Apleistas namas

Pradėjo Garnettas, kovo 20, 2013, 12:12:37

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Garnettas

Net nežinau ar verta čia buvo kažką pasakoti jums. Aišku tokiu namų pilna Lietuvoj, pasauly. Bet tiesą sakant man būnant šalia tokio pastato šiek tiek šiurpoka. Šis namas man primena lyg ir kokia apleistą ligoninę. Manau susidomėjimo  gali sulaukti : ) . Vilniuje, netoli Barbakano. Įkėliau nuotrauką iš Bingo. Prisimenant tai čia tiesą sakant pirmą kartą jį užmačiau būdamas žiemą su draugu ant to kalno

paragraf 78

Man atrodo, kad tai koks nors senas vienuolynas

Garnettas

Citata iš: paragraf 78  kovo 20, 2013, 12:17:03
Man atrodo, kad tai koks nors senas vienuolynas

Visko gali būti, ir aš net maniau, kad jis visiškai apleistas, bet per žemėlapį nufotografuota mašina, tai gal kažkas kažką dar daro, bet matyt tik kitoj pusėj. Nes toj pusėj kur aš buvau tai dviejų trečdalių langų nėra ir kiemas apleistas, na tikrai šiurpoka.

Markamis

Jei teisingai pagooglinau tai čia Misionierių bažnyčia ir vienuolynas. Plačiau apie jį: http://vienuolynai.mch.mii.lt/V55-63/Vilnmisi.htm

Istillrighthere

Aš neperseniausiai pralėkusi buvau geležinio vilko gatvę ir akys užkliuvo už kažkokių apleistų bunkerių... Gal kas žinot informacijos apie juos?

Benamis

Galetum Google Maps pagalba nurodyti kurioje butent vietoje? :) Nes gatve tai didoka...

Aukštyn