Keistas filmukas

Pradėjo Benamis, lapkričio 20, 2011, 20:57:12

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Vaizdo irasas susijes su popieziumi todel ir tema sukuriau su religija susijusioje kategorijoje.

Gal kas nors galetu man paaiskinti ka autorius norejo pasakyti savo pasirodymu? Nes labai jau abstrakciai viskas pavaizduota, o as kaip zmogus NE prie meno, tai sunku sekasi suprasti. Kokios jusu idejos?

paragraf 78

Nesamonė kažkokia

Benamis

Citata iš: insomnia  lapkričio 20, 2011, 22:20:32
Nesamonė kažkokia

O kitiems meno forma :D Gaila tik, kad nesuprantu jos... ???

paragraf 78

Aš tai apskritai manau jog menas dabar išgyvena krizę :)

Teroras

Manau sitas filmukas tikrai labai daug parodo. Patarciau paskaityti dar: http://en.wikipedia.org/wiki/Crimen_sollicitationis

paragraf 78

Na parodo tai parodo, bet tai ar kažkokią nesąmonę padarytą mes galime laikyti menu?
Va menininkas subjaurojo popiežiaus statulą, tai menas, jei aš ar tu taip pat subjaurotume viešai tokią pat statulą tai būtų chuliganizmas. Žodžiu kaip ir sakiau: menas išgyvena krizę, kuri prasidėjo su siurealizmo atsiradimu

Teroras

Matai, menas labai subtilus dalykas. Tai, kad pvz. tu nesupranti kazko, dar nereiskia, kad tai yra nesamone.

Vieniems tai yra menas:

o kitiems nesamone :)

Ziurint kam ta statula priklauso, jeigu tai yra jos savininkas tai automatiskai jis gali daryti su ja ka tik nori.

paragraf 78

Nebūtinai nesupratimas padaro dalyką nesmone, dažnai būtent supratimas kas tai jį padaro nesąmone.
Pasakyk miniai jog tai menas, tada ji įžvelgs tokių dalykų kokių net negali įsivaizduoti. Svarbu tinkamai pavadinti.
Kartą mes vaikščiojome po Žmuizinavičiaus meno muziejų. Mane pagavao gera nuotaika, tai ėmiau savo draugams apie kiekvieną paveikslą pasakoti. Taip sakant malti šūdą. Po kurio laiko prie mūsų susirinko būrelis žmonių ir linksėjo galvomis, pritardami kokie potėpiai, kokia perspektyva, kokia spalvų gama. Tik perėję per pora salių su mumis matomai suprato kad nesąmones kalbu ir pasitraukė nuo mūsų.
Tinkamai pateikus, bet kokią nesąmone menu galima padaryti.
Beje, skaičiau kažkada apie vyruką kuris pardavinėjo paveikslus kuriuos ne va pats tapė, jie atrodė panašūs į tavo parodytą. Vėliau paaiškėjo jog tai buvo tik jo dviejų metų vaiko tepalionės. Kritikai užsičiaupė, nors prieš tai liaupsino naujajį meno genijų.

Tomas

vistiek nesuprantu delko jam reikejo nupjauti leles galva isimti akis ideti skulturai nusiskusti sau plaukus apipilti medaus uzpurksti su dazais sudauzyti po to savo galva apdazyti su tais paciais dazais man rodos kad tai ne menas o zmogaus pasirodymas koks jis durnas jei butu menas tai nebutu dauzes buti isaugojas man jis atrodo durnas

Teroras

Susimildamas. Nebuk eilinis Lietuvos runkelis, kuris kai kazko nesupranta pradeda purvais drabstytis.

Cia ne is durnumo jis save dazais apipurske, jeigu ziuretum i visa tai kitu kampu suprastum, jog pvz. auksine spalva reiskia netikra/ispusta/ slove, lele - vaikus. Tai, kad pvz. sunaikino lupas gali simbolizuoti, jog popiezius nebuvo visiskai laisvas, kad juo galbut buvo bandoma manipuliuoti ir t.t. ir pns.

2012

Citata iš: Teroras  gruodžio 06, 2011, 17:31:27
Susimildamas. Nebuk eilinis Lietuvos runkelis, kuris kai kazko nesupranta pradeda purvais drabstytis.

Cia ne is durnumo jis save dazais apipurske, jeigu ziuretum i visa tai kitu kampu suprastum, jog pvz. auksine spalva reiskia netikra/ispusta/ slove, lele - vaikus. Tai, kad pvz. sunaikino lupas gali simbolizuoti, jog popiezius nebuvo visiskai laisvas, kad juo galbut buvo bandoma manipuliuoti ir t.t. ir pns.

Vyras, mete savo ismatas i pro sali einancius zmones. Prisiartinusiems pareigunams jis pasake, kad taip atrodo menas, ir ji pagavo ikvepimas.

Kiek prisimenu, pries kelis metus buvo toks ivykis atrodo skandinavijoje, sudais metesi kazkoks mulkis o kai mentai bananais serti pradejo, jisai visa gerkle rekti kad tai nauju laiku menas.  :)

Teroras

Labai puikus palyginimas. Tiesiog fantastiskas.

Sarkazmas.

2012

Citata iš: Teroras  gruodžio 06, 2011, 18:01:30
Labai puikus palyginimas. Tiesiog fantastiskas.

Sarkazmas.

Is tavo avataro, sprendziu kad tu irgi prie meno  :)

paragraf 78

Tik nenukrypkit į asmeniškumus. Jei norite asmeniškai pasižodžiauti eikite į privatą.

2012

Citata iš: insomnia  gruodžio 06, 2011, 18:21:45
Tik nenukrypkit į asmeniškumus. Jei norite asmeniškai pasižodžiauti eikite į privatą.

As nenorejau jo izeisti, bet pripazinkim jo avataras mazu maziausiai keistas.

Aukštyn