05/19/13 - kas musu laukia?

Pradėjo Benamis, gegužės 15, 2013, 21:42:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Pastaruoju metu internete pasirode informacija, kad kazkas turi ivykti 2013 metu, geguzes 19 diena. Kai kurie saltiniai teigia, kad samokslininkai apie sia data kalba jau nuo 90-uju metu.

Daug teoriju ka si data lemia, taciau vieningos nuomones nera. Yra sukurta daug Youtube irasu apie tai, taip pat kazkas sukure internetine svetaine kuri simboliskai skaiciuoja laika iki "lemtingos dienos": http://www.05-19-13.com/

Asmeniskai as manau, kad tai kazkoks reklaminis triukas arba kazkoks internetinis HOAX'as :)

Ka manote jus? :)

paragraf 78

Na po keturių dienų ir sužinosime

Benamis

Uzmirsau pridurti, kad tarp teoriju yra:

- Pasaulio pabaiga
- Ateiviu pasirodymas
- Pasaulio valdzios pripazinimas, kad visatoje nesame vieni

:)

Master

gegužės 15, 2013, 21:48:27 Redagavimas: gegužės 15, 2013, 21:50:28 by Master
Manau, kad tai juokinga  :D
Mano tėvai jau iškentė 3 pasaulio pabaigas :) Seriously, juk turėtų būti ribos. Aš suprantu kai tokia data paskelbiama kartą per kokius 500 metų, bet dabar... (ant kiekvieno kampo po pasaulio pabaigą) Tiesiog labai įžūliai naudojamasi žmonių naivumu (kuris dėja pats savaime nėra blogas).
-Aš manau
EDIT
Ui, nepastebėjau paskutinės Benamio žinutės. Ateiviai yra gerai :D Tada lauksiu...

paragraf 78

Va va, dar viena pasaulio pabaiga :)
kiek jų jau pragyvenome? Jaučiu daugiausia per visą pasaulio egzistavimo istoriją.
Master, kad daugiau tų pasaulio pabaigų buvo, vien jau aš keturias atsimenu, o jų būta ir daugiau

Benamis

Kazkada kazkas panasaus su kazkokia data jau buvo ivyke, taciau nepamenu dabar kuom viskas pasibaige (ne nekalbu apie 2012 gruodzio 21 ;D). Man rodos net forume diskutavom... Gal kokia parduotuve kur nors JAV atidare? :D

Phoenix

Benami, kokius šaltinius skaitei ir kas apie tai rašoma? Numesk link'ą jei yra.  :)

Benamis

gegužės 15, 2013, 21:53:27 Redagavimas: gegužės 15, 2013, 21:56:04 by Benamis
Cia is abovetopsecret.com forumo istraukiau :) Kai surasiu ta tema editinsiu link'a ;)

Va, radau:

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread946876/pg1

Kai kurie teigia, kad cia 4chano chebros isdaiga kazkokia bus :)

snofru

užspamino jau mus su tom datom visokiausiom. bus kaip toje pasakoje apie berniuką ir vilką, kai rimtai kažkas turės atsitikt, niekas nebepatikės ir "vilkas" ateis :)

eternal.bliss

2012 nebuvo pranašauta pasaulio pabaigos, tie patys majai sakė, kad nebus jos. Žiniasklaida tiesiog neturi apie ką rašyti, o tokius dalykus matomai kvaila liaudis skaito.

Nedaug belieka ir saulės užtemimus įvardins kaip pasaulio pabaigas.

Raganius

birželio 18, 2013, 19:58:05 Redagavimas: birželio 18, 2013, 20:03:22 by Raganius
Anonimai siaučia :D
Revoliucija
Expect us.

Benamis

Anonimai tikrai netalpintu AdSense reklamos savo puslapyje :)

Visgi tai buvo 4chano chebros isdaiga: http://knowyourmeme.com/memes/51913-expect-us :) Linksmi zmones ten renkasi ;D

Aukštyn