Kokiai religijai save priskirčiau?

Pradėjo paragraf 78, rugsėjo 21, 2011, 23:08:15

« ankstesnis - sekantis »

Aš esu:

Krikščionis
Judaistas
Musulmonas
Budistas
Pagonis
Ateistas
Agnostikas
Kita
Žemyn

xsistemax

Poste 19:35:21 pats apie tai miglotai užsiminei.  :) Varpainis taip pat paminėjo"bėdas".Ar aš kažko nesupratau?

paragraf 78

Manęs tai tikrai nesupratai. Aš tik pasakiau, kad kai numirsime tai ir paaiškės kas teisūs buvo, tie kas tikėjo ar tie kas netikėjo. Po mirties viskas paaiškės. Arba dangaus karalystė arba nieko.
Nieko apie bėdas nenorėjau pasakyti, o ir nepasakiau.
Taigi, patikėk žmogumi kuris tikrai dažnai eina į bažnyčią, kunigai nekalba apie baubus po mirties. Juo labiau, mokiausi teologiją ir pas mus net nebuvo atskiro eschatologijos kurso, tik probegom paliesdavom tai vienur tai kitur šią temą.
Žodžiu, būk sąžiningas su savimi ir su kitais, o ne pasakok pasakų apie tai ko nepraktikuoji tam kuris tai praktikuoja :) na čia kalbu apie tai ką per pamokslus sako kunigai :) (šiaip beje pammokslai pas mus lietuvoj paprastai būna gana prasto lygio)

xsistemax

Iš to,kiek lankausi bažnyčiose,galiu spręsti,jog dauguma kunigų tik iš pareigos juos sako arba patys yra nedidelio intelekto.
Bet mes taip "pjaunam"pro temą,kad man jau neramu,nors tu ir administratorius.  :)

paragraf 78

Na gal ir pjaunam, bet kad labai smagiai pjaunasi :)

Aukštyn