NSO priklauso NATO karinėms bazėms Lietuvoje?

Pradėjo Ezekiel, gruodžio 26, 2013, 17:43:12

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Ezekiel

Sveiki, šiandien aptikau įdomų straipsnį, kuris patvirtina mano išvadą, kad NSO reiškiniai kažkaip glaudžiai susiję su karinėmis bazėmis. Štai išverčiau straipsnį:
"Gardino naujienos" iš Baltarusijos praneša apie kelis matytus NSO 2012m. kovo mėnesį prie Gardino miesto ir netoli sienos su Lietuva. Žmonės ataskaitoje NSO aprašo kaip šviečianti ryškią LED lempų šviesa su melsvų atspalviu, viena didelė viduryje ir septynios mažesnės šviesos aplinkui. Tada tie maži žibintai atskyrę nuo didelio juda su dideliu greičiu nenuspėjama trajektorija ir tada susijungia su dideliu. Po susijungimo objektas pradėjo leistis ant žemės. Objektas buvo ryškesnis nei žvaigždės ir atrodė, kad būvo 20-24 kilometrų atstumu nuo Lietuvos sienos, kurioje TSRS laikais ten buvo karinė bazė, o dabar greičiausiai NATO užima tą bazę.
Šaltinis angliškai: http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2012/04/man-made-ufos-from-nato-base-in-lithuania-2022876.html
Rusiškai išsamiau: http://grodnonews.by/ru/0/11202/news ir http://grodnonews.by/ru/0/11107/news

snofru

slaptas skraidantis aparatas bandomas bazėje Lietuvoje.. mhm.. nežinau. kažkaip sunku man tuo patikėt. nebent koks gedimas ir buvo priversti čia remontuot. kad pas mus galėtu būt tipo mini area51 nepatikėčiau niekaip.

Benamis

Sutinku su snofru. Jeigu jau pas mus butu bandomi tokios naujoves, tai spauda mirgetu nuo pranesimu apie pastebetus NSO. Taip pat idomu kokia NATO baze turi autorius omenyje?

Jeigu apie Siauliu, tai galiu uztikrinti, kad ten jokiu skraidanciu leksciu nera (nebent irengtos slaptos pozemines bazes kas mazai tiketina). As isnarstes skersai isilgai NATO baze Siauliuose (gyvai, ne per Google maps).

snofru

Citata iš: Ezekiel  gruodžio 26, 2013, 17:43:12
Sveiki, šiandien aptikau įdomų straipsnį, kuris patvirtina mano išvadą, kad NSO reiškiniai kažkaip glaudžiai susiję su karinėmis bazėmis
vakar beveik miegodamas rašiau temoje, neįsiskaičiau į tavo postą. kuo remdamasis darai išvada, kad nso susiję su karinėmis bazėmis?

Ezekiel

Citata iš: snofru  gruodžio 27, 2013, 09:24:08
vakar beveik miegodamas rašiau temoje, neįsiskaičiau į tavo postą. kuo remdamasis darai išvada, kad nso susiję su karinėmis bazėmis?

Gerai, štai kodėl manau, kad NSO priklauso karinėms bazėms ar bent jau kažkas tyrinėja. Žinomiausias Lietuvoje NSO buvo užfiksuotas Vilniuje 1996 m. policininkų, kurie pastebėjo objektą tuoj po vidurnakčio, 10 km nuo sostinės esančio Nemėžio miestelio apylinkėse, kelyje Vilnius-Medininkai (tai yra Minsko plentas). Kiek pats tyrinėjau vietoves aptikau tenai nemažai karinių teritorijų, bazių - jos buvo palyginus netoli nuo pastebėto NSO. Jei objektas nebuvo natūralios kilmės, o tai labai tikėtina tai arba jis priklauso kariuomenei arba tyrinėjantiems ateiviams.

Calibrae277

kazkaip sunku patiket kad nato uzimtu tas bazes kazkaip keistai atroditu manau tokiai organizacijai reikiant bazes lietuvoje butu slapta irengta nauja moderni baze o ne naudojama kazkuri tai sena gal dar sovietiniu laiku baze

Citata iš: Ezekiel  gruodžio 28, 2013, 11:01:44
NSO. Jei objektas nebuvo natūralios kilmės, o tai labai tikėtina tai arba jis priklauso kariuomenei arba tyrinėjantiems ateiviams.

mano nuomone kad gal ten ir buvo tyrinejantis ateiviai vis del to jie domisi musu ginkluote tai gal tikejosi kazka rasti o gal siaip buvo kai ta baze dar veikianti buvo ir ji ju stebima buvo bet sugrizus po kazkiek metu patikrint rado ja nebeveikiancia

snofru

Citata iš: Calibrae277  sausio 04, 2014, 22:38:51
kazkaip sunku patiket kad nato uzimtu tas bazes kazkaip keistai atroditu manau tokiai organizacijai reikiant bazes lietuvoje butu slapta irengta nauja moderni baze o ne naudojama kazkuri tai sena gal dar sovietiniu laiku baze
Lietuva yra labai tankiai gyvenama, ir kažką tokio čia padaryt slapta - praktiškai neįmanoma, pas mus nėra didelių teritorijų apaugusių neįžengiamais miškais kaip kokioje Britų Kolumbijoje ar Aliaskoje. be to Lietuvos ginkluotos pajėgos nuo 2004 metų pirmos pusės yra NATO pajėgų dalis, taip kad NATO bazės JAU čia yra. ir taip - naudojamas sovietinis palikimas - pastatai, poligonai ir panašiai. atremontuota, renovuota ir tarnaus dar daugybę metų, nėra jokios prasmės statyt naujas bazes jei galima naudot jau esamus karinės paskirties objektus. savo įranga susivežei, atsiremontavai ir ramu. o Lietuvoje sovietmečiu karinių objektų buvo dafiga, ko nespėjo išrinkt plytoms, naudoja ir vargo nemato.

Calibrae277

Gal ir tavo tiesa

Kasius

Gali būti kas nors panašaus į nedidelių bepiločių žvalgybinių lėktuvų skrydį arba bandymus, tik kuriam velniui jiems tos šviesos - patys save išduoda.
Greičiausiai tai - arba tokių NATO lėktuvų bandymas lauko sąlygomis ir Baltarusijos pasienio apsaugos "patikrinimas", arba pačių baltarusių-rusų skraidyklių eksperimentas, arba trečios "jėgos" Gardino universiteto studentų darbščiųjų rankų būrelio kūrinys.

agira

Citata iš: Calibrae277  sausio 04, 2014, 22:38:51
mano nuomone kad gal ten ir buvo tyrinejantis ateiviai vis del to jie domisi musu ginkluote tai gal tikejosi kazka rasti o gal siaip buvo kai ta baze dar veikianti buvo ir ji ju stebima buvo bet sugrizus po kazkiek metu patikrint rado ja nebeveikiancia

Čia, mano nuomone teisingiausia išvada. Kiek teko girdėti, NSO tikrai domisi kariškiais, kariniais ar moksliniais eksperimentais, pastebimi ir katastrofų vietose, taip pat labai mėgsta įvairią karinę techniką, ypač lėktuvus ar laivus :)

Aukštyn