Legenda apie Kora pamastymai :)

Pradėjo NEXO, birželio 14, 2014, 00:20:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

NEXO

birželio 14, 2014, 00:20:06 Redagavimas: birželio 14, 2014, 01:40:02 by NEXO
Sveiki norėčiau pakalbėt apie animacija apie kora tai esu pastebėjas ten yra įdėta tokių  dalyku kaip obe, astralus. http://filmux.net/board/serialai/legenda_apie_kora_2_sezonas_the_legend_of_korra_season_2_2013/17-1-0-9947

Ir dar pastebėjau keliose serijose jos prilyginau jas mūsų gebėjimus pvz. telekineze(manipuluoja obijektus),pirokineze(valdo ugni) ,oro valdymas ,telepatija trečioji akis kuri mato kiaurai sienas žmogaus aura ir sielas ir kiek žinau ,bet netikiu paleidžia žaibą iš pirštu.
Tai tik filmukas ,bet geriausias iš visų matytu ir mane dar daugiau pastumėjo nora medituoti.
Gi kai kur parašyta jei nori išmokti telekineze turi tykėti visa sielą ir reikia labai daug pastangų gi korai nebuvo lenga visko išmokti ir  aš manau ,kad tokius dalykus išmokti yra neapsakomai puiku turi suvokt vių pirma kas yra siela ir turi surasti save kas tu toks o ne galvoti ,kad tu tik mėsos gabalas  ir viskas, o mes ejame daug daugiau nei mėsa, mes turime energijos kanalus kurie išsidėste mūsų kune ir turime čakras septynes apie juos galite patys pasiskaitynėt. Taigi  mes ne iš maisto gauname jėgu o jėga duoda mūsų Čakros, koks tavo kūnas tokia ir tavo siela tada reikia rūpintis savo fiziniu kūnu. Man asmeniškai tai daugiau nei animacija ir kai ko išmokau ,nežinau kaip jums tai pasirodys ,bet man atrodo ,kad kaškiek tiesos yra tik reikia giliau pažvelgti į save kas mes tokie :) ir anapusineme pasaulyje bus Čiki piki ir dar vienas dalykas ką manau apie tamsiasias dvasias aukščiau kai mes norime patekti į astralą  jie tik nori ,kad mes neitume ir jie gazdina todėl ,nes mes galime prarasti nora gyventi žemėje užsimiršti pamate tokias neaptėpemas platybes ir jie varo mus atgal gi žinom ,kad tenais geriau, tai tuos baisuolius reikia įveikti ,žinau kad nedaug išmanau apie obe tai tik mano pamastymai nesmerkit labai manes. :'(

.L.U.T.H.O.R.

Čia koks tai avataro pratęsimas, after story :D Gal ir nieko. Pažiūrėk daugiau sci-fi, supernatural, superpower, magic anime pamatysi visur pridėta panašių dalykų :)

NEXO

Citata iš: Druwis  birželio 14, 2014, 01:32:32
Čia koks tai avataro pratęsimas, after story :D Gal ir nieko. Pažiūrėk daugiau sci-fi, supernatural, superpower, magic anime pamatysi visur pridėta panašių dalykų :)
nesupratai esmės... ??? :-\ :(

.L.U.T.H.O.R.

O kokia esmė? Kad privertė šis anime susimąstyti? Sakau pažėk dauguma anime, kurie padaryti normaliai, gali panašias prasmes pritempti :) Kiekvienam savo aišku.

PusiauŽmogus

Mažytis pataisymas, čia ne anime. :) O jei norite gero anime apie OBE, pažiūrėkit Ghost Hound.

Master

Pritariu Druwiui, paranormalūs reiškiniai medijoje nėra naujiena :)
Bet... "legenda apie Korą", ne pats geriausias pasirinkimas :D
Anyway, visgi smagu, kad tai padarė kažkokią teigiamą įtaką.

NEXO

Daug yra geru anime ,bet šis ir ne dėl obės rašiau ,bet dėl galios valdyti daiktus padedant mintims dar kart sakau ir palyginu...
žemės ugnies vadens oro valdymas mes irgi galim tai padaryti ir mokytis pvz. pirokineze>ugnis  telekineze>manipuluoti bet koki daiktą oro valdymas telepatija  ir dar vienas kurį mes mirtingieji galime išmokti matyti kiaurai sienas ir matyti dvases bendrauti su jomis.

Tiesiog reikia tykėti ,kad pavyks ir medituoti obe tik sustiprina suvokimą ir tykėjima ,kad niekas nėra neimanoma ir pasisemi daugiau dvasinės tobulybės ir sustiprina dvasine busena. Kiti ten eina dėl įdomumo ,bet kiti dėl tobulėjimo arba ieško savo atsakimus į savo klausimus.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: PusiauŽmogus  birželio 14, 2014, 03:53:18
Mažytis pataisymas, čia ne anime. :) O jei norite gero anime apie OBE, pažiūrėkit Ghost Hound.

Techniškai žiūrint.

@NEXO , aišku gali išmokti valdyti, bet ne taip kaip ten parodyta. Bent jau ne šiais laikais. Vis dėl to mūsų pasaulio fizikos dėsniai galioja :)

Aukštyn