I-doser

Pradėjo Teroras, vasario 18, 2012, 11:46:41

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Aitvaras

Jau nebe pirmą kartą klausausi i-doser. Naudoju Beats by Dr Dre ausines, patogiai guliu ir stengiuosi atsipalaiduoti. Žodžiu, darau viską, kaip priklauso,bet manęs kažkodėl neveikia.. gal reikia daugiau laiko priprasti?

QueenMelody

Siandien bandziau kelias dozes, tai nelabai kas ten ir jautes man. Beats by Dr Dre tikrai geros ausines, jei problema butu ausiniu kokybe, tai pas tave tos problemos nebutu manau. Bet cia matyt kazkas kitko... Gal tikrai reikia priprasti prie to?

Strategas

  Ir aš turiu Dr. Dre ausines, ir Sony geras, ne ausinėse esmė ir nebeausiškume manau  :D  Tiesiog kažkam gal tai ir veikia, o daugumai matyt nelabai. Nu ką - tęsiam bandymus, aš kaip tik šiandien prieš miegą jamsiu kokią dozę  ;)

Aitvaras

O ar jau senai klausote? Ar ilgai praktikavote, kol pradėjot jausti poveikį? Manau, verta pabandyti prieš miegą. Tada organizmas lengviau atsipalaiduoja,nes būna pavargęs. Puiki mintis, Strategas :)

Strategas

  Vakar dukart iš eilės klausiausi DMT - poveikis yra.............negalėjau užmigt gal 2 valandas  :D :D :D

   Vėliau jau visai susinervinęs paklausiau Astral projection ir nuėjau miegot. Štai koks įdomus I-Doser poveikis nutiko man.  ;D

nereikalinga




nesamonė  :D :D :D :D panaršius radau tai,turbūt ir moters nebereikia :)
o šeip gal jautresnius tai veikia,bandžiau kažką bandyti surasti,kad suprasčiau kas tai per vienas,bet po šio įrašo,kažkaip atgrasė :)

Master

#36
rugpjūčio 21, 2013, 17:50:09 Redagavimas: rugpjūčio 21, 2013, 17:51:46 by Master
Tikrai, kad nesąmonė. Žmogus per daug blaškėsi, niekaip nesusikaupė, dozė suveikė per greitai... Greitai persukus padariau išvadą, kad tai nebuvo sukelta idoserio. Naudojant idoseri yra mylia taisyklių, kurių laikantis galima pajusti poveikį. Reikia tamsos, reikia gulėti, atsipalaiduoti, apie nieką negalvoti... Vienos dozės trukmė apie 20 minučių, ją reikia išklausyti visą, o čia visas video trunka 5 minutes... Čia paprasčiausiai kažkoks blefas mano galva...
O šeip, juk yra kitokių dozių nesuprantu, kodėl pasirinkus vieną šitą reikia vertinti visas kitas.
Va, o čia trumpai tiems, kad neturi laiko pasigooglinti -
Klausytis binauralinius ritmus reikia nebetkaip, negalima tiesiog praklausyti dalį takelio naršant po internetą ar žaidžiant žaidimus.
Patarimai kaip klausyti:
1. Turite turėti stereo ausines butinai bent nuo 20 Hz iki 20 000 Hz
2. Geriausia klausytis ramioje aplinkoje, patamsėje.
3. Reikia kuo daugiau atsipalaiduoti (mano pastaba- kiek teko domėtis, tai tas atsipalaidavimo lygis turi prilygti beveik meditacijai :D).
4. Patogiai isitaisyti (mano pastaba- geriausia gulėti).
5. Apie nieką negalvoti.
6. Užsimerkti
7. Galima klausantis skaičiuoti nuo 100 iki 1 sako padeda. (mano pastaba- kad nukreiptumėte mintis į vieną tašką)

Binauraliniai ritmai, kitaip garso bangos, klausos sistemą ir garso lokaciją sujungianti sistema.Klausantis šių tonų mums atrodo, kad mes klausome vieno pulsuojančio tono, nors jie yra šiek tiek skirtingi kairėje ir dešinėje. Įrodant galit vieną iš šių ritmų paleisti per kolonėles, bei jas sudėti vieną priešais kitą, tada girdėsis visai kitoks garsas negu su ausinėmis, šiuo atveju garso bangos trukdo viena kitai.
Naudojant ausines garso bangos kairėje ir dešinėje netrukdo viena kitai, nes ausinių garso slėgio lygis yra toks mažas, kad negali bangos keliauti aplink galvą.
Binauraliniai ritmai yra klausos haliucinacijos dėl to, kad jos kyla tuo metu, kai smegenys bando nustatyti iš kur garsas sklinda. Kai du tonai yra pakankamai artimi smegenyse jie "išgirstami" kaip vienas garsas.
Paprastai kai taspats garsas ausis pasiekia skirtingu laiku smegenys naudoja informacija siekiant nustatyti iš kur garsas asklinda. Su Binauraliniais ritmais, smegenys suvokia kad laiko skirtumas tarp girdimų garsų yra nuolat kintantis.
Smegenys šį ritmą supranta kaip nuolat judantį taikinį, tada smegenys stengiasi nustatyti iš kur sklinda garsas.
Todėl mums girdimas pulsavimas,nors tai tik haliucinacija.

> 40 Hz    Gamma bangos    Aukštoją psichine veikla, įskaitant suvokimas, problemų sprendimas, baimė, ir sąmonės
13 - 40 Hz    Beta bangos    Aktyvus, užsiėmęs ar sunerimes mąstymas ir aktyvi koncentracija, susijaudinimas, pažinimas
7 - 13 Hz    Alpha bangos    Atsipalaidavimas (katik pabudęs), prieš užmigima ar prabudimą atsipalaidavimas
4- 7 Hz    Theta bangos    Sapnai , meditacija, REM miegas
< 4 Hz    Delta bangos    Gilus miegas praradus kūno samojinguma

Dominuojantis dažnis nulemia jūsų dabartinė būklė.
Pavyzdžiui, jeigu smegenyse alfa bangos yra dominuojančios, tada tas žmogus
yra alfa būsenoje (tai atsitinka, kai yra atsipalaidavęs, bet nemiegantis).Binauraliniai dažniai yra efektyvesni, jei prasidėjas dažnis yra artimas naudotojo esamam smegenų dažniui. Todėl siūloma pradėti nuo dažnio artima dabartiniam dominuojančiui dažniui (tikėtina, kad bus apie 20 Hz arba mažesnis katik prabudusiam žmogui),
o paskui lėtai mažėti link norimo dažnio.

Kai kuriems žmonėms grynos binaural garso bangos būna labai nemalonios todel, galima maišyti su kitais triukšmais naudoti kaip maskuojamają priemonę (pvz., gamtos garsai, pavyzdžiui, upių triukšmai). Be to, kol ritmas yra girdimas, padidintas garsas nesumažina jų efektyvumo, todėl
yra siūloma klausytis nedideliu garsu, kad neperaugtų į galvos skausmą dėl per didelio garso.Viena teorija yra sumažinti garsą taip,
kad garsas net neturėtų būti aiškiai girdimas.

Šaltinis- http://binaural.blogas.lt/

QueenMelody

Kai bandziau vakar viena doze, isgulejau visa laika, pagal taisykles. Pradzioj nieko nevyko, po to jau link pabaigos, kokia viena minute jautesi kazkas, pagalvojau ,,negi tik tiek?" ir tada kaip tik baigesi irasas. :D Kaip rase Teroras, matyt cia tikrai reikia atrasti savo doze, nes nevisos gali veikti. Nors bandziau very very strong, taciau pojutis buvo very very weak  :D

nereikalinga

o nebijot paveikti psichikos ?

QueenMelody

Na, del to nelabai daug nerimauju. Cia --> http://www.panele.lt/straipsniai/vietos/zaibiskai-plinta-naujas-pigus-narkotikas-svaiginamasi-namuose-be-jokiu-milteliu-foto-video.d?id=60732700 rasoma, kad: Tokie „narkotikai" gali paveikti ir priklausomybę sukelti tik itin jautriems žmonėms; skaitmeniniai narkotikai, prieš patekdami į pojučių centrą smegenyse, turi pereiti klausos centrus. Dėl netiesioginio patekimo į smegenis jų poveikis labai žymiai susilpnėja - pajusti stiprų realų fizinį poveikį, kaip nuo tikrų narkotikų (juokas, nerimas, baimė, stiprus malonumas, net orgazmas) gali tik jautrūs asmenys.
Tai isvada tokia, kad ypac jautriems asmenims i doser gali pakenkti, bet patirti poveiki gali tik jautrus zmones. Taigi, reikia tapti jautresniems arba isvis neklausyti i doser  :D




Iron Tara

Bandžiau ir aš šitą nesąmonę. Mano išvada iš skaitytų komentarų ir asmeninės patirties: kad i doser'is veiktų, reikia ne tik jautraus, bet ir kantraus žmogaus.

domisrim

Žodžiu, buvo taip, 2012 ar 2013 bendrabuty vakare vienas kambariokas papasakojo apie tą iDoser'į visiem, susidomėjom, parsisiuntėm kelis, dabar neatsimenu pavadinimo, bet aš lyg bijojau klausyt stipraus, tai klausiau to silpnesnio (kiek žinau jie ten lygiais pagal stiprumą suskirstyti) tai berods maniškis vadinosi Happy, tai kažkodėl kai klausiau naktį, tamsoje gulėdamas, per ausines tai tikrai jaučiau kaip skaidrėja nuotaika. Kitas kambariokas klausėsi stipresnio, Speed ar kaip ten jis, tai užmigo ir atsikėlė kai pajuto, kad koja pasikėlė. Kiti ten irgi klausėsi, bet tik matė visokias formas, figūras, nieko ypatingo. Aš tikiu, kad veikia šitas dalykas, bet video youtubėj tai 100 % vaidyba...

scream

Bandziau, poveikis yra - sukelia galvos skausma :D skaiciau kazkur jog hitleris eksperimentavo, atrado jog siunciant i ausis skirtingo daznio ultragarsus galima sukelt poveiki smegenims, atrandant tinkama kombinacija galima sukelti tam tikrus jausmus. Bet tai buvo neveiksminga kariniams tikslams, nes veike labai maza atstuma, kovos salygomis netinkama ir nutrauke tyrimus. Per mazai zinome apie zmones ir ju sandara jog galetume drasiai kapstytis po visus dirgiklius ir smegenu chemines reakcijas.

Aukštyn