Parašau/padarau ŽAIDIMAS!

Pradėjo Kaduceus, lapkričio 12, 2013, 17:53:04

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Kaduceus

Sugalvojau gana neblogą žaidimą susijųsį su dvasiniais dalykais. Žaidimo taisyklės paprastos: Prieš parašant komentarą, reikia padaryti tai, kas yra nurodyta paskutiniame komentare. Kai jau padarai, parašai kaip sekėsi, potyriai, įspūdžiai ir t.t. Ir tuomet palieki kitam kažkokią tai užduotį. Ir padarom visiškai dvasingą temą. Vien visokios praktikos, meditacijos, vizualizacijos ir t.t. Būnam kūribingi. Bet susitariam, kad neilgiau 5 - 10 min. Jeigu praktika labai sudėtinga, palaukiam kol atsiras kuris tai padarys. Ir būnam sąžiningi, žmonės, bei nededam tokių dalykų kurių neišmanom ir darom tą, kas parašyta. Visus nusižengųsius taisyklėms nubaus Perkūnas :D Juokauju... Bet pasistengiam laikytis jų. Ok? Bus smagu :) Dar pridursiu, kad tik techniką ir technikos aprašymą paliekam. "Įsivaizduok namą" netinka. "Įsivaizduok ką nors 2 min ir patirk tai" TINKA :) Ir nerašom jeigu nesam tikri, jog kitas sugebės. Turiu omeny jogą ar kažką panašaus.

Na ką, aš būsiu pirmas. Bet kadangi man nėra ką daryti, tai padarysiu beleką. Tarkim čia yra paskutinis šios temos komentaras:
-Tai va atlikau tą aną... Patyriau kažką ir t.t. Bla bla bla... Ir dabar palieku užduotį: Išeik į lauką, arba į balkoną, arba prie lango, išsirink žvaigždę, arba kokią nors lempą tolumoje ir pabandyk pajaust jos šviesą, lyg jinai kažkokiu tai tuneliu jungtu tave su lempa ar žvaigžde. Va ką tik sugalvojau.

Dabar reikia nueit ir tai padaryt. Užtruksiu kokių porą minučių. Nu gal kokias tris ar pan. Tai va, einu... Kai gryšiu iškart rašysiu komentarą su patyrimu ir savo pratimu :)

-Užtrukau apie porą minučių. Vienu momentu atrodė, kad ta lempa visai man prie veido, matyt sukryžiavau akis kaip ir su "magiškais paveikslais". Taip pat pradėjo keistis spalvos. Jokių tunelių nemačiau. Bet vienu momentu pasijutau gana keistai ir pasirodė, kad ji pradėjo judėti. Tik tiek... Sekančiam žmogui užduotis : Žinai tą jausmą, kai atrodo, jog kažkas tave stebi? Nelabai jaukus jausmas. Tad noriu, kad susikoncentruotum ir įsitikintum, jog aplink pilna vaiduoklių, demonų ar angelų (tau rinktis), ir visi jie tave stebi. Atrodo, kad jie čia kažkur aplink, bet pamatyti jų negali... 3-5 min. Tai tokia mano užduotis :)

lukas11xxf

lapkričio 12, 2013, 21:07:12 Redagavimas: lapkričio 12, 2013, 22:38:06 by lukas11xxf
sorry kad antra pranešimą rašiau ,bet kaškodel nebeleidžia apkeist

Įsivaizdavau jos kaip paprastus vaiduokius animacinius su odegitem,galva pusiau apskrtimų(nemoku formos pasakyt) ir su plačiom apkristom juodom akimis ir burna ,kaip iš animacinio filmuko  :) ,mačiau jos kaip jie aplink mane būtų ir stebi į mane ,jausmas kai jie stebi ,kaip ,aš bučiau jų vadas ar jų valdytojas,jie kaip mane saugoja,ir mačiau kaip vienas askrido šonų ,skrizdamas horozontaliai,pajaučiau veja kai "jis" perskidro per mano veidą ,visdar žiūrėdamas.

Dabar mano eilė; Isivaizduok kad aplink tave yra apsukti augalai,medžiai ,visualizuok kad esi ant kelmuo ,šaknys tave apgaubia/apvinavo,dabar pabandyk "užuost" jų augima ,kaip jie auga,"paliesk" energija jų,"pamatyk" jų kvapą ,panaudok visus savo pojūčius ir pajausk "įvairiovė" jų,bandyk išgirst medžio lapio kritimus,pajausk skonį augalų gyvibę ,ir visos savo emocijos pagal pojūčiu poveiki ,kurios gavai,isleisk jos į augalus,dabar pabandyk pajaust gėlių,krūmų,medžio ir grybių emocijos tarp taves.Ir papasok ką pajautei iš augalų ,kaip jaučiasi jie šalia taves  :)

mangirdas.bu

Maždaug minutę bandžiau kašką tokio įsivaizduoti. Gal ir sekesi visai neblogai, bet prie to pačio išgirdau neaišku garsą, gal tai lapu šlamėjimas, o gal kaimynu iš viršaus. Užplūdo neblogas jausmas, šiluma, šiektiek jaučiau kaistanti veidą nors jis lyk ir net nekaito. Bet Atsitiko kaikas netikėto. Netyčia akys nukripo prie skardinės alaus, kuri yra ant stalo šalimais, labai isinorėjau jos, negalejau leistis būt išblaškomas, bet deja su tuo pat metu degančiu veidu išsprudo šypsena ir teko paimti tą skardinę.

Mano užduotis būtu atsigult ant lovos, poza ant nugaros, rankos nuleistos žemyn, kojos, rankos atpalaiduotos, maždaug minutę pabūk užsimerkes (laikas nera labai svarbus) , bandyk sutelkt dėmesį į lubas, virš savęs, ( akis atpalaiduotos, ramiai užmerktos) maždaug po minutės ( kai mintys jau bus išvalytos ) prisėsk tau patogia poza ir žvelk pro langą. Gali į žvaigždę, gali į dangaus gilumą, kur tik krypsta labiau akys tuo metu ir tada sutelk dėmesį į tą vietą.
Ir kokia buvo pirma šovusi mintis į galvą. Kokie jausmai, ar gražūs, malonūs, koks dangus, vaizdas? Gal dar net sugalvojai kaškokį norą? O gal kebabo užsinorėjai?

Aukštyn