Kalbėjimas su angelu sargu

Pradėjo Salamandra, spalio 06, 2013, 19:18:16

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

Nepyk, as ne tos orientacijos :)

Ai tai tu jau apie pasaulietini istatyma cia kalbejai? ;D Priminsiu tau, kad klausimas buvo apie nuodeme, o ne apie istatymu lauzyma ziurint is teisines puses :)

Toli grazu nesikabinu, tiesiog nenoriu, kad forume vyrautu viena ir (ne)teisinga nuomone, todel kartais pasitikslinu informacija kuria skelbi, nes kiti kazkaip ziuriu priema tavo postus kaip absoluciai neklystancius, o tai nera gerai :)

paragraf 78

Na kaip ten bebūtų, kalbėjau apie tai apie ką kalbėjau. Reikėjo paaiškinimo paaiškinau.
O jei koks žmogus kažkieno postus, net paties popiežiaus, laiko neklystančiais, tai tokiam žmogui reiktų išsitirti galvą :) Nemanau, kad kažkas laiko mano postus neklystančiais ir pats jų tokiais nelaikau, jei laikyčiau, vadinasi būčiau nustojęs tobulėti.

O jei į temą, tai tiek biblijoje, tiek šventųjų gyvenimuose yra pasakojimų kur žmonės bendrauja su angelais. Tačiau niekur nesutiksi pasakojimo apie tai kaip angelas buvo išsikviestas. Todėl nuoširdžiai abejoju, o ir bažnyčia taip sako, kad angelų neįmanoma išsikviesti.
Kita vertus yra begalė pasakojimų, kai žmogus manėsi bendraująs su angelu, marija ar jėzumi, o dvasios tėvasliepdavo tam žmogui išbandyti jam besirodantį asmenį. Nepamenu kokiam šventąjam dvasios tėvas paliepė spjauti jam pasirodžiusiai Mergelei Marijai į veidą. Jis taip ir padarė. Mergelė pašėlo ir pasirodė, kad tai buvo demonas.
Ta pati Bernadeta Lurdo regėtoja irgi bandė išsiaiškinti ar jai tikrai marija rodosi, tad pašlakstė ją švęstu vandeniu, marija niekur nedingo, tada ji įsitikino jog tai tikrai ji.

karamele31

na zinai,kur apspjaudo,o kur vandeneliu apslaksto yra skirtumas :)

Asasinas

spalio 31, 2013, 03:12:53 Redagavimas: spalio 31, 2013, 03:14:29 by Asasinas
"Angeliuk, prašau, noriu kad rytoj man sektųsi, diena praeitų puikiai ir be pykčių, pilna harmonizacijos ir gerų įspūdžių, dideliu moterų dėmesiu ir kitais gerais dalykais. Amen."

Gerai, kaip man dabar žinoti, kad angelas sargas išklausė mano prašymą? O gal jis kokiam anapusiniam kabake alų tuo metu gėrė ir neišgirdo mano prašymo, kas tada? :)

karamele31

tavo prasyma isgirdo piktos dvadios,bus daug pagundu,moteru demesio, tu tam neatsispirsi ir uz tai sumokesi menka kaina,tik po mirties degsi pragare

Asasinas

Gaila, bet šiandien nesulaukiau jokio moterų dėmesio. Angelas sargas užgėrė ir prašymo neišgirdo. :(

Šitas klausimas buvo labiau porografui skirtas. :) Man vaikystėj močiutė nuolat kaldavo, kad bent prieš miegą angelo sargo reikia prašyti pagalbos. Dar ir dabar būna kala, bet dabar tai ignoruoju.

karamele31

sunku kalbet su tuo kuris neatsako :) 2min kalbini,neatsako,tai vsio,nebesistenk :) kita kart tegul pats nerias is kailio :)

Aukštyn