Jėzus buvo… musulmonas?

Pradėjo paragraf 78, lapkričio 10, 2012, 10:40:53

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

eternal.bliss

Geriau būti žmogumi negu tikėti vienu.

OKULTISTE



paragraf 78

Tikrai, labai "patikimas" šaltinis

eternal.bliss

Kaip ir biblija  ;)

paragraf 78

Na jau. Nelygink istorinio šaltinio su neaiškios kilmės internetiniu tinklalapiu

eternal.bliss

Istorinis šaltinis yra kiekvienas šaltinis. :D Va forumas yra istorinis šaltinis, nes jis nusako praeitį, bendravimo stilių, tam tikrą raidos etapą ir t.t. bet tai neįrodo pačios informacijos teisingumo. Kiekviena šalis į istoriją žiūri skirtingu kampu- net skirtingą informaciją pateikdami, kiekviena religija taip pat.
Pats žodis istorija, nusako žmogaus aprašytą įvikį, o žmogus negali aprašyti objektyviai įvikio, nes jis negali matyti jo visomis perspektyvomis ir kampais, suvokti kiekvieno žmogaus ribotumus, bei turėti neutralų požiurį. Taigi tokie "istoriniai" šaltiniai yra daugiau pasakos apie patį nutikimą. Kiekviena verta dėmesio  ;D

paragraf 78

Na jau, sulyginai. Yra istoriniai šaltiniai kurie turi išliekamąją vertę ir tie kurie jos neturi. Va forumas jos neturi. Biblijos autentiškumu neabejoja mokslininkai. Ji daug pasako apie praeitį.
Juk nelyginsi istorinio analo ir forumo šaltinio patikimumo?

eternal.bliss

ehh linksma su tavimi pažaisti, tiesiog sakau, kad įstorijos patikimumo nusakyti niekas negali, nes tai labiausiai ir lengviausiai klastojamas dalykas. + neobjektyvus. :) visada gini tai nes tavo tapatybė tapo žodis, kuriuo galima manipuliuoti.

Benamis

Geras la.beno pastebejimas, kas liecia eternal.bliss'o mineta svetaine:



http://www.livescience.com/7094-study-polar-bear-genitals-shrinking.html ;D


Aukštyn