Diatlovo perjėjos incidentas

Pradėjo Klebonas, vasario 08, 2013, 23:33:18

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

Tai cia normalu, kad nesant jokiems racionaliems paaiskinimams, pradedamos ivairios spekuliacijos naudojant "zemiskus" paaiskinimus norint pritempti ir pavaizduoti protu nesuvokiama dalyka kaip iprasta ir paaiskinama reiskini :)

Kasius

:) Juokinga ir ironiška, bet - neteisinga.
Diatlovo perėjos tragedija, skirtingai nuo įvairiausių kitų žūčių, yra neblogai dokumentuota, bet menkai paaiškinama.
NLO įsikišimo niekas net neminėtų, jei ne paraleliniu maršrutu ėjusios grupės bei, paieškose dalyvavusio ir galų gale užsimušusio, sraigtasparnio piloto liudijimai apie kažkokias šviesas ir šviesos rutulius.

czech-kuolis

Iš tiesų, kaip jau minėjau, nesu tiek skaitęs apie šį incidentą, kad imčiau advokatauti. Turit galimybę šviesti mane ir mokyti. Man ir pačiam keista, jog jeigu minėtų dujų poveikis yra toks stiprus, gal reikėtų pasiieškoti kitų apsigynimo priemonių, nes net ir lauke paleidus tokį prietaisą, susigadini sau visą iškylą.
Tik viena vieta 
CitataPalapinės šonas perpjautas iš vidaus keliose vietose gana negrabiai neiškart, o po kelių mėginimų, nesuprantama, kam reikėjo vargti, jei čia pat buvo išėjimas

Man regis, sutiksime, kad bet kokiu atveju pjauta greičiausiai stresinėmis sąlygomis ir toks klausimas primena kitą klausimą - kad panikuoti, jei galima nepanikuoti? O tai gana arogantiška.

Kasius

Gera pastaba! Kaip koks Šerlokas Holmas Vatsonui sakytu.  Jūs teisus, ir aš dėl jūsų dedukcinių sugebėjimų tikrai nejuokauju  ;).
Taip ir buvo, bet mažai su stresine situacija susijęs yra kryptingas ėjimas, ką tik supjausčius panikoje palapinę, visiem devyniems pusnuogiam turistams kartu viena krytimi, vidurį nakties, nuo klano link miško už pusantro kilometro, ne bėgimas, bet ėjimas.
O šiaip jau tas palapinės supjaustymas buvo ne toks ir stichinis ir tikrai ne visi pro prapjautus plyšius išlindo, be to dalis supjaustymų buvo netam kad pabėgti, o greičiau jua, kad stebėti, kas vyksta išorėje.
Man Diatlovo perėjo tragedija labai "patinka" (devyni tikrai puikūs studentai nejuokauju - ten žuvę žmonės tikrai  nepasiustų savo anūkų šturmuoti 1991 Sausio 13 d. Vilniaus Tv) , kaip savotiškas nepaaiškinamas fenomenas, kuris turi turėti, tiesiog privalo turėti, atsakymą, bet - ne niekas nesigauna.

Aukštyn