Keista Muzika

Pradėjo Airwave, rugsėjo 16, 2012, 22:32:29

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Airwave

(Ištikrųjų net nežinau ar čia patalpinau bet manau bus gerai...)
Jeigu neklystu tai man rodos buvo Anomalijoj ar Kažkuriam kitam panašiam puslapyje yra straipsnis apie viena grupę ar atlikėją kurie kuria dainas net nepanašius i musu kalba (na,nemoku paaiškint) ir pasak straipsnio pasiklausius tų dainų nutinka kažkas blogo.Maždaug šetono muzika....
Nu ir aiškus per tą savo smalsuma pasiklausiau tu dainų,ir po kelių dienu mano tėvas pasitempė nugarą,kokia savaite iš lovos neišlipo,sakė skauda nežmoniškai ir t.t.,bet po to išgijo (dabar sveikas ačiū Dievui).Nieko niekam nesakiau ir šiaip tas buvo prieš kokia puse metų tik va dabar taip prisiminiau ir pagalvojau kodel tuom nepasidalinus...Nežinau gal tai galejo but vien ta mintis kad : oi,vat jei aš dabar pasiklausysiu tos dainos ir kažkas atsitiks..,O gal čia šiaip tik atsitiktinumas buvo arba iš tiesų kažkas tom dainom negerai.....Ką manot?

Šiaip nenoriu sakyt kaip ta grupė/atlikėjas vadinas....
(Sori jei klaidų privėliau..)
:)

Benamis

Sveika atvykusi ;)

Kalbi apie DVAR grupe http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=273.0 :) Malonu, kad pasidalinai savo istorija :)

Mano nuomone, kad tai tiesiog yra toks grupes marketingo triukas ir tiek. O del tavo tecio nugaros, tai manau atsitiktinumas ir sioks toks nesamoningas pritempinejimas is tavo puses :)

Bet cia tik mano nuomone ;)

Airwave

Dekui,
Na taip gal tai ir atsitiktinumas,bet nematau didelio reikalo man"pritempineti".Bet anyway,aciu uz nuomone.

Istiesu tai dabar internete pilna straipsniu apie tokius dalykus,tai nezinosi ar tiesa tai ar ne.....
:)

saone

Nieko cia tokio keisto labai, dauguma death,psychodelic ir panasaus metalo grupiu dainuoja savo sukurtom kalbom ir su pragaro vaikiu ivaizdziu. :-\

Aukštyn