vaizdas uzsimerkus.

Pradėjo advena, birželio 11, 2012, 08:26:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

advena

gal kvailai skambes sis klausimas taciau noriu paklaust. ka matote uzsimerke? as pavyzdziui rodos matau kosmose mirgances zvaigzdes. toks jausmas tarsi buciau begalybei. ka matote jus?

RoxiO

Matau tamsą ir spalvotus taškelius (nervų iškrovas). :)

advena

tai blogai jai matai tas nervu iskrovas?

RoxiO

Linas

Galima išsigalvot, kad matau kosmosą, juodą apsiaustą arba dar ką nors, bet tai tik juoda spalva. Nelabai logiška tema.

RoxiO

Tarp kitko aš moku padaryt vieną prikolą. Pats jį sugalvojau (nežinau, gal kažkas jau yra tai pastebėjęs) vienu žodžiu...

Reikia užsimerkti ir pabūti užsimerkus apie minutę (rankas reikia laikyti ant akių, kad nepapultu jokios šviesos).
Tada staigiai atitraukti rankas ir atsimerkti.
Nejudinti akių, žiūrėti į vieną tašką apie 2 sekundes.
Užsimerkti ir nejudinti akių obuolių ir tada prieš akis matysite lyg nespalvotą fotografiją to, į ką kątik žiūrėjote. Tas vaizdas po truputį blėsta ir maždaug po 30 sec išnyksta. :)

advena

reiks pabandyt. kazin kodel kai pabunu uzsimerkus, atsimerkus vizdas liejasi?

vitake

Kai užsimerkiu, kartais matau tik tuštumą, o kartais pradeda mirgėti vaizdiniai, kartais net kraupus lyg iš kokio seubeko, bet būna žinoma ir gražių. Jie atrodo tarsi iš filmų.

Asasinas

Jo, man irgi kažkokie mirguliai užsimerkus būna, jei įdėmiai žiūriu, tai galiu pamatyt ir kažkokius taškučius tarsi kosmose būčiau.

vitake

Pabandykit užsimerkt ir su pirštų galiukais pamasažuoti akį, va tada kaip tikras kosmosas su juodosiomis skylėmis :)

Linas

Citata iš: RoxiO  birželio 11, 2012, 13:04:45
Tarp kitko aš moku padaryt vieną prikolą. Pats jį sugalvojau (nežinau, gal kažkas jau yra tai pastebėjęs) vienu žodžiu...

Reikia užsimerkti ir pabūti užsimerkus apie minutę (rankas reikia laikyti ant akių, kad nepapultu jokios šviesos).
Tada staigiai atitraukti rankas ir atsimerkti.
Nejudinti akių, žiūrėti į vieną tašką apie 2 sekundes.
Užsimerkti ir nejudinti akių obuolių ir tada prieš akis matysite lyg nespalvotą fotografiją to, į ką kątik žiūrėjote. Tas vaizdas po truputį blėsta ir maždaug po 30 sec išnyksta. :)

Geras jausmas :D Šita senai jau kažkaip netyčia "padarydavau" :D

Aukštyn