Lietuvoje uždrausti energetiniai gėralai

Pradėjo Asasinas, gegužės 16, 2014, 20:26:40

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Asasinas

Aha, man jų skonis irgi patikdavo. Daugiau gerdavau dėl skonio, o ne dėl energijos ar dar ko. Labai troškindavo, kol burnoje nepajusdavau Redbull'o, kuris savo skoniu atgaivina kūną ir mintis. :)

nereikalinga

Geriausiai,sveikiausiai gaivina vanduo  :)

Asasinas

Man tai atrodo, kad kažkokių medžiagų prideda į tuos energetinius gėralus, kad paskui jų norėtųsi.

idenmeyou



Didžiausias sporte, ypač kultūrizme yra mitas, kad galima priaugti didelę raumenų masę valgant natūralius produktus, čia mitų mitas.

Esu susidūręs su žmogumi, kuris užsiima kultūrizmu daug metų ir jis man teigė, kad nenaudoja jokių papildų, o maitinasi tik natūraliais produktais kur daug baltymų, angliavandenių. Tai pas jį matosi, kad yra masės, bet ryškumo nulis.

Dar kartą pasikartosiu, jei esi žmogus, kuriam reikia tik gražios figūros, tuomet puiku, treniruokis pagal programas 2-3 kartus per savaitę, valgyk maistą, kuriuose yra daug reikalingų medžiagų, tai tikrai tikėtina, kad augsi į svorį ir raumuo didės.

Bet yra ir kita žmonių grupė, kurie siekia rezultato įvairaus sporto varžybose, jiems norint kažką pasiekti reikia treniruotis mažiausiai 5 kartus savaitėje, o kiti net ir kiekvieną dieną sportuoja. Jų treniruotės labai sunkios, nėra taip, kad kelis kartus iškėlė štangą ir užtenka, pas juos dirbama daug ir įvairia, nes beveik visi profesionalūs sportininkai daro cardio treniruotes, o ten ir prasideda kalorijų deginimas nerealiais tempais, po kurių turi ištvermę, bet dar labiau sudegini raumenį, tuo pačiu ir riebalą, bet galiausiai valgant net ir visus baltyminius produktus raumuo nebespėja taip greitai atsistatyti.

Papilduose yra tiek kolorijų, baltymų, angliavandenių ir riebalų, kiek tikrai nebus maiste, niekada tiek nesuvalgysi. Kaip ir minėjau jei sportuoji 2-3 kartus per savaitę papildų tikrai nereiks, daug valgyk ir turėsi raumenuką, bet jei sportuoji intensyviai iš maisto tiek kolorijų tikrai negausi.

Dar vienas baisus mitas yra tame, kad pasakojama jog jei valgai riebų, koloringą maistą tau bus lašinys, o ne raumuo. Čia mitų mitas, galiu tikrai tvirtinti, kad gali valgyti ką nori ir kiek nori, jei tik neturi problemų su širdimi. Ką tu suvalgysi per daug, treniruotėje intensyvioje bus viskas išdeginta. Žodžiu yra tokių žmonių kur valgo labai daug ir įvairiai, bet bėga krosus, sportuoja ir yra visiškai liesi.

omcikas

kažkada kai buvau pradėjas sportuot, labai daug sportuodavau ir visiškai nesyriau jokio dėmesio mitybai ir nors ir buvau girdėjas, kad 2/3 sekmės priklauso nuo mitybos, buvau įtikėjas, kad daugiau treniruočių lygu didesni raumenys, taigi būdamas lieso sudėjimo ir sportuodamas po 5kart per savaite ir toliau sėkmingi buvau liesas  ;D Gal tik jėgos daugiau būdavo, bet raumenys visai neaugo. Vėliau išbandžiau aibe papildų ir vistiek rezultatas buvo tas pats, nes tris kart per diena geriamas baltymų kokteilis, ar kokios aminų rugštys neatpirkdavo to,kad iš maisto gaudavau juokingai mažai kalorijų, angliavandeniu, baltymu ir .t.t Ir tik sutvarkius daug maž mityba, pradėjau jausti ir papildų poveikį, atsirinkau tuos, kurie man darė didžiausia poveikį.
Na tas buvo seniai, dabar mano pilvas tai alaus pilvas, o užuomazgų, kad kažkada sportavau irgi ne kažkiek likę.  ;D

idenmeyou

Daug kas priklauso nuo papildų kokybės ir įsisavinimo. Yra pažįstamų, kurie perka vieną ir kitą panašų baltyminį produktą, abiejuose baltymų labai panašūs skaičiai, bet vieną produktą įsisavina gerai ir masė auga, o kita gal du kartus sunkiau.

Svarbiausia niekada neleisti organizmui badauti, nes tada organizmas pradeda deginti tai ką turi.

Aukštyn