Susidurimai su ateiviais ir irodymai

Pradėjo Benamis, sausio 13, 2016, 20:04:40

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vienuoliktasis

Citata iš: Mekabciel  sausio 14, 2016, 09:44:38Neturiu ka paaiskinti placiau.
Jeigu teigiate, kad tai kažkokia balta šviesa, neveikianti techinka dažnai pasitaikanti sapnuose (nelabai supratau, kas tai), tai prašau paaiškinkite, kas ta balta šviesa, neveikianti. Jau kur kur, bet sąmoninguose sapnuose kažkiek nusimanau. Prašau paaiškinti baltą šviesą, nes pats apie tai girdžiu pirmą kartą ir niekuomet nepatyriau.

Citata iš: Vienuoliktasis  sausio 13, 2016, 23:53:09Prajuokinot :D (tikiuosi galima taip komentuoti? Nes kai ko prirašiau ir viršuje)
Neturiu ka komentuoti, apie konkrecius dalykus susirasinejame.
[/quote]

Visai kitą tekstą buvau įkėlęs, bet kažkas paredagavo be mano žinios.

Visažinis

Galiu pasakyti tik tiek, kad niekas iš mūsų nežino kaip jis elgtusi jeigu būtų pagrobtas ateviu. Tad tokie žodžiai: aš padaryčiau selfie, pavogčiau ateivišką rašiklį ir nieko verti.

exopolitics.lt

sausio 18, 2016, 23:16:55 Redagavimas: sausio 18, 2016, 23:40:38 by exopolitics.lt
Norečiau pakomentuoti kad kažkokio tipinio scenarijaus ir charakteristikų grobimo fenomenui sunku būtų pritaikyti ir esminė priežastis tam yra tai jog grobėjus galima skirstyti į kelias kategorijas, mano nuomone žmonės yra įbauginami ir praranda laisvą valią daugiausia tais atvėjais kai yra grobiami žmonių, nesvarbu ar tai atlieka patys žmonės ar jų ''išveistos'' programinės gyvybės formos (reptiloidai ir pilkieji). O jei iš ties kontaktuojama su nežemiška gyvybe tuomet galima labai įvairi įvykių eiga nebūtinai lydima laisvos valios praradimu.

Taip pat butu teisinga pridurti netaikyti kažkokių paralelių, neišsireikšiu čia lietuviškai, ''anthropocentric projections on interstelar civilizations''. Gana taikliai šiuo klausimu yra pasisakęs visiem gerai žinomas M.Kaku, jis teigė jog mes neiname prie skruzdelyno ir nesakome norėčiau su jumis bendradarbiauti, nuveskite mane pas savo lyderį, veikiau mes netyčia sumindome kelias skruzdeles. Panašus veikiausiai ir ateivių santykis su Žemės žmonija.

https://www.facebook.com/thomas.kortholm/videos/10153814378946170/

Aukštyn