Socialinis kontaktuotojų tinklas ETLetsTalk

Pradėjo exopolitics.lt, lapkričio 06, 2013, 18:42:55

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

exopolitics.lt

Mano nuomone taip. Mintimis žmonės naudojosi ir naudosis greičiausiai visada, todėl darytina prielaida jog nežemiškos civilizacijos irgi formuoja mintis, o štai ar jos naudojasi kažkokiom bangom tai labai abėjotina.

Almiasas

Citata iš: exopolitics.lt  gruodžio 05, 2013, 17:11:54
Mano nuomone taip. Mintimis žmonės naudojosi ir naudosis greičiausiai visada, todėl darytina prielaida jog nežemiškos civilizacijos irgi formuoja mintis, o štai ar jos naudojasi kažkokiom bangom tai labai abėjotina.


Va čia tai tamista ne visai teisus :) netgi visai neteisus :)

Nors informacija yra abstraktus dalykas, susitarimo reikalas, tačiau atskirai nuo kokio nors nešiklio ji neegzistuoja. Net ir žmogui kažką galvojant, jo smegenyse tarp neuronų sklinda elektriniai impulsai, ir pasirodo gana lėtai - tik 70 - 120 m/s greičiu. Dar nuo emocijų išsiskiria visokie hormonai - adrenalinas, kortizolis, serotoninas, endorfinai ir pan.

Tai taip kad "kažkokios bangos" būtinai turi būti. Nes kitaip nebus anei jokio informacijos perdavimo.

exopolitics.lt

#17
gruodžio 05, 2013, 19:37:24 Redagavimas: gruodžio 05, 2013, 20:00:49 by exopolitics.lt
CitataNors informacija yra abstraktus dalykas, susitarimo reikalas, tačiau atskirai nuo kokio nors nešiklio ji neegzistuoja


nesutinku, palaikau nuomonę jog egzistuoja taip vadinamas abstrakčios minties pasaulis, į kurį tiesiogiai patenka kiekviena suformuota mintis, taip pat manau kad nebūtinas fizinis nešiklis informacijai egzistuoti, kadangi yra būtybių kurios pačios neturi kūno, o savo ''valiai'' išreikšti naudojasi žmogaus smegenimis, t.y manau kad mintis kyla iš ego ar kažkurios už tai atsakingos sielos dalies o mintį materializuoja jau smegenys, kad ji galėtų manifestuoti fiziniame plane.

Taip pat derėtų skirti jog mintis iš esmės yra informacija, bet informacija nebūtinai yra mintis. Kitaip tariant minčiai būdingi informacijos požymiai bet mintis ir informacija tai ne tas pats.

CitataTai taip kad "kažkokios bangos" būtinai turi būti. Nes kitaip nebus anei jokio informacijos perdavimo.


Manau, kad klaida yra daryti projekcijas apie galimą tarpžvaigždinių civilizacijų komunikaciją iš ''uždaros žemės civilizacijos'' suvokimo taško.

Raganius

Dėja taip su jais nesusisieksi...

tijara

Gerai cia rase is komentaru, kad jie minta energija.As nepritariu tokioms meditacijoms.Pritarciau kitokioms meditacijoms, i ZEME, i Kosmosa, i Gyvebe ar pan, tiesiok i Sviesa telktis.Bet telktis siekiant kontakto tu kurie nezinia kokiu tikslu ir issivystymo yra tai yra naivu.. Ateiviai patys mus susiranda, ir puikiai, kai mes miegam izdivonus is musu daro ir jei jie butu auksto issivystymo lygio, tokie dalykai nevyktu. O kalbant apie rusis, kad ju yra keliu rusiu, tai nesuvokiu, kodel kiti leidzia jei yra labiau issivyste dvasiskai, tiems kitiems su mumis taip elgtis, brautis i musu mintis, galvas ir pan. Paeksperimentuokit! Visi turit ismanius telefonus.Palikit irasinejima pries uzmoegant. Nustebsit! Tik kantrybes turekit. Uz visus neatsakau, bet .. tie dalykai vyksta…

Stasys

Ačiū už nuorodą, išbandysiu :)

Aukštyn