2012 12 21. Jūsų prognozės?

Pradėjo Vico, spalio 09, 2012, 16:14:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: crystal  spalio 10, 2012, 21:42:08
Citata iš: raksera  spalio 10, 2012, 20:15:14
siūlau susidomėti meditacija, joga, paskaitinėti sielai naudingų knygų. Manau, kad sąmoningumas  šiuo metu ir ateityje turėtų būti vienas iš svarbiausių dalykų, norint išlikti  ::).

Aš tai siulau nesivaikyt rytietiškų religijų, o atsimerkt ir žiūrėt į gyvenimą neieškant dirbtinio sąmoningumo.;) Tikrai niekas nepasikeis žmonijoje po 12 21 ir tikrai nežus "nesąmoningieji" ;D

Atsakai? :D

crystal

O kaip gi kitaip ;D

eternal.bliss

spalio 10, 2012, 22:30:22 Redagavimas: spalio 10, 2012, 22:32:13 by eternal.bliss
Tai parašyk rašytinį pasižadėjimą, kad jeigu kas nors pasikeis, eisim picos pavalgyti. :D
Vis tik geriau nei TinSoldier sutartis :DD

crystal

spalio 10, 2012, 22:34:29 Redagavimas: spalio 10, 2012, 22:36:04 by crystal
Va tame ir esmė, kad niekas nepasikeis. Čia kažkas dideles pinigų sumas siūlo, nes galvoja, kad žmonės "pasąmoningės" ;D. O jei kas ir pasikeis, tai ką aš galiu pažadėt, jei žūsiu (nes "nesąmoningėsiu" ) ;D

eternal.bliss

Pažadėk, vieną dieną dar gyvensi. :DD ale sutartis beveik ne mano naudai :DD

crystal

Kaip tai vieną dieną? ;D Kaip suprantu mirtis ištikt turėtų 21 dieną ;D Tai jei laimit, nebeprisijungsiu prie forumo ;D

eternal.bliss

Kas laimi? man tai ne laimėjimas. O gal taip darom, kuris laimi tas moka už kito picą?  ;D
ok? :D

crystal

Nesąmonė ;D Taip išeina, kad jei aš lieku gyva-mokat už picą, jūs laimit-mirštu ;D

.L.U.T.H.O.R.

Jei lieki gyva, tai tu moki už picą, jei miršti tai mes ;D

eternal.bliss

spalio 10, 2012, 23:01:37 Redagavimas: spalio 10, 2012, 23:03:40 by eternal.bliss
 ;) bent jau įsitikinau, kad skaitai  ;D Na gerai tuomet aš perku jei tu lieki gyva, arba jei niekas nepasikeičia po tos dienos :DD deal?
Šešėli- Matai net sakinio nesupranta :D

crystal

spalio 10, 2012, 23:03:13 Redagavimas: spalio 10, 2012, 23:06:31 by crystal
Deal ;D
Kurio sakinio nesuprantu? ;D

TinSoldier

Nenorit paankstint savo pasimatymo? Nesveika taip nutolinti aklus pasimatymus.

Aš girdėjau, kad pasaulio pabaiga bus šį penktadienį.
Po jo tegul eternal.bliss ir perka picą, jei crystal lieka gyva.

eternal.bliss

Crystal- Šešėlis suprato teisingai  arba tu ne taip parašei žinutę aukščiau jo pasisakymo :D
TinSoldier- Nepavydėk, susirask savo pasaulio pabaigą ;D

crystal

Teisingai aš čia viską supratau, užtat ir sakau, kad nesąmonė ;D Tikrai nepirksiu picos, jei nieko neįvyks ;D

eternal.bliss

ok, ok  ;D Linksma ta pasaulio pabaiga nusimato ;D

Aukštyn