2012 12 21. Jūsų prognozės?

Pradėjo Vico, spalio 09, 2012, 16:14:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Asasinas

Gražios iliustracijos. :)

crystal

astropasauli-tu visiškai ignoruoji racionalų protą. Viskas gali būti logiškai paaiškinama, tik tau yra daug lengviau pasakyti, kad tai neva kažkokie dvasiniai dalykai ir pan. Jei tarkim ištikrųjų patiri kažkokius keistus potyrius, tai kodėl viską iškart nurašai kosminėm fantazijom, o ne racionaliam paaiškinimui? Aš pvz niekaip nesuprantu žmonių, lengvai atsiduodančių nežinomybei, tikinčių ir teikiančių primenybę bei pagarbą kažkam ko net nesistengia išaiškint.

Marius

Jeigu būčiau šizofrenikas, aplinkiniai žmonės manimi nesižavėtų, nesikreiptų į mane, kai jiems sunku. Nebūčiau laukiamas daugelio, tačiau atvirkščiai, žmonės kviečiasi ir tikisi, kad parodysiu jiems tą šviesą. Jeigu nebūčiau tuo, kas deduosi, nesusilaukčiau tokių aplinkinių komentarų, kaip: kad esu spinduliuojantis, aukštesnio lygmens.''

Va čia jau drąsiai galiu teigt ,kad žmogus susireiksmines narcizas,kaifuojantis kai jam kažkas parodo dėmesį ar pritaria jo demagogijoms..
Jis jaučiasi kažkokiu dievaičiu,mesiju,gelbėtoju ir save kelia auksčiau kitų,tipo jis čia ''nušvitelis vibruojantis'' o mes visi tik avinų banda be ''vibracijų'' o jei ir vibruojam tai netaip gerai kaip IŠRINKTASIS AUKŠTESNIO LYGIO PATEPTASIS.
Aiškini koks tu gerietis,kaip visi tave dievina ir giria,kaip tu spinduliuoji geriu,bet zmogau atsipeikėk ir pažiūrek kiek TU neigiamu emocijų sukeli vien šiam forume,kaip tu nereguoji į kitų pastabas ir varai toliau savo DEMAGOGIJAS.tu manai kad tai nušvitusio žmogaus požymiai?TU ESI AKLAS ir KURCIAS,tu girdi TIK SAVE ir savo tauzalus,taves zmonės konkrečiai kažko paklausia ir jei tau tas klausymas nepatogus tu jy tiesiog kaip mažas vaikas IGNORUOJI ir tai  visiem jau tapo juokingai graudu...Vadini mane piktu negeru ziauriu žmogum?taip gal toks ir esu,bet bent jau nesusireiksminu,nereikalauju dėmesio ir visuotinio pripažinimo,nesakau kad žmonės neatitinkantys mano pasaulėžiūros yra menkesni.Aišku tu ir sy komentara praleisi pro ausis ir apsimesi kad jo nebuvo....Kitiem gali pasakot,meluot ar kitaip kurt visokias pasakas apie vibracijas ir kosmosus,bet nuo SAVES nepabėgsi ir saves neapgausi..susitaikyk su tuo jog esi eilinis paprastas žmogus,kuris trokšta dėmesio ir šslovinimo,nori jaustis KAŽKUO,bet tokiu būdu save paverčia NIEKUO,as manu tu jau pats nebežinai kas esi..antiek tau viskas susipyne kad nebesurandi kas ir kaip,o tavo potyriai ir alia kažkokie jutimai kosmoso tėra saviytaiga,kuri tampa nebevaldoma.

Neiprastas

gruodžio 06, 2012, 12:11:40 Redagavimas: gruodžio 06, 2012, 12:15:42 by Neiprastas
Citata iš: crystal  gruodžio 05, 2012, 22:23:30
astropasauli-tu visiškai ignoruoji racionalų protą. Viskas gali būti logiškai paaiškinama, tik tau yra daug lengviau pasakyti, kad tai neva kažkokie dvasiniai dalykai ir pan. Jei tarkim ištikrųjų patiri kažkokius keistus potyrius, tai kodėl viską iškart nurašai kosminėm fantazijom, o ne racionaliam paaiškinimui? Aš pvz niekaip nesuprantu žmonių, lengvai atsiduodančių nežinomybei, tikinčių ir teikiančių primenybę bei pagarbą kažkam ko net nesistengia išaiškint.

Ar tu žinai kad 95procentai iki 10metų amžiaus vaikų visi tokias sielas turi kaip pas astropasauli tik jos naujos analogiškos "indigo" gimusiems iki 1993metų, ir jos visos gyvena intuicijos deka, jie teikia pirmenybę ne protyniui mąstymui bet savo intuicijai, todėl kad jų labai didelis supratimas apie savo sielą ir žmonijos visą evoliucija ir jie visą informacija gauna iš aukštesnio suvokimo juos visa gyvenimą veda intuicija, dabar net technologijos eina prie intuityvumo kad pirkėjas nusipirkęs tarkime telefoną intuityviai jaučia kuri mygtuką reikia spaust nes tai paaiškina viską aiškiai mažas logotipas:) Be to realybėje tokiam žmogui daugiau trijų sekundžių neišlaikytum akių kontakto nes tave ištaškitų iš vidaus nesuprantama energija:)

paragraf 78

Visi tie indigo, nušvitusieji, vibracijos, tėra ezoteriniai išvedžiojimai neturintys realaus pagrindo. Tai visokių "pseudotyrimų" kurie buvo "atlikti" išdava. Be to tai net nėra grynoji ezoterika, o pseudoezoterika.
Kažkas pašneka vėjus ir visada atsiras jais tikinčių.
Skaitau ir stebiuosi, kaip žmonės geba, pasitikėti tokiais išvedžiojimais, kurie neturi jokio realaus, bent jau filosofinio pagrindo. Toks jausmas jog rašoma bet kokia nesąmonė, kuris skamba daugiau mažiau "dvasingai".
Įdomu bus paskaityti tuos pasvaičiojimus po to kai 21 d. nieko neįvyks.
Čia du galimi varinatai:
1. Užsičiaups visi pasakoriai
2. Bus stumiama teorija ala: ateiviai mums pakeitė prisiminimus todėl mes nebeprisimename žmonių kurie išėjo į kosmosą.

Šiaip prisiminiau Čestertono mintį kuri manau čia tiktų: niekas nėra toks logiškas kaip beprotis.
Čia kalbėta apie tai kad bepročiui jo išvedžiojimai visada atrodo logiški, jis randa junktis tarp priežasčių ir veiksmų. Nors iš šalies, sveikam žmogui tokių priežasčių visiškai nesimato, jos atrodo logiškos tik bepročiui.
Tai gi, visiems vibruojantiems, nušvitusiesiems, kurie pilni egocentrizmo rekomenduočiau pasitikrinti sveikatą ir papsakoti visa tai ką pasakojate forume psichiatrui. Manyčiau bent jau neadekvataus pasaulio suvokimo diagnozė garantuota.

omcikas

maždaug metus laiko gal daugiau,o gal mažiau aš irgi daug kur stengiuosi remtis intuicija prieš priimdamas kažkokį sprendimą. Ir jei kažkas kažkur nesiseka, vadinas arba aš ne tinkamoj vietoj arba netinkamu metu, arba netinkama veikla užsiemu. Tarkim skambinu dėl pokalbio į darbą ir jei niekas neatsiliepia viena kart, antra kart vadinasi man su ta kontora ne pakeliui, arba jei važiuojant į pokalbį dėl darbo man vis iškyla kliūčių tai irgi priemu kaip ženklą, kad renkuosi netinkamai.Ir daugelį kitų situacijų stengiuos naudotis intuicija. Gal kitiems atrodys kvaila, neatsakinga ir lengvabūdiška priimdinėt svarbius sprendimus remiantis intuicija, bet aš taip darau.
p.s Apie jokias kosmoso vibracijas nieko nežinau, nesinaudoju jomis :)

Benamis

gruodžio 06, 2012, 13:04:48 Redagavimas: gruodžio 06, 2012, 13:08:10 by Benamis
Nebedaug jau liko: 14 d. ir 22 val. :) Greitai viskas isaiskes :) Kad ir kaip noreciau, kad kazkas gero atsitiktu, visgi manau, kad nieko neatsitiks. Paaugliai padarys pasaulio pabaigos afterparty, skeptikai juoksis is tu kurie zadejo kazkoki pasikeitima, dar kiti galvos, kad tiesiog zmones nebuvo pasirenge ieiti i kita dimensija ir t.t. :)

EDIT: Omcikai, pazistu nemazai zmoniu kurie remiasi intuicija (beje mano mama yra viena is ju) ir galiu pasakyti, kad jiems tikrai neblogai sekasi "atspeti" ivykius savo gyvenime :) Taigi man tai kvaila tikrai neatrodo. Gaila tik, kad mano intuicija mane paveda :D

paragraf 78

Bet baisiausia, kad atsiras viskių briedovų idėjų kas įvyko tą dieną, o va mes nesuvokėme, nes tai suvokė tik išrinktieji. Ir atsiras kvailių kurie tomis idėjomis tikės. Pikta dėl žmonių kvailumo ir pikta kad kažkas taip manipuliuoja žmonių sąmonėmis.

snofru

Citata iš: Neiprastas  gruodžio 06, 2012, 12:11:40dabar net technologijos eina prie intuityvumo kad pirkėjas nusipirkęs tarkime telefoną intuityviai jaučia kuri mygtuką reikia spaust nes tai paaiškina viską aiškiai mažas logotipas:)
simbolis yra kompaktiškas informacijos perdavimo būdas, todėl plačiai ir naudojamas.
tu tarkim, prekybos centre užsimanęs nusičiurkšt vadovaujies intuicija ar akimis susirandi pažįstamą simbolį?
o intuityvi aplinka (prietaisų, ar programinės įrangos) tai daugiau toks sąlyginis pavadinimas, nes realiai tas visas intuityvumas remiasi vartotojo patirtim. su nuojautom tai nieko bendro neturi.

Che-kuolis

Šiaip skaitinėjau Azijos naujienas (gal labiau senienas) ir užkliuvo toks sakinys:
"North Korea announced on Saturday that it would launch a rocket between December 10 and 22 -- its second long-range rocket launch this year after a much-hyped but botched attempt in April".
Tai čia mano nuomone, iš visų teorijų yra realiausia, nors šansai mikroskopiniai. Jie sako, kad mėgina pakelt palydovą. Aišku, jei tai kovinė galvutė tikrai visų neišmuštų, o dar su užsienio šalių apsaugos sistemomis tai klausimas apskritai ar ką nors pasiektų, bet fufelio galėtų sukelt nemažai.

astropasaulis

Sveiki visi. Man labai gaila, kad mano kometarai daugeliui sukėlė neigiamas emocijas, nors stengiausi rašyti iš širdies. Aišku, kad dualumo reikia atsisakyti, tačiau kitaip negaliu išsireikšti: jeigu žmogus yra neigiamas, tada jis kitame žmoguje įžvelgs irgi tik neigiamą. Susilaukiau ,,tūlžies liejimo" iš Mariaus dėl to, kad vengiu atsakyti į klausimus. Paprasčiausiai, kas nors kitas atsako, pakometuoja tuos klausimus ir aš tiesiog nebemačiau prasmės atsakynėti. Vistiek bet kokiu atveju mano atsakymai būtų jums nieko verti. Tačiau, nutariau atsakyti į jūsų klausimus (nuo pirmo šios temos puslapio).

Benamis, Marius  - O ka sakysi, jeigu nieko taip ir neivyks?
Visų pirma, aš nesureikšminu būtent tos 21 d. Juk tai ilgalaikis procesas, per kurį kis žmonių sąmonė. Asmeniškai, mane jau ,,palietė" tie įvykiai. Aš anksčiau pabudau, negu kiti.

Vico - Ir kaipgi tie dvasiniai pasikeitimai turėtų įvykti?
Paprasčiausiai staiga žmonės pajus, kad daro kažką ne taip, kad jų netenkina beprasminški darbai, kad jiems nebemiela, tai ką jie darė iki šiol. Tikiuosi, kad visi pajus sąmonės pabudimą.

Vico - Daug kas kalba apie dvasinius pasikeitimus, tačiau kaip jūs juos įsivaizduojate?
Žmonės pradės domėtis apie sielą, jos būtį, savo gyvenimo tikslą. Jie ieškos atsakymų į egzistencinius klausimus. Sakysite, kad visada tai buvo, tačiau viskas vyks dabar intensyviau. Žmonės dės visas pastangas, kad sužinotų viską, kas juos neramina.

Beelzebub - Hm. Na va, eilinį kartą - vieni sako, kad TIKRAI nieko neįvyks, kiti sako, kad TIKRAI kažkas įvyks. Iš kur jūs taip viską gerai žinot, gal galima būtų paklausti?
Mes patys tai patiriame. Esame labai jautrūs kosminei iformacijai, kurią priimame. Vyksta dialogas su bendraminčiais. Vyksta analizė esamų ir įvyksiančių įvykių.

Marius - O kas bus ,jei kai ateis ta data,tu negausi tos ''kosmoso padėkos'' ir nieko apie ka čia šneki neivyks?
Aš jau gavau ,,tą padėką", aš anksčiau pabudau.

Marius - Ka tada sakysi ir darysi,kai tavo susikurtas pasualis nepasiteisins?tada lauksi dar kitos datos?vėl save įtikinėsi,apie ''kosmoso dovanas''? ar susikursi nauja pasaulėlį?
Aš nekuriu kito pasaulio. Aš kalbu apie realybę, kurios jūs nematote. Jūs matote tik vieną realybės pusę. Juk yra toks dalykas kaip sielos realybė. Kuri jums dar svetima.

Marius - vėl visiems plausi smegenis ir įtikinėsi ,kad tavo pasaulėžiūra ''išganinga''?Ar tada jau kursi tikrą ''nusšvitusiųjų '' sekta?Nes dabar kalbi,kaip sektantas,kuris gal ir netiesiogiai ,bet menkina visus ,kas neatitinka jo kalbų ir požiūrio..
Dėl tokių žmonių, kaip tu, ir vyksta teigiami pasikeitimai. Žmonės mato visur tik tai, kas neigiama. Jie niekuo nebepasitiki, net pačiu savimi.

Puutuls - O tai kaip jie turės palikti šią planetą? Mirti ar išskristi kažkur kitur?
Niekur neišskris. Tiesiog pasiliks žemės planetoje, būdami kitoje dimensijoje.

Snofru, Šešėlis - Kodėl manote, kad dabar kažkas turėtų įvykti?
Jau peržengta disharmonijos riba. Pagal kosmoso taisykles, tai įvykus, įsikiša aukštesnės materijos gyventojai ir jie padeda subalansuoti, atkurti harmoniją. Bei įvyksta tam tikras sąmonės perprogramavimas, kad daugiau to nepasikartotų.

Vico - Gal ne tuos vaistus pradejai gert?
Nevartoju jokių vaistų. Apskritai bet kokių vaistų reikia vengti. Reikia stengtis, jeigu susirgai, pasveikti naudojant natūralias priemones.

Snofru - astropasauli, ką gero be meditavimo ir bandymo atvesti į protą netikinčius tu darai?
Esu natūralus psichologas, padarau, kad žmogus nusišypsotų, kuriu pasaulio išgelbėjimo planus, galvoju kaip reformuoti valstybės įvairias sistemas (pavyzdžiui: sveikatos sistema - ne visi žmonės yra lygūs, kai susiserga ir atsigulia ligoninėje. Geresnes sąlygas gauna tas, kuris duoda kyšį sesutėms, gydytojams. Taip išeina, kad galima nusipirkti gyvybę?), nešu ant pečių pasaulio naštą...

Crystal - O kas jei absoliučiai nieko neįvyks? Negi kliedėsi, kad kažkas išgelbėjo, trynė atmintį ir pan.?
Iš kur ištraukei tokią nesamonę apie atminties ištrynimą? Taip nebus, kad nieko neįvyks, nes jau dabar vyksta tam tikri procesai.

TinSoldier - Jums patiems nejuokinga? Jūs patys nesugebat pažvelgti į savo tų įsitikinimų šaltinius, šaknis?
Ar tik užsimerkę kuo garsiau rėkiat apie savo lunatiškas fantazijas, tikėdamiesi, kad kas nors pakeis jūsų apgailėtinus gyvenimus?
Visa informacija yra pateikiama švelniai, tačiau ya jūsų valia, kaip jūs ją apdorojate.

Paragraf 78 - Man tai keista kad tu per metus "nušvitai". Buda ir tas 6 metus be perstojo meditavo, kol nušvito. O čia per metus ir tikrai nepastovių meditacijų save žmogus laiko nušvitusioju. Keista man kažkaip.
Buda galbūt buvo paprastas žmogus. Išduosiu paslaptį: viduje aš jaučiuosi tarsi būčiau ateivis. Visą gyvenimą mintyse tai galvoju. Naktį žiūrėdamas pro langą į žvaigždėtą dangų, laukdavau, kol kas nors manęs pasiims. Vis dėlto, kai pabudo sąmonė, supratau, kad man niekur nereikia keliauti. Jeigu aš esu čia, vadinasi turiu tam tikrą misiją. Turbūt, kad kam nors reikia manęs.

Aš nesiekiau jūsų įskaudinti, o kaip tik stengiausi būti atviras ir nuoširdus. Vienas pradeda ,,pulti" ir jūs tada visi jam iš paskos. Visada gaunasi, kad aš esu vienas prieš jus visus. Ir aišku pagal jus neteisus.  Kad forume įsivyrautų harmonija, nusprendžiau daugiau čia neberašyti. Jeigu kam nors kilo klausimų, galite parašyti man asmeninę žinutę - būtinai atrašysiu.

TinSoldier

Šaunuolis, kad nepatingėjai atrašyti daugmaž visiems. Pasistengei :)

Asmeninę nuomonę pasistengsiu pasiliksiu sau, nes ji visiškai nepasikeičia (nes šiaip praktiškai nieko naujo ir neparašei).

Bet gaila, kad ruošiesi neberašyti. Jei neberašysi, tai geriau tai daryk dėl to, kad pats nebenorėsi. O ne dėl to, kad kažkokios "harmonijos" nėra. (kurios, aišku, diskusijų forume nėra ir nebus. Ne toks forumo tikslas)

Nors ir nusišneki tu, bet rimtai gal visi per daug agresyviai tave puola :D Ypač turint galvoj forumo tematiką. Pusė čia esančių temų turi ne daugiau patvirtinimų, nei tavo teorijos. Vis dėl to, ant tavęs daugiausiai puolama šiuo metu. Nefaina :)

Benamis

Jokio puolimo cia nepastebejau :-\ Zmones issako savo nuomone kuri skiriasi nuo astropasaulio ir tiek (prisiminkime, kad ir inkognito tema) :) Tai normalu.

crystal

Na man tai truputi gaila astropasaulio. Jis man atrodo tiesiog labai emocionalus žmogus, lengvai pasiduoda jausmam, įvairiem išgyvenimam, fantazijom ir pan. Temoje stengiamasi normaliai diskutuoti, o jis visai ignoruoja kitų racionalesnius paaiškinimus ir nuomones. Tiesiog skrajoja savo pasaulyje ir viskas. Na o į kritiką apie jo fantazijas atsako, kad tai tik vardan gerumo, kad jis nieko blogo nenori ir panašiai. Po visokių panašių verkšlenimų, net nebesinori ir (kaip pats minėjo) skuduru per veidą trankyti. Tada mano manymu belieka gailėtis.

eternal.bliss

Žmonės kurie nori įrodyti savo tiesas niekados nesugebės bendrauti. Beto šiuo požiūriu abi pusės yra vienodos. Abi nori kažką įrodyti, savo teisumą, viršenybę.

astropasaulis gal ir nesugeba paaiškinti, nusišneka kaip sakot, na tebunie. Tarkim jis nusišneka skraido ir taip yra kažkoks netoks, apgailestaukim dėl jo kvailumo.....

Tačiau nematau nieko kvailo kai žmogaus intensijos yra geros, tegul jis skraido nors ir padebesiais, tebunie tai nieko nekeičia. Jeigu kiekvienas žmogus būtų susitelkęs daryti kažką gero, nesvarbu kas jis toks būtų ir kuo jis manytų esąs, tai iš tiesų daug ką pakeistų.

Dabar įsivaizduokim nesvarbu kokios pasaulėžiūros visi esam, ir kuo tikim, tiesiog jeigu paskirtume savo gyvenimą kurti kažką kas neša bendrą gėrį visiems.
Man atrodo tai pakeistu viską ir suvienytų visus požiūrius visus suvokimus ir tikėjimus.

Todėl neteisiu tokių žmonių nesvarbu kokiu suvokimu jie būtų.

Aukštyn