2012 12 21. Jūsų prognozės?

Pradėjo Vico, spalio 09, 2012, 16:14:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Justinas Herbsman

astropasauli tau dar nepabodo diskutuot su kiek aklais skeptikais,trumpai tariant tiesiog su kiek kitokios realybes atstovais,ne tos realybes apie kuria tu jauti,zinai ir kuri laukia taves .... :) nenoriu pasirodyt nemandagus bet is sono pasirodo kad diskusijos virsta i gan beprasmiskas....

raksera

Na šiek tiek teko pastudijuot orientalistiką, tai apie sąmoningumą žinau tik iš tos pusės: rytų kultūros :) Be to kažkaip ne vienas žmogus iš mano aplinkos apie būtent tokį išsigelbėjimą kalbėjo: didinant sąmoningumą, matyt, kažkas stipraus tuose rytuose slypi :)

Hekate

Naaa manau, kad nieko nenutiks. Šiaip norėtųsi, kažko tokio įdomaus, neįprasto (KABUM :D). Deja didesnė tikimybė, kad tiesiog bus šalta žiemos diena  :-\

eternal.bliss

Matau čia šiek tiek nesusipratimų atsirado. :)
Dėl materijos. Materija yra viskas ką patiri, matai , jauti, išgyveni, net emocija, mintis, siela, dvasia, oras, vanduo, viskas kas egzistuoja.
Neigti materiją, ją niekinti yra niekinti savo egzistavimą, kitų egzistavimą.
Nematerialaus gyvenimo nėra nes nematerija yra neegzistavime. Todėl iš pradžių supraskit ką kalbat ir ką neigiat, ar niekinat, nes iš tiesų niekinat savo egzistenciją.

Kitas nesusipratimas.
Visi patiriam tai ką norim patirti ir visi darom tai ką norim, tol kol norim. Jei kažkas kalba apie širdį- meilė yra laisvė, viskam. Todėl tas žmogus nėra savo širdyje kai kalba tokius dalykus ar verčia kažką keistis, net jeigu nori, kad kažkas pasikeistų. Todėl geriau nesakykit kur kitam eiti nes akivaizdu net nežinot kur esat dabar.  :)
Be to jeigu žmogus nematytų gero ir blogo- jis ir nesakytų tas toks o tas anoks, Nes suprastų(jeigu domisi dvasingumu) kad patirtis yra tik patirtis, kad elgsena yra tik elgsena, kad visas procesas yra amžinybėje ir nenustos tęstis. Todėl niekas neturi teisės versti, skubinti, ar teisti kitų, tai yra prievarta, sukurta egoizmo norų.

TinSoldier

Citata iš: Justinas Herbsman  spalio 11, 2012, 15:55:48
astropasauli tau dar nepabodo diskutuot su kiek aklais skeptikais,trumpai tariant tiesiog su kiek kitokios realybes atstovais,ne tos realybes apie kuria tu jauti,zinai ir kuri laukia taves .... :) nenoriu pasirodyt nemandagus bet is sono pasirodo kad diskusijos virsta i gan beprasmiskas....

Aš tai iš vis nesuprantu, ką tie suknisti skeptikai šitame forume veikia. Tarsi nerastų kur kitur pasireikšti. Forumas apie paranormalius reiškinius, o daugiau negu pusė žinučių - tų parazitų, garbinančių tą sustabarėjusį, trumparegišką, bet begalo arogantišką mokslą
Jei jums pasistoja nuo teleskopų ir fizikinių lygčių, tai džiaukitės privačiai, nekiškit savo mėšlo ten, kur visai jo nereikia.

Užbaninti skeptikus!

astropasaulis

Citata iš: TinSoldier  spalio 11, 2012, 21:04:39
Užbaninti skeptikus!

Ir vėl ta neigiama energija...  Kam ta nevykusi ironija? Kaip tik turėtumėte džiaugtis, kad kiti dalinasi savo patirtimi, mintimis, idėjomis. Svarbiausia, kad jos nėra neigiamos, o kaip tik su gėrio užtaisu. :)

crystal

spalio 11, 2012, 21:12:34 Redagavimas: spalio 11, 2012, 21:21:17 by crystal
eternal.bliss-Nemanau, kad čia buvo nesusipratimų. :) Omeny buvo turėta paviršutiniškas gyvenimas, pinigai..tt tai ir buvo norėta pasakyti materialumo sąvokoje.
Grįžtant prie to, ką parašei, tai materialumas nėra viskas. Kad ir pvz pačiame moksle, vieni teigia, kad materija tai viskas kas apčiuopiama ir niekas daugiau, o visa kita tik energijos, kiti gi teigia, kad ir laukas yra atitinkama materija. Nors panašumo labai nemažai yra. Bet čia buvo žiūrėta labiau iš mokslinės pusės. Šiaip aš nevadinčiau materija emocijų ir išgyvenimų. Mano manymu netinkamas terminas tai apibrėžti.
astropasauli-ironija čia labai vykusi ;D jūs kažkaip patys labai neigiamai žiūrit į skeptikus, gal būt vien dėl to, kad nenorit priešingos nuomonės. Užsikabinat už savo ir viskas. Be to gėris čia nelygu neracionalumui.

astropasaulis

Citata iš: crystal  spalio 11, 2012, 21:12:34
eternal.bliss-Nemanau, kad čia buvo nesusipratimų. :) Omeny buvo turėta paviršutiniškas gyvenimas, pinigai..tt tai ir buvo norėta pasakyti materialumo sąvokoje.

Pritariu. Buvo kalbama apie materialias gėrybės. Apie materija kita tema. :)

.L.U.T.H.O.R.

Viskas yra materija, tik kitas vibracijų lygis :)

eternal.bliss

spalio 11, 2012, 21:20:01 Redagavimas: spalio 11, 2012, 21:23:55 by eternal.bliss
Tu nori pasakyti, kad kad mokslas supranta išvis tai ką kalbu? Viskas yra materija, energija yra materija. Kas neturi energijos tas neturi formos ir materijos, išraiškos, egzistencijos.
Pinigai ir turtai nėra blogis, tai tapati tavo išraiška. Bet aišku tai jau mistika jums.
Laukit atsako :D aj nors tingiu rašyti. prirašysiu litanijas, kodėl fizika yra mokslas apie iliuzijas, kodėl šviesos greitį galima peržengti, kodėl apskritai gali visus fizikos dėsnius peržengti, ir po to tik mistifikavimas prasidės.
gal ir laiko gaišimas.

TinSoldier

Citata iš: astropasaulis  spalio 11, 2012, 21:11:23
Ir vėl ta neigiama energija...  Kam ta nevykusi ironija? Kaip tik turėtumėte džiaugtis, kad kiti dalinasi savo patirtimi, mintimis, idėjomis. Svarbiausia, kad jos nėra neigiamos, o kaip tik su gėrio užtaisu. :)

Kodėl neigiama? :D Ironija nebūtinai turi būti neigiama.
Tiesiog anksčiau ar vėliau tokio tipo žinutę visada kažkas parašo. Tai nusprendžiau šį kartą padėti, kad kažkuriam iš tikinčiųjų nereiktų.
Taigi kaip tik teigiama energija turėjo būti, aš iš empatijos, iš draugiškumo padariau darbą už kitą žmogų.

O šiaip man nepatinka, kad tu man visur tą neigiamą energiją kaišai :) Jei tu nesutinki su mano žinutėmis, tai čia tavo problema, o ne mano skleidžiamoje "energijoje".
Ir kitose srityse, kartais paieškok problemų savyje, paanalizuok save, o ne tik švaistykis nedvasingumo, per mažo sąmoningumo, ar netikusių vibracijų kaltinimais.

astropasaulis

Grįžtant prie temos, manau, kad ši data idealiausiai tiktų viešam ateivių pasirodymui. :)

crystal

spalio 11, 2012, 21:27:04 Redagavimas: spalio 11, 2012, 21:31:33 by crystal
eternal.bliss-noriu pasakyti, kad joks mokslas nesuprastų ką kalbi. Man tai materija visai ką kitą reiškia. Aišku, žiūrint iš filosofinės pusės, galima išvedinėt, kad absoliučiai visa egzistencija yra materija. Bet man tas žodis tiesiog čia netinka.

Žinoma, kad laiko gaišimas. Dėsnius patys žmonės sugalvojo, kad apibrėžt esančius reiškinius. Ir kurs bei tobulins ateityje. Mistifikavimo čia ir nereikia.

eternal.bliss

Pamatysi, kad po kurio laiko mokslininkai supras, kad net ir mintis yra materija.
Jei manai kad materija yra kieta, tai išvis....... Be žodžių aš  :)

crystal

Nelabai mane supratai :) Čia tik paprasta terminologija. Materija (mano suprantama) nelygu bet kokiai egzistencijai. Aš minčių ir emocijų nevadinu materija, tai kitaip apibrėžta egzistencija.

Aukštyn