Kiek istiesu forume tikru ateiviu?

Pradėjo tijara, spalio 25, 2013, 17:32:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

psichow

Citata iš: Master  liepos 18, 2014, 11:32:55
Matote yra toks dalykas kaip projekcija. Žmogus į kitus projektuoja savo ryškiausias būdo savybes. Juk mūsų aplinka yra mūsų vidaus atspindys.
Iš psichow, ne pirmą kartą tai girdžiu. Įtariu, kad tai yra jo problema, dėmesio trūkumas. Nes jis mano, kad tai labai aktualu.

nusileisk ant zemes. pezi i lankas..

Master

Dalinuosi psichologijos žiniomis :)
O už beverčius, įžeidžiančius komentarus pradėsiu kabinti minusus ;) (just saying)

paragraf 78

tolimesnį aiškinimasį prašau perkelti į PM

massuer

O pagal ka kriterijai, kad esi ateivis?

Istillrighthere

liepos 21, 2014, 11:18:17 Redagavimas: liepos 21, 2014, 11:22:11 by Istillrighthere
Tada aš ateivė....  :o
Mane dažnai ima įsiūtis pažiūrėjus panašius filmukus kaip "ateivio tyrinėjimas" arba "interviu su ateiviu". Taip ir norisi ten įsiveržti ir išmalti snukius visiems  ???... Dažnai žiūriu į dangų ir jaučiu ilgesį, kažko ieškau, laukiu....... O gal tiesiog jaučiu pagarbą kitoms civilizacijoms ir romantikė (dėl spoksojimo į dangų)  ::) :o

Rotting.Christ

Citata iš: Istillrighthere  liepos 21, 2014, 11:18:17
Tada aš ateivė....  :o
Mane dažnai ima įsiūtis pažiūrėjus panašius filmukus kaip "ateivio tyrinėjimas" arba "interviu su ateiviu". Taip ir norisi ten įsiveržti ir išmalti snukius visiems  ???... Dažnai žiūriu į dangų ir jaučiu ilgesį, kažko ieškau, laukiu....... O gal tiesiog jaučiu pagarbą kitoms civilizacijoms ir romantikė (dėl spoksojimo į dangų)  ::) :o

Priimk Viešpatį ir Gelbėtoją Jėzų Kristų ir dings tavo gotiškos/šėtoniškos psichozės xDD

Anomalija

Citata iš: Rotting.Christ  liepos 22, 2014, 11:13:38
Priimk Viešpatį ir Gelbėtoją Jėzų Kristų ir dings tavo gotiškos/šėtoniškos psichozės xDD

Forume draudžiama kurtis daugiau nei vieną vartotojo vardą (paskyrą). Banas.

Aukštyn