Delfinai kviečia vienas kitą vardais

Pradėjo Benamis, liepos 24, 2013, 10:50:05

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Kai man ši tema bus aktuali pasidomėsiu :)
Niekas negali išmanyti visko, o kai kurių temų tiesiog nėra laiko ar noro nagrinėti, nes jos nieko iš esmės nekeičia

Teroras

Tai zinoma, kad negali :) Todel ir suabejojau sia tavo zinute:

CitataBeje, apie gelbstinčius delfinus. Tai yra mitas, jie negelbsti, jie pažaidžia ir palieka, kartais tokiu žaidimo metu atitempia iki kranto. Bet šiaip negelbsti

paragraf 78

Labai gerai kad suabejojai, nes tik abejojantis žmogus juda pirmyn. Aš va viskuo abejoju, todėl tai kas man rūpi tikrinu pertikrinu gilinuosi iš įvairiausių kampų, kol susidarau nuomonę. Žinoma į neesminius klausimus nėra ko gilintis, turi savo nuomonę, o jai atsiras kažkas kas ją paneigs, tai bus labai šaunu.
Visada ieškau tokių kurie paneigtų mano nuomonę.

Justinas Herbsman

Citata iš: zalia.arbata  liepos 24, 2013, 11:43:49
Delfinai labai unikalūs gyvūnai :) jie turi labiausiai išvystytą kultūrą po žmonių. Net savo 'vaikų darželius' turi..

jei intelekta ir samoninguma vertintum kaip kultura tai jie daug auksciau negu zmones... kad ir kaip sunku butu patiket

paragraf 78

Kodėl manai, kad jie aukščiau?

zalia.arbata

Skaitau čia tokią knygą ir įdomi vieta apie delfinus:

'Mums atrodo, kad mes patys protingiausi, tačiau banginiai ir delfinai yra daug daugiau už mus pažengę. Manome, jog esame pranašesni, nes galime kurti išorinius daiktus, o tai viso labo Liuciferio maišto (kurimas išorėj, o ne vidui, emocinio lauko praradimas, per pilkuosius žemėje pasklidę astraliniai parazitai ir tt. kam įdomu pasidomės daugiau) Marse pasekmė.

Aukščiausios gyvybės formos nekuria išoriškai. Viską, ko joms reikia, jos kuria vidiniu būdu. Delfinai čia gyvena jau apie 35 mln. metų. Delfinų plaukmenys savo viduje turi rankas, labai panašias į žmonių rankas, yra mokslininkų manančių, kad jie kažkada gyveno sausumoje. Tai žinduoliai, ne žuvys, abu jų smegenų pusrutuliai veikia 100 proc.

paragraf 78

O taip, tikrai labai mokslinis požiūris apie Liuciferio maištą Marse :)
Nesuprantu, kaip žmonės gali pasitikėti ezoterikos pateikiama informacija? :)

TinSoldier

Citata iš: zalia.arbata  rugpjūčio 02, 2013, 11:14:34
Skaitau čia tokią knygą ir įdomi vieta apie delfinus:

'Mums atrodo, kad mes patys protingiausi, tačiau banginiai ir delfinai yra daug daugiau už mus pažengę. Manome, jog esame pranašesni, nes galime kurti išorinius daiktus, o tai viso labo Liuciferio maišto (kurimas išorėj, o ne vidui, emocinio lauko praradimas, per pilkuosius žemėje pasklidę astraliniai parazitai ir tt. kam įdomu pasidomės daugiau) Marse pasekmė.

Aukščiausios gyvybės formos nekuria išoriškai. Viską, ko joms reikia, jos kuria vidiniu būdu. Delfinai čia gyvena jau apie 35 mln. metų. Delfinų plaukmenys savo viduje turi rankas, labai panašias į žmonių rankas, yra mokslininkų manančių, kad jie kažkada gyveno sausumoje. Tai žinduoliai, ne žuvys, abu jų smegenų pusrutuliai veikia 100 proc.

:D :D :D

Jūs man paaiškinkit, kaip įmanoma išleisti tokią knygą? :D

O toje knygoje nerašo, kad delfinai bando pranešti žmonėms apie artėjančią pasaulio pabaigą? Nes labai jau panašu į vieną knygos/filmo/serialo idėją :D

paragraf 78

Sakyčiau "42" (Nepašvęstieji nesupras) :)

zalia.arbata

Na ir koks gi būtų mokslinis požiūris į 'luciferio maištą'? :)

paragraf 78

Na apie Liuciferio maištą Marse tai nebent religijotyrinis, tiriant ezoterikos nusišnekėjimus :)

Aukštyn