2012 12 21. Jūsų prognozės?

Pradėjo Vico, spalio 09, 2012, 16:14:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Griztant prie Gintaro, tai kazkas zadejo, kad siandien bus galimybe su juo padiskutuoti, taciau kaip matau tikriausiai nesulauksime jo :-\

paragraf 78

Jį cunamis iš Latvijos nusinešė nežinoma kryptimi.

Benamis

gruodžio 12, 2012, 21:00:22 Redagavimas: gruodžio 12, 2012, 21:09:46 by Benamis
Vakaras su Gintaru: http://gintaropokalbiai.lt/genialumo-vakaras ; ;D Transliacija jau prasidejo (21 val.) ;)

EDIT: ne, pasirodo tai jau vaizdo irasas. 19val. eteris buvo tiesioginis :)

Ignas1992

matau, jog vis tema nukrypsta į kitą pusę  ;D o dėl pasaulio pabaigos, tai nemanau jog 21d. kas nors įvyks, nors norėčiau jog kažkas būtu, nes per daug ramu mums čia gyvent

inkognito

gruodžio 13, 2012, 18:05:38 Redagavimas: gruodžio 13, 2012, 18:40:18 by inkognito
Po gruodžio 21 pirmosios ateis gruodžio 22 štai ir viskas. Tie kas nuoširdžiai tikėįo pasaulio pabaiga  turės pagreitintai ruoštis naujiems metams ir kalėdoms skubiai išpardavinėdami kruopų ir druskos atsargas,o kadangi jų bus nemažai mesta rinkon  vienu metu tai  smarkiai kris jų kaina,ir naujus metus teks sutikti prie skurdoko stalo ,daug skurdesnio nei galėjo būti jei ne ta nelemta neįvykusi pasaulio pabaiga. ???
Siūlau inicijuoti seimui mintį kad Gruodžio 21 diena paskelbti tarptautine pasaulio pabaigos paminėjimo diena,nes vis vien kada nors ji ateis,mano nuomone turėtų būti kažkuo panaši į Helovyno šventę...Kaip jūs pasiūlytumėte švesti tokią šventę?

OKULTISTE

gruodžio 13, 2012, 20:59:45 Redagavimas: gruodžio 13, 2012, 21:17:56 by OKULTISTE
Citata iš: inkognito  gruodžio 13, 2012, 18:05:38
Siūlau inicijuoti seimui mintį kad Gruodžio 21 diena paskelbti tarptautine pasaulio pabaigos paminėjimo diena,nes vis vien kada nors ji ateis <...> Kaip jūs pasiūlytumėte švęsti tokią šventę?

Kokia šauni idėja... Jei Naujieji Metai švenčiami su fejerverkais, tai Pasaulio pabaiga... hm... gal arbatos vakarėliai* (kažkas smagaus, bet kaip ir "kita medalio pusė" fejerverkams)...

P. S. Mano vakaro kliedesiai kužda pasiūlyti būtent taip atšvęsti Pasaulio pabaigos išvakares: kviesti jus prie Kauno Šv. Arkangelo Mykolo bažnyčios** 20 d. 16 val. ir *eiti gerti arbatos - nereikėtų nei seimo nutarimų... Bet manau, kad reikia susilaikyti - baisu, jei imčiau įgyvendinti visas savo idėjas, nes jos pernelyg realistiškos...

** Soboras. Šv. Arkangelas Mykolas minimas Biblijoje, kai kalbama apie apokalipsę "Apr 12, 7 Ir užvirė danguje kova. Mykolas ir jo angelai kovojo su slibinu" - mums "į temą", todėl ir parašiau įgulos bažnyčios pavadinimą...

.L.U.T.H.O.R.

OKULTISTE, einam gert arbatos ;D

Puutuls

Citata iš: inkognito  gruodžio 13, 2012, 18:05:38
Po gruodžio 21 pirmosios ateis gruodžio 22 štai ir viskas. Tie kas nuoširdžiai tikėįo pasaulio pabaiga  turės pagreitintai ruoštis naujiems metams ir kalėdoms skubiai išpardavinėdami kruopų ir druskos atsargas,o kadangi jų bus nemažai mesta rinkon  vienu metu tai  smarkiai kris jų kaina,ir naujus metus teks sutikti prie skurdoko stalo ,daug skurdesnio nei galėjo būti jei ne ta nelemta neįvykusi pasaulio pabaiga. ???

Man atrodo lietuviai net per pasaulio pabaigą taupytų, nepirktų per daug kruopų :D

.L.U.T.H.O.R.

Neee kaip tik lietuviai daug perka, tik kokia akcijukė ar kas, tuos nei vienos prekės reikalingesnės nėra :D Nesvarbu ar jos dabar prireiks, svarbu, kad jos gali prireikti, perkam.

OKULTISTE

Citata iš: Šešėlis  gruodžio 14, 2012, 02:05:35
OKULTISTE, einam gert arbatos ;D

Nebijote, kad priimsiu kvietimą, nes tikrai dar ketvirtadienio popietė nesuplanuota..?

.L.U.T.H.O.R.

Mano ir dar nesuplanuota   :)

OKULTISTE

O kaip gerai... Tada Jūs suplanuokite mano "pasaulio pabaigos" išvakares, o po to aš suplanuosiu Jūsų... Pabandom avantiūrą?

.L.U.T.H.O.R.

Cha cha :D O galėsiu nesutikti su planu?

OKULTISTE

Citata iš: Šešėlis  gruodžio 14, 2012, 21:48:20
Cha cha :D O galėsiu nesutikti su planu?

Taip, lygiai taip pat, kaip ir aš... Juk sakiau, kad tik suplanuoti, o dėl pasinaudojimo planu jau "kas viršaus"...

.L.U.T.H.O.R.

Planuojam ;D Nors man labiau patinka spontaniškumas  ;D

Aukštyn