Jinn

Pradėjo Strategas, balandžio 15, 2013, 15:23:01

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

puodukas

balandžio 15, 2013, 21:00:21 Redagavimas: balandžio 15, 2013, 21:07:48 by puodukas
Nematau nieko tokio ką parašė paragraf, dėl ko turėtum įsižeisti, šiaip kritika labai naudinga, aišku jei tik į temą.
O dėl sektų, tai jos tik naudojasi moksliniais metodais ir tiek. Tik tiek kad tie metodai suveiktu reikalingas žmogaus pasitikėjimas, todėl vienus žmones prisivilioja su krikščionybės vėliava, kitus su rytietiškom religijom.

Marius

'' permatomas, mėlynas, didelis, su trikampiu ant galvos, dominavo dešinėje pusėje. ''

Čia tikrai nagus bus prikišę masonai...nu tiiikrai..

'' Parg78, jei nori, galim pasilikt prie Tavosios nuomonės - buvau šarlatanų ir nevykėlių susitikime ir esu tipiškas liurbis, pasimovęs ant pseudomokytojų kabliuko. Taip tiktų? ''

Na va,prisipažinimas,pirmas žingsnis y pasveikima.

Strategas

Neesu nei vieno tikėjimo šalininkas, o dėl kritikos - ir aš už ją, bet ne prieš mokymą, kad ir koks jis būtų. Skirtumas yra: "mokymas" vs "mulkinimas"?
Šiaip patys žinot - užginčyti galima viską ir visada, reikalas tas, ko tuo siekiama.

Marius

O manaisi esąs toks gudrus ,jog atskiri mokyma nuo mulkinimo?

Strategas

Taip, Mariau, manau esu. Tu nesugebėtum? Mums, vyrams, logika neleistų būt aklai vedžiojamiems už nosies. Sorry, jei manai kitaip.

Marius

'' Mums, vyrams, logika neleistų būt aklai vedžiojamiems už nosies. Sorry, jei manai kitaip.''

joo gerai čia ''skėlei'' :-)  tik kad praktika rodo kakita..Aišku tavo toks teiginys paglosto savimeile bet..

Strategas

Ne tą praktiką tikrini :) Nebandei pažiūrėti į visą tai iš kitos pusės? Aš bandžiau :)

Marius

Kokios kitos pusės?

Strategas

Pozityvo.
Minėjau - užginčyti galima VISKĄ ir VISADA. Tai paprasta.

paragraf 78

Na jei tik pozityvus mąstymas tampa kriterijumi pagal kurį vertinamas reiškinys, tada logika slepiasi po pernykščiais lapais

Strategas

Ne po lapais, po tipiško "žinančiojo" žiniomis :)
Visada - nežinai ką galvoti - klausi to, kas žino - "žino" Pargf78 :)
Kaip čia viskas paprasta, oi, man pradeda patikti :)

paragraf 78

Visi jau suprato, nereikia kartotis. Diskutuok normaliai arba nediskutuok išvis.
Tai gi, jau du kartus tau buvo užduotas klausimas, kokiais kriterijais remdamasis nustatei jog tavęs neapmovė. Kolkas nieko doro neatsakei.

Strategas

Nieko "doro" Tavaisiais vertinimo kriterijais ar manaisiais? Manieji parašyti, jei Tavęs netenkina atsakymas arba neįskaitei, sugrįžk ir pažiūrėk dar kartą, bet neversk kalbėti kalba, kurią suprastum taip, kaip priimtina Tau. 

paragraf 78

Ne kaip priimtina man, o kaip argumentuota nuomonė. Nes pasakymas jog vertini viską iš pozityvaus taško ir pabrėžimas jog tai yra logika, kertasi vienas su kitu. Pozityviai ar negatyviai nusiteikęs asmuo nemato tikrosios esmės, nes pasirenka kaip viską vertins. Tu pasirinkai pozityvą, vadinasi pasirinkai nematyti blogybių, tai gi kur čia logika?

Aukštyn