Ateivių kova dėl Los Andželo 1942 metais

Pradėjo Benamis, kovo 01, 2012, 11:54:01

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

1942 m. vasario 25 d. į dangų virš Los-Andželo buvo iššauta 1430 sviedinių. Tikslas: neatpažinti lėktuvai, ne tik galintys skristi "labai lėtai", bet ir buvę nepažeidžiami zenitinei artilerijai. JAV prezidentui buvo pateiktas toks memorandumas:

Žemiau pateikiama informacija, kurią gavome iš štabo apie oro pavojų Los-Andžele, paskelbtą vakar ryte. Pagal šiuo metu turimus duomenis: 1. JAV armijai nepriklausantys arba jūrų laivyno neatpažinti objektai, matyt, buvo virš Los-Andželo ir buvo apšaudyti 37 brigados SA (AA) tarp 3:12 ir 4:15. Padaliniai iššovė 1430 sviedinius; 2. Tame dalyvavo apie 15 lėktuvų, skridusių, pagal oficialius duomenis, skirtingais greičiais nuo "labai lėtai" iki 360 km/val. nuo 9000 iki 18 000 tūkst. pėdų aukštyje; 3. Nebuvo numesta nė viena bomba; 4. Tarp mūsų karių nuostolių nepatirta; 5. Nebuvo numuštas nė vienas lėktuvas; 6. Nebuvo pakilęs nė vienas JAV kariuomenės ar jūrų laivyno lėktuvas. Tyrimas tęsiamas.

Būtų teisinga padaryti išvadą apie lėktuvų, jei tai buvo jie, priklausymą prekiniam oro laivynui ir jų panaudojimą siekiant sukelti neramumus, išaiškinti priešlėktuvinės gynybos vietas ir sulėtinti gamybą dėl maskuotės. Šią išvadą patvirtina skirtingi aparatų greičiai ir numestų bombų nebuvimas.

Parašas: MARŠALAS. Išslaptinta 1974 m. rugsėjo 4 d.

DragonSeeker

Na net nežinau. JAV tiek daug kartų tai paneigė tai patvirtino tiesą apie ateivius, kad jau net bloga darosi. Fotografijos padirbtos ir taip toliau. Asmeniškai aš ateiviais netikiu. Šalys renkasi ką skelbti, o ką ne, priklauso nuo to, kokį dėmesį gaus, ar gaus populiarumo ar sukels sąmyšį. Manau, kad jei iš tiesų ateiviai ir yra, tai taip lengvai informacijai nepavyks praslysti pro Saugumo Tarnybas.
Kas liečia būtent šį įvykį tai dokumentai gali būti suklastoti, ką jau kalbėti apie pačia "medžiagą", kurią gerbiamas temos autorius pateikė youtube video formatu. Kiek mačiau ten labai jau prasta kokybė ir panašaus tipo fotografijų yra tikrai visas pluoštas internetinėje erdvėje. Šnekant apie video dalį, tai per daug viskas abstraktu, kad būtų galima tai vadinti kažkokiu apčiuomesniu faktu.

Benamis

Na siaip 1942 metais nemanau, kad vertetu tiketis HD kokybes video :-\ Nes visgi, tai ivyko pries 70 metu :)

Citata iš: DragonSeeker  kovo 01, 2012, 12:02:18
Manau, kad jei iš tiesų ateiviai ir yra, tai taip lengvai informacijai nepavyks praslysti pro Saugumo Tarnybas.

Pasaulyje dar ir ne tokie dalykai "praslysdavo" pro saugumo tarnybas.

DragonSeeker, tu netiki ateiviais kurie lankosi Zemeje, ar is viso netiki, kad kazkur kosmose gali egzistuoti mastancios butybes? Cia siaip idomu :)

P.S. Grazus paraso darbas :)

Teroras

Istrauka is laikrascio:

DragonSeeker

@Benamis > Taip, žinau, kad tai vyko prieš 70 metų bet visvien norėtūsi patikimesnės medžiagos, o ne šviesų danguje :D

Atvirai šnekant - taip, aš netikiu. O jeigu net ir egzistuoja kažkokios būtybės, manau, kad jos nėra tokios kvailos, kad su mumis susisiektų. Kas gi norėtų būti išmėsinėtas? Beto, remsiuosi viena teroija, kurios autoriaus nepamenu, bet aš daug maž su ja sutinku, kad vadinamieji NSO gali būti žymiai protingesnės formos nei mes, todėl jiems nėra reikalo su mumis susiekti, bet, aš kalbu tik "jeigu" ir "galbūt" požiūriais.

P.S. Dėkui

Teroras

Mano manymu, tai cia dar klausimas kas ka greiciau ismesinetu, ar mes ateivius ar jie mus? :o

DragonSeeker

Citata iš: Teroras  kovo 01, 2012, 12:14:39
Mano manymu, tai cia dar klausimas kas ka greiciau ismesinetu, ar mes ateivius ar jie mus? :o

Taip, bet jei jie protingesni už mus, tai ko jiems mus mėsinėti? Remiantis mano minėta teorija, jie turi žymiai geresnę techniką, todėl mėsinėjimas jiems būtų primityvu.  ???

Teroras

Ko jiems mus mesineti? O gal pvz. jie atras, kad zmoniu kraujas jiems bus kaip koks gyvybes eliksiras? Cia tik siaip pavyzdys, taciau teigti, kad musu niekas nemesinetu irgi negalima.

DragonSeeker

Matyčiau, kad mėsinėjimas yra primityvi tyrinėjimų forma. Ji nepasikeitė nuo Da vinčio laikų. Mano nuomone tai jau senai atgyvena, bet nieko geresnio mes dar nesugalvojome.

viliusinas

1942 metais, pačiame Antrojo pasaulinio karo įkarštyje, praėjus vos porai mėnesių po japonų surengtos Pearl Harbour'o atakos, amerikiečiai nerimastingai dairėsi į dangų, bijodami dar vieno išpuolio. Todėl naktį iš vasario 24 į 25-ą dieną Los Andželo gyventojus išgąsdino virš miesto pakibęs neatpažintas skraidantis objekas (NSO).

Didžiulis NSO tiesiog kybojo virš miesto. Liudininkų teigimu, objektas buvo gražus, o skleidžiamos spalvos atrodė nuostabiai. O liudininkų buvo šimtai - niekada vienu metu NSO nestebėjo tiek daug liudininkų. Pats įvykis pavadintas skambiai - "kova dėl Los Andželo".

NSO buvo apšviestas daugybės didelių prožektorių, o mieste aidėjo karo sirenos. Oro pajėgos ėmė atakuoti NSO, tačiau net ir po keletos taiklių smūgių objektui nebuvo padaryta jokios žalos. Incidento metu žuvo 3 civiliai, o dar trys patyrė mirtinus infarktus. 

Žiniasklaida šį įvykį aprašė pirmuosiuose laikraščių puslapiuose ir taip informavo visos JAV gyventojus.

JAV laivynas manė, jog tai buvo dar vienas japonų išpuolis. Tačiau vėliau buvo pranešta, jog nebuvo rasta ar užfiksuota jokių priešų lėktuvų, o vėliau paskelbta, jog tai tebuvo netikras pavojus.

Tačiau tai nesustabdė prasidėjusių spėlionių, kurių dauguma skelbė apie ateivių apsireiškimą. Šias kalbas dar labiau pakurstė po Antrojo pasaulinio karo išplatintas japonų pranešimas, jog jie nurodytu laikotarpiu virš Kalifornijos valstijos nesiuntė jokių lėktuvų.

Aukštyn