zaidimai

Pradėjo edvinas, sausio 04, 2012, 16:32:33

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

S3mkA

Kaip tik ACTA istatymu Mus , paprastus zmones, gales dar labiau valdyti "aukstesnieji"

TinSoldier

Citata iš: Asasinas  gegužės 06, 2012, 13:04:58
Ne, aš esu griežtai nusistatęs prieš bet kokį neteisėtą duomenų kopijavimą. Piratavimas, kaip ir pavyzdžiui neteisėta prekyba narkotikais yra nusikalstama veika, už kurią mano manymu asmuo turėtų būti traukiamas baudžiamojon atsakomybėn.

Na, negink įstatymo vien dėl to, kad tai yra įstatymas :)

Ką turi prieš principą: "pabandžiau, patiko - perku"?

Dėl pabandymo niekas nenukenčia. Nėra absoliučiai jokių įrodymų, kad, jei nebūtų galimybių piratauti, leidėjai uždirbtų daugiau. Tiesiog būtų mažiau žaidžiančių jų žaidimus.

Todėl kas čia blogo, jei nenori pirkti katės maiše? Tuo labiau, kad, bent aš, žaidimus priskiriu prie meno. T.y., meninės kūrybos. O koks durnius meną vertins pinigais? Jei kažką sukūrei: platink. Žmonės sąmoningai ir savanoriškai mokės pinigus, prisidėdami prie kompaktų leidimo, reklamos, ar galimybių kurti ateityje. Ir daug kur tai pasiteisina. Nemokamas muzikos albumas, knyga, ar žaidimas iš savanoriškų aukų dažnai surenka daugiau, nei reikalaujant mokesčio.

Asasinas

Citata iš: S3mkA  gegužės 06, 2012, 13:25:40
Kaip tik ACTA istatymu Mus , paprastus zmones, gales dar labiau valdyti "aukstesnieji"

Aš įstatymo pusėj, tai ar bus tas ACTA priimtas ar nebus - man nebus didelio skirtumo.

TinSoldier

Citata iš: Asasinas  gegužės 09, 2012, 14:49:56
Citata iš: S3mkA  gegužės 06, 2012, 13:25:40

Aš įstatymo pusėj, tai ar bus tas ACTA priimtas ar nebus - man nebus didelio skirtumo.

Tu įstatymo pusėje ir tuo viskas pasakyta? O prieš keliasdešimt metų, gyvendamas JAV, irgi būtum įstatymo pusėje, kuris neleido juodaodžiui užminti ant baltojo šešėlio?

Uždėjai minusiuką ant mano post'o. Būtų įdomu sužinot kontraargumentus, o ne tik aklą paprieštaravimą :)

Aukštyn