Smegenys pokštauja

Pradėjo Airwave, lapkričio 07, 2012, 21:46:14

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Airwave

Šiandien ryte kažką sapnavau,bet nuskambėjo žadintuvas ir staiga pabudau. Atsisėdau ant lovos,apsidairiau aplink, žiūriu ant pagalvės kraujas,bet jau nudžiuvęs buvo. Apsičiupinėjau galvą,viskas lyg ir ok. Pasižiūrėjau,na ir išėjau. Gryžusi pastebėjau kad pagalvė jau švari,lyg jokio kraujo net nebuvo.
Na,jei rimčiau,tai galbūt smegenys papokštavo,gal vis dar sapnavo ar kaip,bet ar gali taip būti?

RoxiO

Logiškiausias variantas tas, kad patyrei klaidingą pabudimą, t.y. kai matei kraują - vis dar sapnavai. :)

Airwave

Na,taip tikriausiai.Dekui,ištikrųjų tai jau bijau,gal kokį kitą rytą ir trolius pradėsiu matyt savo lovoje šokančius    :(

TinSoldier

Kiek tau metų? :)
Negali būti, kad tiesiog mama ar tėtis pamatė kruviną tavo pagalvę ir pervilko/išskalbė? :)

RoxiO

Citata iš: Airwave  lapkričio 07, 2012, 22:01:27
Na,taip tikriausiai.Dekui,ištikrųjų tai jau bijau,gal kokį kitą rytą ir trolius pradėsiu matyt savo lovoje šokančius    :(

Na čia jau kaip kam, pavyzdžiui aš tokiu atveju įsitaisyčiau patogiai, pasiimčiau popkornų (mano sapne jų daug būtų) ir ramiai stebėčiau jų šokį, kurį galų gale įvertintų Smoriginas. :D

Airwave

TinSoldier,ne tos pagalvės niekas nepervilko ir neišskalbė.Be to čia ne pirmas kartas buvo. Man 13.
RoxiO,na labai linksma būtu,bet iš šono keistai atrodytu,kai sėdi lovoj,valgai popkornus ir ploji troliams už jų sušokta šokį,kurio niekas nematytu (apart tavęs) :D

Airwave

TinSoldier,ne tos pagalvės niekas nepervilko ir neišskalbė. čia ne pirmas kartas buvo.(Be to išėjus buvau tik kokiom 5 min.) Man 13.
RoxiO,na labai linksma būtu,bet iš šono keistai atrodytu,kai sėdi lovoj,valgai popkornus ir ploji troliams už jų sušokta šokį,kurio niekas nematytu (apart tavęs) :D

Benamis

Gal galiu paklausti kam rasyti 2 identiskas zinutes tarp kuriu 16 val. skirtumas?

Airwave

Aukštyn