Aukštesniųjų dimensijų informaciniai šaltiniai

Pradėjo Neiprastas, spalio 08, 2012, 02:27:11

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

astropasaulis

Citata iš: crystal  spalio 09, 2012, 12:32:43
Čia tas pats, kad pateisint psichinius ligonių arba nuo narkotikų apsvaigusių žmonių pasakojimus apie jų "realybę".

Tu neatskiri sąmoningesnių žmonių nuo tų minimų psichinių ligonių. Pirmu atveju, aukštesnių vibracijų žmonės supranta realybę ir kitus pasaulius kaip visatos harmoniją, o tie ligoniai man atrodo pasižymi tuo, kad jie nebejaučia tarp šių erdvių pusiausvyros. Mes juk neneigiame pačios realybės. Mes priimame realybę ir kitas dimensijas, o jūs tik realybę.

crystal

Citata iš: astropasaulis  spalio 09, 2012, 13:36:56
Tu neatskiri sąmoningesnių žmonių nuo tų minimų psichinių ligonių. Pirmu atveju, aukštesnių vibracijų žmonės supranta realybę ir kitus pasaulius kaip visatos harmoniją, o tie ligoniai man atrodo pasižymi tuo, kad jie nebejaučia tarp šių erdvių pusiausvyros. Mes juk neneigiame pačios realybės. Mes priimame realybę ir kitas dimensijas, o jūs tik realybę.

Ir kodėl jie "sąmoningesni"? Psichiniai ligoniai labai labai atkakliai tvirtina savo gyvenimo realybę. Kaip tu gali įrodyti, kad tavo tiesos yra sąmoningiau suvoktos? (neskaitant "pajutimo"). Paneigti realybės nelabai įmanoma, o įrodyti kitų dimensijų egzistavimą-mokslininkų, o ne jūsų darbas. Aš nesilaikau principo, kad viską neigti, tiesiog tai turi būti logiška, o taip pat tai reiškia, kad paaiškinama. (nepajuntama širdimi ar siela).

astropasaulis

Citata iš: crystal  spalio 09, 2012, 13:54:19
Paneigti realybės nelabai įmanoma, o įrodyti kitų dimensijų egzistavimą-mokslininkų, o ne jūsų darbas.

Aš ir neneigiu realybės. Į dimensijų egzistavimą reikia žiūrėti kitu kampu, ne ,,per logiką", o iš pačios sielos, medituojant išeinant į kitą matavimą. Tik per pačią sielą gali suprasti apie jų egzistavimą. Galbūt kitiems žmonėms tiesiog neduota atsiminti tų dimensijų, jos yra tarsi užblokuotos (per didelė karma), o kurie gali patys visa tai pajusti, jie tarsi tada yra tarpininkai tarp realybės ir kitų pasaulių.

Domas

Citata iš: TinSoldier  spalio 09, 2012, 00:24:05

Tik todėl, kad su tavimi nesutinku šitose keliose žinutėse.
Visa mano ideologija, moralė ir gyvenimo būdas paremtas altruizmu, empatija, savitarpio pagalba ir pan. Todėl tavo jaučiamas negatyvas man tik dar labiau parodo, kaip apgailėtinai nepatikimos yra žmonių subjektyvios patirtys.

Ne del to, kad nesutinki, o del to, kad iskart pradedi zmogu sau nepazystama vadinti psichiniu ligoniu, kiekvienas normalus, bent kiek gerbiantis kita ir save, nesireiks taip kaip tu reiskiesi iskart zmogu isvadindamas psichiniu ligoniu.

TinSoldier

Citata iš: Nežinukas  spalio 09, 2012, 11:52:17
Nagi, nagi, kaip tu sužinojai, kad nesi tas tavo aprašytas kurmis, kai taip stipriai skiriesi nuo kitų?
Ar įmanoma rimtai priimti tavo teoriją? Sunkiai.

Mano( šiaip mokslo) teorija turi šiokius tokius patvirtinimus. Neteigiu, kad jie yra tobuli, baigtiniai ir nieginčytini. Tačiau, vis dėl to, tai yra patvirtinimai pasiekti stebėjimais, eksperimentais ir t.t.

Jūs remiatės tik savo subjektyviomis patirtimis. Kaip ir žmogus-kurmis ar šizofrenikai. Tuo mokslas skiriasi nuo jūsų ir tuo jūs panašūs į žmones-kurmius.

Aš jau ne vieną kartą jums siūlau panaudoti savo informacijos šaltinius pateikiant patikrinamą informaciją apie realybę. Taip padarius jūsų teorijos įgytų šiek tiek svorio ir jūs, kaip sąmoningi žmonės, galėtumėte efektyviau šviesti, tobulinti visuomenę, daryti savo gerus darbus. Bet jūs tik varot savo demagogiją ir savas filosofijas. (Jei vėl parašysit: neturiu tikslo įrodyneti, kas norės mane supras, - numirsiu juokais)

crystal

spalio 09, 2012, 15:49:04 Redagavimas: spalio 09, 2012, 15:54:11 by crystal
Mokslas juda "ton pusėn"? Kurion pusėn? Jau seniai fizikai aiškinasi materijos ir energijos prigimtį, tad prie ko čia moksliškai loginiai paaiškinimai ir jūsų "juntamos" pasakos?
Šiaip yra daugybe mus supančių  reiškinių, kurių mes nematome (pvz elektromagnetinis laukas), tačiau vis tiek tie reiškiniai nenuginčyjamai egzistuoja, nes yra įrodymai. O kaip jūsų fantazijos?

.L.U.T.H.O.R.

Viskas egzistuoja, tik tam aptikti nėra techninės aparatūros :D

astropasaulis

Štai, prašom, tam tikri rašytiniai (su mokslo užuominom) šaltiniai (į temą), kurie dar svaresni, negu kaikurių jūsų labai ,,logiški" komentarai.
http://www.kvantinemagija.lt/kaip-astralas-patenka-i-zmogu.html
http://www.kvantinemagija.lt/astraliniai-parazitai.html
Ir kiti.
Būtų malonu, kad abu straipsnius perskaitytumėte. :)

crystal

spalio 09, 2012, 16:35:14 Redagavimas: spalio 09, 2012, 16:40:45 by crystal
Rimtai nevertinčiau šių straipsnių ir išvis pačio puslapio. Šiaip auros egzistavimo ir neneigiu, tačiau straipsniuose labai jau pseuodmoksliškai tai nagrinėja. Nelabai vertinu straipsnius, kuriuose rašo :
"Tos būtybės taip pat atsilygina, jeigu žmogus apsisprendžia aklai joms tarnauti: duoda žinias, pinigus, šlovę. Bet už tai reikia pasirašyti krauju. Kiekvieną kartą, duodami priesaiką ar naudodami populiarius okultinius simbolius (kartais jie atrodo labai pasaulietiškai), žmonės įsileidžia į save čiuptuvus."
Čia beveik tas pats, kas ir jūsų klausytis. Jei kas nors rimtai ir nenuginčyjamai bus įrodyta (pvz su tom "astralinėm būtybėm", kurios paveikia žmones su paranojiškom ideologijom), tai patikėkit, mes tai išgirsim. Atradėjas dar ir Nobelio premiją gaus. O dabar čia tik jūsų laiko gaišimas su tokiais straipsniais.

astropasaulis

crystal, atrodo, kad niekada nesi matęs/usi nieko mistiško? Iš kur toks BEGALINIS visko, kas  paranormalu neigimas? Aš kalbu apie tai, su kuo pats susiduriu. Mano gyvenime visada dominavo vien tai. Elkis lengviausiai - vadink tokius pshichiniais ligoniais.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: crystal  spalio 09, 2012, 16:35:14
Atradėjas dar ir Nobelio premiją gaus. O dabar čia tik jūsų laiko gaišimas su tokiais straipsniais.

Kas jam duos tą premiją :D Net tokios srities nėra :D

crystal

Citata iš: Šešėlis  spalio 09, 2012, 16:46:35

Kas jam duos tą premiją :D Net tokios srities nėra :D

Nėra ;D Bet šiaip panašius reiškinius greičiausiai būtų galima įrodyti tik fizikos mokslu. O fizikos sritis yra, tačiau tas atradimas (vertas premijos) turėtų ir pakeist žmonių gyvenimus, dėl ko aš abejoju.

Citata iš: astropasaulis  spalio 09, 2012, 16:41:54
crystal, atrodo, kad niekada nesi matęs/usi nieko mistiško? Iš kur toks BEGALINIS visko, kas  paranormalu neigimas? Aš kalbu apie tai, su kuo pats susiduriu. Mano gyvenime visada dominavo vien tai. Elkis lengviausiai - vadink tokius pshichiniais ligoniais.

Neigimas? Kiek aš dar kartų turėsiu rašyti, kad nieko neneigiu. Jūs tik man įrodykit. Be to nevadiniu jūsų psichais.

TinSoldier

spalio 09, 2012, 17:32:20 Redagavimas: spalio 09, 2012, 17:34:49 by TinSoldier
Citata iš: astropasaulis  spalio 09, 2012, 16:41:54
Elkis lengviausiai - vadink tokius pshichiniais ligoniais.

1. Tai tu elgiesi lengviausiai. Susiduri su reiškiniu, kurio tą akimirką negali paaiškinti, tingi išanalizuoti ir tinkamai patyrinėti - todėl nurašai viską paranormalumui. Tai pats lengviausias ir nepatikimiausias būdas. Mes, kita vertus, susidūrę su tuo pačiu reiškiniu, ieškom jo priežasčių, kurios, nori to ar nenori, panaikina paranormalumo paaiškinimą.

2. Niekas nieko nevadino psichiniais ligoniais. Na, aš iš dalies :D Bet šizofrenikus minėjau tik kaip radikalų pavyzdį žmonių, iškreiptai suvokiančių realybę.
Aš manau, kad kai kurie iš jūsų gali turėti tam tikrų sutrikimų, polinkių į tikėjimą fantazijomis ir pan. Tai nepadaro žmogaus psichiniu ligoniu. Tiesiog yra sutrikimas, kaip, pvz, liguistai perdėtas emocianalumas, arba liguistas cinizmas ir pan. Dalykas, neleidžiantis objektyviai vertinti realybės. Psichais nieko nevadinau.

astropasaulis

spalio 09, 2012, 17:48:16 Redagavimas: spalio 09, 2012, 17:52:57 by astropasaulis
  Tie kurie tuo užsiima, atsiriboja nuo realių faktų, nes jiems tai nesvarbu, nes jie patys tai daro realiai. Siekdamas aukštesnių vibracijų, atrandi save, dieviškąjį aš, tu pagaliau gali patekti į kitus matavimus. Tie, kurie yra sąmoningesni, galvojate, kad jiems yra kažko verti moksliniai veikalai? Tie mokslininkai juk patys tuo neužsiima. Tai ne toks dalykas, kurį būtu galima ištirti. Tai visų pirma yra siela, dieviškoji materija, kitas pasaulis, kuris moksliškai neįmanomas pagrįsti. Tik dėl harmoningo gyvenimo, galima įeiti į ten, kur uždrausta racionaliųjų vartų.
  Iš principo tai be prasmė diskusija. Tie, kurie tuo netiki - niekada netikės. Jeigu mokslininks nepasakė - to nėra. Tie, kurie iš prigimties yra sąmoningesni, jiems tai yra tarsi natūralus dalykas, nes realiai su tuo susiduria.
  Šiuo atveju, niekaip nepakreipsim vienų nuomonėsį kitą pusę. Tai jūsų pasirinkimas. Aš asmeniškai nieko blogo nelinkiu, atvirkščiai, noriu, kad praplėstumėte sąmoningumą. Jis gali išplaukti ir iš pačios sielos, kai ji jaučiasi laiminga. Tai tikrasis visa ko supratimas.

Aukštyn