Vatikanas apie ateivius iš kosmoso

Pradėjo paragraf 78, kovo 30, 2012, 22:39:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

TinSoldier

Citata iš: Jonas  balandžio 01, 2012, 12:33:34
yra ? Nemačiau.. Skaitei tą rašiny ? Mokslininkas suradęs šerno dantį pradėjo skelbti, kad tai vienos būtybės iš tarpinės grandies tarp beždžionių ir žmonių dantis... Kitus galimai išdūrė koks pokštininkas... O kas sakė, kad tie rasti eksponatai nėra tik klastotės ar šiaip neatitinkantys realybę ?


Sorry, bet tokie kaltinimai skamba tiesiog juokingai.. :) Kiekviena randama fosilija jau yra tarpinė kažkurio gyvūno jungtis. Tu teigi, kad absoliučiai visos rastos fosilijos, absoliučiai visi rasti kaulai tėra klastotės? Iš kokio kreacionisto galėčiau tikėtis pasakymo, kad dievulis tyčia, ant bajerio, prislapstė kaulų, kad subalamutintų žmones. Bet iš tavęs panašios teorijos tai nesitikėjau :D Fiziškai neįmanoma suklastoti tiek fosilijų. Jų yra milijonai. Ir jos tirtos įvairias datavimo būdais, tirtos jų dnr ir t.t. ir pan. Kad vienas ar kitas dėmesio ištroškęs bajeristas pakišo netikrą fosiliją, tai nieko nereiškia. Galiausiai, buvo net atliktas eksperimentas, kuomet kažkokius šunis, vilkus ar kažką panašaus perkėlė į salą, kurioje buvo visiškai kitokia aplinka, nei jų natūrali. Per labai labai trumpą laiką, per keletą tų gyvūnų kartų, jie pertvarkė savo virškinimo sistemą, žandikaulio formą ir pan. Prisitaikė prie sąlygų. Kitaip - evoliucionavo. Šitas eksperimentas toje pačioje Dievo iliuzijoje aprašytas, bet nerandu tos pastraipos ir tikslių faktų neatsimenu. Tai čia parašiau tik tiems, kas tiki evoliucija. Dabar įrodyti, kad čia tikrai tiesa - negaliu. (nors yra tiesa).

Jei tarpinių jungčių nematei, reiškia ir neieškojai. Lietuvoje nežinau kur jos eksponuojamos. Gal ir nėra. Tačiau nuotraukų, video ar pan., gali rasti daugiau nei suspėtum per gyvenimą peržiūrėti.
Apie banginių evocliuciją su keliomis nuotraukomis: http://www.youtube.com/watch?v=o92x6AvxCFg

Dėl DNR:

Pačioje pradžioje nebūtinai DNR turėjo atsirasti. Galėjo atsirasti daug paprastesnė molekulė, kuri sugebėjo perduoti informaciją. DNR galėjo palaipsniui išsivystyti. Na, bet, galbūt ir jai atsirasti buvo neįtikėtinai maža tikimybė. Pasitelkiam statistiką ir tikimybių teoriją:

"Protingo sumanymo hipotezė teigia, kad yra Dievas, kuris apgalvotai padarė stebuklą, į
prebiotinį mišinį įkvėpė dieviškąją ugnį ir pradėjo sėkmingą DNR ar
analogiškos molekulės gamybą. Alternatyvi antropinė hipotezė, kaip ir svarstant gyvybės sferas, grindžiama statistika. Mokslininkai pasitelkia labai didelių skaičių magiją. Apskaičiuota, kad mūsų galaktikoje yra nuo 1 milijardo iki 30 milijardų planetų, Visatoje yra apie 100 milijardų galaktikų. Iš paprasto atsargumo atmetus keletą nulių, lieka sumažintas skaičius: milijardas milijardų
planetų Visatoje. Įsivaizduokime, kad gyvybės kilmė - savaiminis DNR
analogiškos molekulės atsiradimas - yra ypatingai netikėtinas įvykis. Tarkime, kad jis taip netikėtinas, kad gali įvykti tik vienoje iš milijardo
planetų. Jeigu koks nors chemikas planuotų atlikti tyrimą, kurio sėkmės
šansas yra vienas iš šimto, ir paprašytų jį finansuoti, iš jo tik pasijuoktų.
O mes kalbame apie įvykį, kurio šansas yra vienas iš milijardo.
Vis dėlto... netgi esant tokiai absurdiškai mažai tikimybei gyvybė gali
atsirasti milijarde planetų - viena jų, be abejo, Žemė" - Dievo iliuzija, 159-160psl.


Aukštyn