Kokia yra tavo maldos vieta?

Pradėjo paragraf 78, kovo 23, 2013, 05:25:39

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Pasidalinkime, kaip atrodo tavo maldos vieta/kampelis.
Būtų smagu pamatyti nuotrauką ir dar kokio komentaro susilaukti :)

Tai gi pradėsiu. Štai mano maldos vieta:

Paveikslas virš altorėlio yra Dore paveikslas pagal Apokalipsės 12 skyrių, apie tai kaip slibinas, šėtonas, persekiojo moterį apsisiautusią saule, po jos kojų mėnuslis, ji pagimdė kūdykį, tada su slibinu kovėsi arkangelas Mykolas ir visa dangaus kareivija.
Smilkyklėje smilkau pelyną. Indėnai sako, kad pelynas yra todėl toks kartus, jog jis išaugo iš tų ašarų kurios krito Kristui esant nukryžiuotam.
Kryžius yra šeimos relikvija. Jis priklausė dar mano prosenelei, kuri buvo labai šventas žmogus, net Marija jai buvo apsireiškusi. O jos sesė tapo viena pirmųjų kazimieriečių kongregacijos nare.

Master

Gražu, nors reikšmės daiktų nelabai, tai nebeskaičiau, tik permečiau akimis. :)
Kad kažkas egzistuoja tikiu, ir net labai. Bet nenorint nieko įžeisti ribojuosi nuo tikėjimo. Manau, kad geriausia maldos vieta yra galva ir širdis :) (Taip sakau, nes meldžiuosi labai retai (kai nebegaliu savęs pakęsti ) ir vietos tam neturiu :DD.) Damn, skamba kaip koks šizofreniko pokalbis su siena. :D Tai jei pagalvosite kažką ne tą, tai nieko tokio, aš suprasiu.

A.C.A.B

Kam peilis?  :D

Benamis

Ka simbolizuoja juoda ir raudona zvake?

astropasaulis

kovo 23, 2013, 11:46:33 Redagavimas: kovo 23, 2013, 11:49:05 by astropasaulis
Susidaro įspūdis, kad paragraf 78 maldos vietelė - tai kelių religijų butaforijos miksas.

Benamis

Citata iš: astropasaulis  kovo 23, 2013, 11:46:33
Illuminati!

Ir ne kitaip ;D

Siaip rimtai jeigu pamatyciau tavo maldos vieta ir nezinociau, kad tu krikscionis, tai nezinau ka
pagalvociau :D

la.benas

Būčiau paprastas žmogus, sakyčiau, kažkokio satanisto apeigų vietelė :D

2Pacas

As irgi tai pat sakytciau

OKULTISTE

Aš įprastai visą dieną stengiuosi būti maldoje, galiu bet kada nueiti į bažnyčią, kur yra Švenčiausiasis Sakramentas, bet ir suprantu, ką "paragrafas" turi omeny - namie irgi turi būti savotiškas altorėlis...
Dabar pažiūrėjau, kad manasis nelabai patogioj pusėj, nes įprastai taipn pasimeldžiu atsisukus į atrtimiausios bažnyčios pusę, o dabar mano kambary ta viete kažkaip šone... Reikės perstatyti... kada nors... Tada gal ir įdėsiu nuotrauką...

Iron Tara

Jaukiai atrodo. Ir tikrai, ką simbolizuoja juoda žvakė? Turiu tokių nusipirkusi, nes jos atrodė įdomiai, gražiai ir neįprastai.

paragraf 78

Šiaip juoda ir raudona žvakės naudojamos wicca'nų, bet jų simbolikos nepaisčiau, suteikiau savo reikšmes. Viena žvakė pas wiccanus simbolizuoja Deivę motiną (juoda), kita raguotajį dievą (raudona), du skirtingi visatos pradai. Aš suteikiau tokias prasmes: viena žvakė Marija, kita Kristus (tik jau seniai tų žvakių nebeliko, dabar dvi vienodos violetinės žvakės beliko.
Peilį kartais naudoju druskos pašventinimui ir simboliniam rato nubrėžimui. Perėmiau irgi iš wiccanų.

Na dėkui :) mano altorėlio satanistiniu dar niekas nebuvo pavadinęs :D

Aukštyn