Aukštesniųjų dimensijų informaciniai šaltiniai

Pradėjo Neiprastas, spalio 08, 2012, 02:27:11

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Neiprastas

spalio 08, 2012, 02:27:11 Redagavimas: spalio 08, 2012, 02:30:06 by Neiprastas
Citata iš: crystal  spalio 07, 2012, 18:33:58
Šiaip iš to, ką skaičiau apie astralą, tai susidariau nuomonę, kad ten ne mirusiųjų pasaulis :)

Mirusiųjų pasaulis ir yra čia ir dabar kur tu esi ir egzistuoji savo kūnų jis čia ir pasilieka. Į astralini pasaulį įeinama su siela, tai tiesiog galimybė būti aukštesnėse dimensijose nelaukiant mirties, kol priverstinai ten pateksi. Pabandykite įsivaizduoti sluoksniuotą tortą, kur mes esame yra tas tortas, sluoksniai yra dimensijos iš kurių mums leidžiama valgyti, tai turėtų padėti įsivaizduoti, tai apie ką visi taip kalba. Jus net neįsivaizduojate kiek žmogus aplinkui save nemato būdamas trečioje dimensijoje...

P.S atsiprašau administracijos už dvigubą pranešimą ir norėčiau paprašyti papildyti funkciją forume su galimybę ištrinti parašytą žinutę, savo.

omcikas

Neiprastas is kur tokios zinios apie kitas dimensijas,sielas? ekstrasensoriniai sugebejimai, aiskiaregystes dovana, ar kazkur apie tai skaitei, kazkas is pazystamu  is  kokios nors asmenines patirties pasakojo ?

Neiprastas

Citata iš: omcikas  spalio 08, 2012, 06:35:22
Neiprastas is kur tokios zinios apie kitas dimensijas,sielas? ekstrasensoriniai sugebejimai, aiskiaregystes dovana, ar kazkur apie tai skaitei, kazkas is pazystamu  is  kokios nors asmenines patirties pasakojo ?

Viską dalinuosi iš savo praktikos, bei remiuosi aukštesniųjų dimensijų informacijų šaltiniais. Dėl sielų tai aš kiekvieną diena su jomis bendrauju, be jų tarpininkavimo su manimi materialiniame pasaulyje (3 dimensijoje) man nebūtų įdomų gyvent, nes aš nebegaliu įsivaizduot gyvenimo be bendradarbiavimo su sielomis. Dėl dovanos, galiu pasakyti tik tiek, kad kiekvienas turi tą dovaną, kiekvienas gali daryti dabartiniame pasaulyje neįsivaizduojamus ir nesuvokiamus stebuklus tik kai ateina žmogus į pasaulį jis gauna laisvę rinktis, nes sielos yra laisvos ir neįkainojamos, todėl daugelis žmonių užmiršo iš tikrųjų kas jie tokie yra. Ir pardavinėja savo Dieviškaji aš, už materialius menkniekius... O aš esu čia tam, kad padėčiau žmonėms prisiminti, kas jie tokie yra ir kokia jų paskirtis žemėje, dar esu tam kad skleisčiau geri ir padėčiau tam kam labai yra sunku, tokia mano sutartis už mano blogus darbus padarytus.

crystal

Citata iš: Neiprastas  spalio 08, 2012, 12:42:44

Viską dalinuosi iš savo praktikos, bei remiuosi aukštesniųjų dimensijų informacijų šaltiniais.

Man smalsu, kas čia per aukštesnių dimensijų informacijų šaltinis? Kaip tu bendrauji su sielomis? Ką jos tau sako?
Citata iš: Neiprastas  spalio 08, 2012, 12:42:44
O aš esu čia tam, kad padėčiau žmonėms prisiminti, kas jie tokie yra ir kokia jų paskirtis žemėje, dar esu tam kad skleisčiau geri ir padėčiau tam kam labai yra sunku, tokia mano sutartis už mano blogus darbus padarytus.

Kaip tu gyvenime realiai "skleidi gėrį"? Su kuo čia galima sudaryti sutartį dėl blogų darbų išpirkimo?

Nežinukas

spalio 08, 2012, 15:24:22 Redagavimas: spalio 08, 2012, 15:27:17 by Nežinukas
Nuuu ir porinat jūs čia viską!

Nežinau ar tai astralinis turizmas, ką aš patyriau toje Vizijoje, jūs spręskite!

Bet taip tikrai nutiko, nors gal kiek perdaug literatūros įpyniau į aprašymą... Tuos vargšus iš mirusiųjų pasaulio, kuriuos ten mačiau, tikrai nepavadinčiau demonais. Kažkur girdėjau kad tas pasaulis Lemurija vadinasi, tikrai nežinau, tad gal ir klystu.

Jei tai astralinis turizmas, ką aprašau, tai galėtų reikšti, kad tau unco tiesiog trūksta įdėjos:
Citata iš: unco  sausio 30, 2012, 23:31:06...Pati praktikuoju šį reiškinį, jau pasiekiu C stadiją, o toliau nė iš vietos...

Stokoja išbaigtos minties: kur norėtum nueiti, ką norėtum sužinoti ar pamatyti.

Man panašiai nutinka visada, kai aš giliai susimąstau apie praeities ar kitus reiškinius. Praeitis, dabartis ar ateitis, tokiems „pasivaikščiojimams" neturi didelės reikšmės.

Neiprastas

Man smalsu, kas čia per aukštesnių dimensijų informacijų šaltinis? Kaip tu bendrauji su sielomis? Ką jos tau sako?

Kaip tu gyvenime realiai "skleidi gėrį"? Su kuo čia galima sudaryti sutartį dėl blogų darbų išpirkimo?

Tai erdvės kita terpe, pabandysiu trumpai paaiškinti kur mes esame tai yra visuma ir kiekvienai sielai gali patekti į tą visumą, bet iš skirtingų dimensijų, kuo aukštesnė dimensija tuo daugiau jose yra pažengusios sielos, kai keliauju su savo dvasia turiu galimybę patekti į aukštesnes dimensijas, taip pat atsakydamas tau į klausymus, atjungiu savo protą, taip patenku į aukštesnės dimensijos informacijos šaltini ir visi atsakymai tiesiog atsiranda pas mane sąmonėje, toks jausmas lyg nežinai bet viską žinai. Su sielomis bendrauju meditacijų metu, tik tada galiu jas matyti, atskirdamas savo kūną nuo sielos. Sielos gali kalbėti su tavimi ženklais, sapnais, jausmais, energijomis, telepatiškai, tereikia joms pasakyti kaip tu nori, kad jos su tavimi bendrautu. Savo patyrimų nelabai noriu pasakoti per daug nes kai kas tikrai yra labai asmeniško, bet nesenai duoti ženklai buvo, kad aš esu apsaugotas nuo nelaimiu, kitas buvo, kad turiu sėkmę visuose dalykuose, kas susieta su geriu. Geri darau padėdamas, bet kuriam atsitiktiniam žmogui sutiktam, kad ir gatvėje, man labai dažnai yra pakišamos situacijos, kur turiu rinktis gėrį arba blogį, ir viską darau neimdamas ir nesiekdamas jokio atlygio už savo darbus. O sutarti gali sudaryti su savo siela, aš pats savo noru pasirinkau, kad išpirksiu savo blogi, kurdamas aplinkui save gėrį. Aš dar iki dabar negaliu patikėti kaip mano gyvenimas pasikeitė, tai panašiai kaip Dieviškasis žaidimas, gali daryti keisčiausius stebuklus ir niekas negali paaiškinti kaip tai atsitiko, nes žmogus negali matyti to kas yra už jo proto suvokimo ribų(3dimensijos).

crystal

Citata iš: Neiprastas  spalio 08, 2012, 15:32:01
atjungiu savo protą, taip patenku į aukštesnės dimensijos informacijos šaltini ir visi atsakymai tiesiog atsiranda pas mane sąmonėje, toks jausmas lyg nežinai bet viską žinai.

Kokie pvz tie atsakymai? Kaip suprantu "atjungdamas protą" tu absoliučiai bet ką gali sužinoti? Atsakytum į bet kokį pvz mano užduotą klausimą?

Citata iš: Neiprastas  spalio 08, 2012, 15:32:01
O sutarti gali sudaryti su savo siela, aš pats savo noru pasirinkau, kad išpirksiu savo blogi, kurdamas aplinkui save gėrį.

Kaip galima sudaryti sutartį su savo siela? Ką ji kažkokia atskira? Žinanti ir mąstanti ką aš darau blogai? Ta tavo "sutartis" tebuvo gyvenimo būdo pakeitimas.

Titanas

Jums reiktų naujos temos.

Citata iš: Nežinukas  spalio 08, 2012, 15:24:22

Jei tai astralinis turizmas, ką aprašau, tai galėtų reikšti, kad tau unco tiesiog trūksta įdėjos:
Citata iš: unco  sausio 30, 2012, 23:31:06...Pati praktikuoju šį reiškinį, jau pasiekiu C stadiją, o toliau nė iš vietos...

Stokoja išbaigtos minties: kur norėtum nueiti, ką norėtum sužinoti ar pamatyti.

Jei nori išeiti tai būtinai reikia turėti tikslą, ir ką ten gali išmokti ?  ???

Benamis

Sukuriau nauja tema, nes ten jau buvo prasidejes off-topas ;)

Citata iš: Neiprastas  spalio 08, 2012, 02:27:11
P.S atsiprašau administracijos už dvigubą pranešimą ir norėčiau paprašyti papildyti funkciją forume su galimybę ištrinti parašytą žinutę, savo.

Apie tai buvo diskutuota cia: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=252.0 ;)

Nežinukas

spalio 08, 2012, 17:34:31 Redagavimas: spalio 08, 2012, 17:38:40 by Nežinukas
Nesu komersantas ir sutarčių nei su Dievu nei su velniu nesudarinėju. Už ką Dievas mane ir gerbia...
Ir Dievas, mano galva, nelinkęs į spekuliacijas, kaip teigia kai kurie Krikščionys…

Ir tau, kas gali uždrausti vaikščioti kur tu nori, kaip tu nori, kada tu nori,
ir svarbiausia - be jokios minties:
Citata iš: Titanas  spalio 08, 2012, 16:20:16Jei nori išeiti tai būtinai reikia turėti tikslą, ir ką ten gali išmokti ?

Eik kur nori, kaip nori, tik veng NSO karo laivyno padalinų - viskas bus gerai. Tikiuosi, kol kokį žmogų ne sutiksi. Kai sutiksi, situacija gali pasikeisti radikaliai. Kai aš su tais sutiktaisiai bendrauju, dažnai susikaupiu kad suprasčiau kokios jis kilmės.

Va taip, va… O man kur kas blogiau. Kaip su ta Aladino lempute. Tiesiog bijau ką rimto pagalvoti.Ypač religinėnis temomis. Pagalvojau kartą, kas tas Koranas. Tuojau prisistė  Archangelas Gabrielius ir sako: "žiūrėk, tu norėjai matyt". Nei aš norėjau ko, nei ką matyti, o jis man: "tu norėjai matyti"… Na, arba tos Evangelijos. Pagalvojau: vau kaip įdomu būtų sužinoti kas jas parašė. Na, apsisukti nespėjau, tuojau pas Petra atsidūriau. Ne, ne danguje, ten prieš keletą šimtmečių.

Geriau neklausk,
jei pradėčiau viską porinti, pusė forumo dalyvių išgriūtų iš koto.

O su kuo aš tada paplepėsiu? 

crystal

Citata iš: Nežinukas  spalio 08, 2012, 17:34:31

Eik kur nori, kaip nori, tik veng NSO karo laivyno padalinų - viskas bus gerai. Tikiuosi, kol kokį žmogų ne sutiksi. Kai sutiksi, situacija gali pasikeisti radikaliai. Kai aš su tais sutiktaisiai bendrauju, dažnai susikaupiu kad suprasčiau kokios jis kilmės.

Šiaip tai vertinu literatūros žanrą - fantastiką... Įdomu kartais pasiskaityti. O kuo tai susiję su astralinėm kelionėm? Arba dar geriau, kuo tai susiję su labai kietu šitos temos pavadinimu "aukštesniųjų dimensijų informaciniai šaltiniai"?

astropasaulis

Taip. Dimensijos, jos yra. Vakar medituodamas atsivėrė vartai į kitą matavimą, dimensiją, bet nepavyko patekti, nes buvo per didelės vibracijos, tiesiog nebesuvaldžiau visko.

Nežinukas

Taip ir tikėjausi,
kad žmogiška mąstysena, kaip visada apvers viską aukštyn kojomis:
Citata iš: crystal  spalio 08, 2012, 17:54:11Šiaip tai vertinu literatūros žanrą - fantastiką... Įdomu kartais pasiskaityti. O kuo tai susiję su astralinėm kelionėm? Arba dar geriau, kuo tai susiję su labai kietu šitos temos pavadinimu "aukštesniųjų dimensijų informaciniai šaltiniai"?

Rodos dieviškos smiltys byra iš tavo simbolio, bet minys žmogiškos: „pirmiausia aš - tik po to pasaulis". Kur tu sutikai žmogų, kuris moka fantazuoti. Ar esi girdėjęs pasaka, kuri neturi tikroviško pagrindo? Viskas, ką tu vadini fantastika, yra vien kitaip matančių ir kitaip suvokiančių žmonių atsargus mėginimas pasakyti tai, ką jie suvokia.

Su astralinėmis ekskursijomis tai siejasi tiek, kiek tos ekskursijos pateikia informacijos apie pasaulį, koks jis tikrai yra. Kaip suprantu, astralinių pasivaikščiojimų tema išsisėmė ir perėjo į aukštesnį lygi, kuris dabar vadinasi: "aukštesniųjų dimensijų informaciniai šaltiniai".

Man tik neaišku kur dingo „pasivaikščiojimo" tema…

crystal

spalio 08, 2012, 19:35:30 Redagavimas: spalio 08, 2012, 20:01:01 by crystal
Citata iš: Nežinukas  spalio 08, 2012, 19:23:28
Viskas, ką tu vadini fantastika, yra vien kitaip matančių ir kitaip suvokiančių žmonių atsargus mėginimas pasakyti tai, ką jie suvokia.

Ar kuo nors blogas žodis "fantastika"? Tokius kaip tu jis labai gerai apibūdintų, ir anoks čia įžeidimas. Priešingai, man labai įdomu išklausyti kaip kiti suvokia pasaulį.
Citata iš: Nežinukas  spalio 08, 2012, 19:23:28
Su astralinėmis ekskursijomis tai siejasi tiek, kiek tos ekskursijos pateikia informacijos apie pasaulį, koks jis tikrai yra.

Tikrai yra? Iš kur toks užtikrintas įsitikinimas, kad tai ne kokia iliuzija?
Be to, tema apie "pasivaikščiojimus" dar yra.

Domas

Citata iš: crystal  spalio 08, 2012, 19:35:30

Tikrai yra? Iš kur toks užtikrintas įsitikinimas, kad tai ne kokia iliuzija?
Be to, tema apie "pasivaikščiojimus" dar yra.

Yra buvo ir bus, tik tai, kad tavo intelektinis protas to negali priimt, bet ateis laikas crystal sitam, o gal ir kitam gyvenime suprasi ir tu tai.

Aukštyn