Dingęs laikas

Pradėjo D.W. I know, gruodžio 06, 2013, 21:25:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

snofru

Citata iš: nereikalinga  gruodžio 07, 2013, 11:24:22
Įsimintiniausias laikas beveik dvi valandas ,bet aš vistiek netikiu kažkuo kitu ,tik kaip ne taip pasižiūrėjus,ar tai išsiblaškymas,ar dar kažkas bet tikrai paaiškinamo. :)
na jei nario Beta "bugovo androido" variantas pačios atveju limpa, tai gal ir 2 h. galima tuo paaiškinti. bet jei ne, tai manyčiau, kad su tamsta kažkas intriguojančio vyksta, o dar jei tas kartojasi gan dažnai (aš susirūpinčiau)  :)

ponaitis

Dinges dar nieko,man karta buvo jog atgal palėkė laikas(Viena savaitgaly išėjau iš miegamo,svetainėje pasižiurėjau kad abu(buvo du laikrodžiai vienas šalia kito) rodo 15:13,na nuėjau į tualetą,nusiploviau rankas,gryžau ir abu rodo 14:50)

D.W. I know

geriau jau atgal nei i prieki :DD
cia biski ne i tema, bet prisiminus juokas paeme :D
zinot, kai i mokykla ar kur keltis, tai daer tamsu buna, tai viena karta taip atsikeliau, dar tamsu, visur tylu namuose buvo (kaip dazniausiai ir budavo). nuejau tokia apsnudus i virtuve uzsijungiau virduli kavos issivirt, puoduka pasiemiau.... tada paziurejau i valandas, rode 1.47am
toks fail'as buvo kad sakes. ir dar ne karta panasiai buvo  :DD ir ne man vienai panasiai nutiko :D

Aukštyn