Tikrai keistas dalykas

Pradėjo RoxiO, rugpjūčio 19, 2012, 16:35:21

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

RoxiO

Šiandien pirmą kartą prisėdau prie būgnų. Buvau visiškai tylioje patalpoje, tik aš ir būgnai. Kitose patalpose nebuvo įjungta televizija, apskritai, buvau vienas namuose. Įrašiau savo būgnų solo (pirma kart prisėdau prie būgnų, tai net gėda rodyt :D:D). Žodžiu atsidarykit nuorodą, kurią rasit žemiau, užsidėkit kokybiškas ausines ir paklausykit. Girdėsit būgnus, bei labai keistą, neįvardijamą garsą fone, kažkokį lyg kas pūstų į tuščią ilgą vamzdį ar ką, net nežinau. Kai išgirdau - galvojau, kad kažkas negerai su mikrofonu. Įrašiau dar kelis kartus - to garso nebebuvo. Įrašiau net visišką tylą. Be mano kvėpavimo - kitų garsų nebuvo. Net nežinau kas tai. Žodžiu aš pasimetęs. :D

Nuoroda

saone

Nu solo tai tikrai nekazka bet pirmas kartas, tai pom pateisinama :D
O tas garsas tai  idomus, toks tarsi staugiamas kokio suns, tarsi ne. Greiciausiai is lauko turetu but, bet ir is girsk tu toki, su ausinem praklausiau, tai girdis kazkas,o su kolonkem tai nebent ant didelio garso kazka isgirst gali   ::)

Natsuki

Negali būti, kad nuo būgnų kažkoks aidas susidarė? Ta prasme, būgnų viduje.
P.S. Šiaip neblogas solo.  ;D

RoxiO

rugpjūčio 20, 2012, 22:30:10 Redagavimas: rugpjūčio 20, 2012, 22:42:19 by paragraf 78
[cenzūra] neklausykit mano tų būgnų :D :D :D O jokio garso tikrai nebuvo, nei aido, nei nieko. Visiškai tylu. Jei būčiau girdėjęs bent kažką - nebūčiau čia rašęs.

prašom nesikeikti į eterį. paragraf 78

likehsvilius

Is pradziu kai suns staugimas o paskiau kai kokie indenaisukauja nu nz nz... Gal pats grodamas isijautei ir staugei?:D

omcikas

visai neraukiu muzikinei technikoj tai nebent seip pasvaigt galiu.. :D  1.gal mikrafono arba irasymo laidas buvo ne iki galo ikistas ir gavosi garso nukrypimas... 2. gal mikrafonas buvo per arti bugnu ir del to toks garsas gavosi.. o sekanti karta kai grojai mikrafonas jau buvo toliau ir del to nesigavo toks pats efektas..

RoxiO

Mikrofonas pritvirtintas ir jis nė centimetru nepajudėjo į šoną. Laido nei pirmą, nei antrą nei trečią kartą nejudinau, taigi būtų, manau, visą laiką tas staugimas išlikęs.

advena

Na garsas siurpokas, pamatyciau, kad tai dvasios, bet ne. Sis garsas tikrai ne nuo bugnu, nes pirma nuskambejo tas keistasis garsas, o tik poto bugnai. Garsas buvo vientisas, taciau 2 buvo pasiekes virsune, o poto nuslugo visiskai ir pabaigoje jo nebesigirdejo. Garsas tetruko tik tiek kiek girdisi irase ir manau, kad tu jo negirdejau delto, jog isijautes grojai bugnais. Manau garsas nuo kazkokios aparaturos arba is lauko, nes dangus dabar labai triuksmingas.

RoxiO

Aparatūros jokios nėra pas mane kambary.O jei tai būtų buvęs garsas iš lauko, tai aš jį tikrai būčiau girdėjęs, nes jis turėtų būti pakankamai garsus, kad būtų įsirašęs. Vadinasi aš jį būčiau girdėjęs. Aš įsitikinęs, kad nebuvo jokio pašalinio garso. Mano nuomone, čia įsirašė kažkokios radio bangos ar dar kažkas, ko negirdėsi plika ausimi.

advena

Tai galėjo būti ir tylus garsas, tik jis buvo ganėtinai arti, kad būtų galima įrašyti.

RoxiO

Citata iš: advena  rugpjūčio 23, 2012, 09:34:59
Tai galėjo būti ir tylus garsas, tik jis buvo ganėtinai arti, kad būtų galima įrašyti.

Vadinasi šalia mikrofono turėjo būti kažkoks daiktas? :D

advena

Na netoliese. Matyt koksnors elektros prietaisas.

Natsuki

Tai Roxio, pabandyk  dar kartą irašyti toje pačioje vietoje, maždaug daiktus tai susidėk. Kad ir be būgnų pabandyk, dėl įdomumo.  ;)

Aukštyn