzija":

Alternatyvi antropinė hipotezė, kaip ir svarstant gyvybės sferas, grin-
džiama statistika. Mokslininkai pasitelkia labai didelių skaičių magiją.
Apskaičiuota, kad mūsų galaktikoje yra nuo 1 milijardo iki 30 milijardų
planetų, Visatoje yra apie 100 milijardų galaktikų. Iš paprasto atsargu-
mo atmetus keletą nulių, lieka sumažintas skaičius: milijardas milijardų
planetų Visatoje. Įsivaizduokime, kad gyvybės kilmė - savaiminis DNR
analogiškos molekulės atsiradimas - yra ypatingai netikėtinas įvykis.

Tarkime, kad jis taip netikėtinas, kad gali įvykti tik vienoje iš milijardo
planetų. Jeigu koks nors chemikas planuotų atlikti tyrimą, kurio sėk-
mės šansas yra vienas iš šimto, ir paprašytų jį finansuoti, iš jo tik pasi-
juoktų. O mes kalbame apie įvykį, kurio šansas yra vienas iš milijardo.
Vis dėlto... netgi esant tokiai absurdiškai mažai tikimybei gyvybė gali
atsirasti milijarde planetų - viena jų, be abejo, Žemė.

paragraf 78

Nesuprantu, ko čia kai kurie mane užsipuolė dėl tokio straipsnio paviešinimo. Tarsi jį pats parašęs būčiau. Jei skaudu priimti kitokią nuomonę, tai toks žmogus turėtų susimąstyti apie savo toleranciją ir nebūti siauro mąstymo.
Yra daug žmonių kurie netiki ateiviais ir tai jų pasirinkimas. Ir mes turėtume gerbti tokią nuomonę. Aš pats pvz. tikiu kad ateiviai lenkosi žemėje, bet netikiu visokiomis fantastiškomis istorijomis apie tai. Tai vėl gi teisė rinktis.

P.S. inkognito, tu buvai užbaninantas ne dėl kitokios nuomonės reiškimo, o dėl nemandagaus elgesio ir kitų forumo dalyvių įžeidinėjimo. Tad jei ir toliau taip planuoji elgtis, gali nesivarginti nes mes su moderais tave stebime.

Nežinukas

Citata iš: paragraf 78  lapkričio 08, 2012, 20:33:00Tad jei ir toliau taip planuoji elgtis, gali nesivarginti nes mes su moderais tave stebime.

Stebite kieno pavedimu? KGB ar CŽV.

P.S. Aš tai tikrai būsiu atsargenis, gal ir visai užsikimšiu...
Nes jau žadėjai užmesti ant laužo. Iš krinščioniškos meilės, manyčiau...

Benamis

Citata iš: Nežinukas  lapkričio 10, 2012, 12:50:39
Stebite kieno pavedimu?

Kokia taisykle nurodo, kad turi buti koks nors pavedimas? Prie ko cia KGB, CZV?

Nežinukas

Citata iš: Benamis  lapkričio 10, 2012, 12:57:51
Jeigu nori jo straipsnius paskaityti, tai prasom...

O tu tikras, kad tai ne kopijos, kaip čia paragraf 78 ištisai kaišioja? Jei jis neturi prtenzijos tuos straipsnius pateikti kaip savus, būtų logiška pateikti nuorodą į tuos straipsnius ir trumpai pakomentuoti... Deja komentarų kaip ir nesimato, vien kopijos.

Todėl esu privertas visai nusišnekėti. Sakau Paragrafas gauna gerus pinigus už technologijos.lt tinklapio populiarinimą (ir per anomalija.lt) arba tiesiog niekada neturi savo nuomonės ir vien plagijuoja svetimas straipsnius ir svetimas mintis.

P.S. Suprantama kaltas ne tas, kas vagia, kaltas tas, kuris parodo jog ant vagies ir kepurė dega... O jei jau anomalija.lt turi ką bendro su technologijos.lt populiarinimu, tai reikia apie tai dorai pasakyti ir nemulkinti anomalija skaitytojų, lyg Paragrafas sugebėtų tokius straipsnius rašyti…

Matai, visai nusušnekėjau, dabar mane ant laužo ir tiek...

paragraf 78

Forume priimta pasidalinti įdomesniais straipsniais nurodant jo šaltinį. Kadangi dabar užsikabinau už technologijos.lt skaitymo, tai ir pasidalinu įdomesniais straipsniais ir jų neplagijuoju nes nurodau šaltinius. Jei nepatinka forumo tvarka gali pasirinkti kokį kitą forumą ir ten skleisti savo pagiežą. Jau atsibodo kad iekviename poste skundiesi ir puoli mane, tarsi daugiau nieko veikti forume neturėtum.

Aukštyn