Ar miego paralyžius susijes su obe ?

Pradėjo NEXO, gegužės 17, 2014, 23:36:49

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

NEXO

Miego paralyžius tai gali būti, kad tu miegi, bet tu sapnuoji kaip atsrale, bet tu jauti kažkas ne taip ir tu sugryžti atal į savo lova ir su nebegali pajudėt tai yra kai tu atsimerkes o tavo kūnas miega nors tai  gali būti neimanoma, bet tai tikra aš daug nežinau apie paralyžių, bet tikslei žinau, kad nepatarčiau jokiu budu tai daryti, nes tai yra susije su demonais anapusiniu pasauliu kai tu paraližuotas bet matai visokius šešėlius girdi garsus, nes demonas jus atakuoja.
--> štai video pauglio kuris patyrė paralyžiu ir pastebėjau, kad video dauguma visi mato šešėlius iš žemutinės ir demonu pasaulio http://www.youtube.com/watch?v=qnNmCRUojN4 dar kartoju neprasidėkite su jais nes kai jus atsibundate jie būna jūsu kambaryje ir tai gali būti žiaurei baisu!

Astralas tai rišys su anapusiniu pasauliu saves pažinimas ir praplėsti savo akirati dvasinis tobulėjimas.

Bet klausimas? jei tu nori į astrala patekt tai kaip žinot ,kad nepatirsi paralyžio tai gali būt jausmas negativus ir klausytis vaizdai tikslei nežinau, bet šie pagrindiniai dalykai.

Justinas Herbsman

miego paralyzius tera tavo samones bandymas susibalansuot atgal i kuna,uzsifiksuot dazny,isistatyt atgal i vezes ir tai nera kaskas ko reiktu bijot,o daugiau praktikuojant tas paralyzius turetu mazet ,idomiu kelioniu ;)

NEXO

Citata iš: Justinas Herbsman  gegužės 18, 2014, 00:02:05
miego paralyzius tera tavo samones bandymas susibalansuot atgal i kuna,uzsifiksuot dazny,isistatyt atgal i vezes ir tai nera kaskas ko reiktu bijot,o daugiau praktikuojant tas paralyzius turetu mazet ,idomiu kelioniu ;)
nu rašau iš video žmoniu kurie tai patyrė ir tikrai buvo labai tikroviška

Justinas Herbsman

''nu rašau iš video žmoniu kurie tai patyrė ir tikrai buvo labai tikroviška" o ar as kaska minejau apie   tai kad tai netikra ? tik pasakiau ka zinau,o bijojimas ir mistifikavimas sito tikrai nebus i nauda . . .

paragraf 78

Nereikia miego paralyžiaus sieti su mistika, nes tai normalus psichologinis reiškinys, juo labiaus nieko bendra su astralinėmis kelionėmis neturintis. Aš jį patyręs esu kalis kartus, tuos metu išties matomos/girdimos/jaučiamos haliucinacijos.
Miego paralyžių bent kartą gyvenime patiria apie 60 procentų sveikų žmonių. Sergantys narkopleksija juos gali patirti kas nakt.

Aukštyn