Naturalus naminiai sveikatos receptai

Pradėjo Benamis, lapkričio 12, 2013, 17:43:52

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Siandien aptikau stai toki straipsni:

Paprastai sugebu apytiksliai nuspėti žmogaus amžių, tačiau tą kartą prašoviau gana smarkiai. Bendravau su moterimi, įsivaizduodama, kad jai - 35 m. Pasirodo - 46 m.

Paprašyta atskleisti neįtikėtinai geros išvaizdos paslaptį, moteris papasakojo prieš šešerius metus aptikusi sveikatos receptą, kurio poveikis nustebinęs ją pačią.

Pradėjus vartoti tą produktą netikėtai pagerėjo moters regėjimas: nuo -3 iki -1. Oda tapo glotni, o plaukai tankesni.
O kas labiausiai stebino - dingo žili plaukai!

Šio produkto sudėtis tokia:

4/5 stiklinės sėmenų aliejaus
4 citrinos (vidutinio kiaušinio dydžio)
3 česnako galvutės (dydžio kaip citrinos)
1 kg medaus

* Mėsmale sumalti nuluptą česnaką, nuplautas citrinas - 2 su visa žievele, 2 - be žievelės.

* Šią masę sumaišyti su aliejumi ir medumi, supilti į stiklainį ir jį užsukus pastatyti šaldytuve.

* Vartoti po 1 valgomąjį šaukštą 3 kartus per dieną likus pusvalandžiui iki valgio. Vartoti nuolat, kartkartėmis padaryti savaitės pertrauką.

Deja ar veikia sis auksciau aprasytas receptas nezinau, nes dar nebandziau. Gal kiti forumo nariai galetu pasidalinti laiko patikrintais receptais ar kokiomis naturaliomis kaukemis veidui/plaukams?  Labiausiai domintu galvos plauku kaukes (nuo slinkimo/luzinejimo ir pns.), nes pastaruoju metu pastebiu, kad plaukai ne tokie kokie buvo pries metus/pusmeti :-\

Raginu pasidalinti :)

do

vasario 18, 2014, 10:43:49 Redagavimas: vasario 18, 2014, 11:02:08 by do
jeigu jau taip, tai pasisakysiu, norėjau likti jūsų bendruomenei savamoksle tapytoja,bet kad užtikau šį temos skyrių-galiu ir pasidalinti, stukis nenutrūks, bet solidumo man nepridės šmirinėjimas šiame tinklalapyje, žolininkė aš :-[
plaukai
kai žemės nekausto įšalas šiuo metu,lengvai išrausite ajero šaknų, nuoviru perplauti galvai tiks
dar galite dilgėlių šaknų pasivirti-taip pat perplovimui
jei apie kaukę prieš plovimą plaukams-tai tinkamas toks būdas, natūralus kokoso sviestas,truputį pašildom kad atitirptų, dapilam linų sėmenų aliejaus ir alijošiaus sulčių, viskas lygiomis dalimis
turėtų atgaivinti plaukus
vienu žodžiu taip
ką galite valgyti,tas tiks ir jūsų kūno odai,plaukams ar nagams ;D
turite klausimų daugiau?
prašau-atsakinėsiu nesididžiuodama
http://www.baltai.lt/?s=virginija
nius,čia aš ::) :otarp straipsnių surasite gal koki devyni,skirti mano personai
čia tarp kitko, kad žinotumėt pas ką klausiate ir kuo galite pasitikėti, girtis nenorėjau, dievas mato,būtau neprisipažinus.............
dar dadedu apie plaukus
nesenas straipsnis yra mačiau
taigi,natūralus padažymas,galvoju,yra geriau nei cheminiai dažai
todėl tamsių plaukų savininkams,netgi šatenams siūlau dabar jau galima surinkti neišsiskleidusių beržų žirginių,dadėt ąžuolo žievės ir išsivirti dažus, pakaks tuo vandenuku perplauti galvą po dušo ir jūsų plaukai nusidažys tamsiau
eina sau, aš gimusi su baltai geltonais plaukais ir iki šiol tebesu tokiais,bet sumaniau užpernai ankstų pavasarį atgaivinti galvos odą,nes jau išsausėjusi buvo,tai ir dėjau beržų žirginių, mat sūnaus vestuvės turėjo būti už dviejų savaičių
jezaumarija :okai išdžiūvau ,vos nenumiriau,aš buvau tikra šatenė :o
susnarvavau baisiausia, likusias dvi savaites šveičiau kasdien galvą kad tik grįžtų mano spalva,bet ana grįžo tik po mėnesio

nereikalinga

Išmėginta
Puse kg medaus
Puse kg spaustų citrinų sulčių
Puse kg  sumalto ar smulkiai pjaustyto česnako ( galima mažinti kiekius )
Tai vartoju šaltuoju sezonu, ( 1-2 valg.šaukštus į dieną )geri potyriai. Tik tingiu tuo dar kas metą užsiimti :D ,bet tas kas tai rekimendavo,ir tie kas pasinaudojo tomis rekomendacijomis giria,o kas netingi,kartą į metus tai pasidaro :)
Teko girdėti,kad vietoje česnako imbierą galima dėti. Bet aš ir taip geriu imbiero arbatą su trupučiu medum ir citrina :) nes skanu .

do

apie kontraindikaciją šio recepto
medus ir citrina yra gerai,tačiau česnakas žmogui,kuriam yra pažemintas kraujo spaudimas dėl širdies darbo, bus nelabai gerai, tiesiog dar labiau žemins kraujospūdį, net ir pats vaistas nesinorės naudoti
o šiaip šis receptas yra vadinamas jaunystės eliksyru

paragraf 78

Bėda ta, jog česnakas pabuvęs 10 minučių sąlytyje su kitu produktu, netenka savo gydomųjų savybių. Na bent jau taip sakė mano dėstytojas gydytojas Narbekovas

do

žinote.....aš nesiginčysiu su gydytojais
reikia jums mano recepto?jis kitoks ir vaistai visi be išimties gaminami atsižvelgiant į mėnulio dienas
parašiau apie česnaką tai-ką aš žinau, nes tikrai,vaistas su česnaku ne visiems žmonėms panacėja
apie šį augalą galima parašyti visą puslapį, jis išties turi daug gerų indikacijų žmogaus organizmui,turi ir puikių medžiagų savyje,tačiau visa tai reikia išsaugoti gaminant
na bet jei neprašo-siūlyti nereikia-tokia taisyklė

Aukštyn