Mekabciel Blog'as

Pradėjo Mekabciel, sausio 28, 2017, 11:57:14

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

cs

balandžio 14, 2017, 17:26:38 Redagavimas: balandžio 14, 2017, 17:28:26 by cs
Ne, abu netaip supratote. Mano diskutavimas, galbūt daugiau šviečiamojo pobūdžio ir aš tikiu, kad užkirsti nelaimėms galima tik apie tai pranešus arba kažkaip leidžiant suprasti ar įsisąmoninti prieš tai. Todėl niekaip nesiekiu pridaryti bėdų, bet noriu pasitikėti žmogumi, kuris ateitų į protą ir nebekvailiotų...

Gali už mane tą patį daryti kiti, sveikintina. Bet jei dar nedaro ir nieko nepadarė, kas padarys? Lauksime, kol kažkas imsis sukčiavimo? Vėliau visi pasakos ir gins savo teises dangstydąmasi savo naivumu? Tai nesveika ir išsigimeliška. To negaliu pakęsti. Aš niekada neijau ir iš nieko nesišaipiau, o žiūrėjau pagarbiai ir mokėjau suprasti... Taip ketinu ir toliau daryti, nes man visas šis kvailiojimas netinkamas. Netraukė ir neatrodė reikalingas.

Mekabciel

balandžio 14, 2017, 17:36:17 Redagavimas: balandžio 14, 2017, 18:02:50 by Mekabciel
Citata iš: cs  balandžio 14, 2017, 17:26:38Ne, abu netaip supratote.
Paradoksaliausia, kai kažkas aiškina jog kiti ne taip suprato...
Gal tu ne taip kažką supratai, arba supratai, bet veiki sąmoningai priešingai? Prieš upės tėkmę...
Akmenis upė tiesiog apyteka, tai liksi akmeniu?

Citata iš: cs  balandžio 14, 2017, 17:26:38Mano diskutavimas, galbūt daugiau šviečiamojo pobūdžio ir aš tikiu, kad užkirsti nelaimėms galima tik apie tai pranešus arba kažkaip leidžiant suprasti ar įsisąmoninti prieš tai. Todėl niekaip nesiekiu pridaryti bėdų, bet noriu pasitikėti žmogumi, kuris ateitų į protą ir nebekvailiotų...
Nėra čia ko ištikro mokyt, visi jau visko atsimokė.
Tas pats paradoksas yra ir pasitikėjime žmogumi. Tai gal būtent iš tavęs ir trūksta to pasitikėjimo kitais?

Citata iš: cs  balandžio 14, 2017, 17:26:38Gali už mane tą patį daryti kiti, sveikintina. Bet jei dar nedaro ir nieko nepadarė, kas padarys? Lauksime, kol kažkas imsis sukčiavimo? Vėliau visi pasakos ir gins savo teises dangstydąmasi savo naivumu? Tai nesveika ir išsigimeliška. To negaliu pakęsti. Aš niekada neijau ir iš nieko nesišaipiau, o žiūrėjau pagarbiai ir mokėjau suprasti... Taip ketinu ir toliau daryti, nes man visas šis kvailiojimas netinkamas. Netraukė ir neatrodė reikalingas.
Imsis ir  padarys be sukčiavimų. Taip, kad daugiau pasitikėjimo, o ne bereikalingos baimės skleidimo...

cs

Citata iš: Mekabciel  balandžio 14, 2017, 17:36:17Akmenis upė tiesiog apyteka, tai liksi akmeniu?
Jo visi 'tik gimę' apyteka, o tokiam kaip man lieka likti akmeniu. Reikia susitaikyti su savo netobulybėm. Tai labai prasminga.

Citata iš: Mekabciel  balandžio 14, 2017, 17:36:17Nėra čia ko ištikro mokyt, visi jau visko atsimokė.
Tas pats paradoksas yra ir pasitikėjime žmogumi. Tai gal būtent iš tavęs ir trūksta to pasitikėjimo kitais?
Mano siekis kiek kitoks nei mokyti, o tiesiog padiskutuoti. Tačiau kaip kas žvelgia negaliu pasakyti, to dar nesuprantu. Aš suprantu paprastus dalykus, kuriuos pats išgyvenau ir dar retsykiais matau ant kitų, kurie irgi išgyvena tuos pačius nutikimus. Pasitikėjimo, gal kažkokio nėra ir jis nesusiformuoja dėl daugelio priežasčių, kurias žmogus (pribaugintas arba ne), nenori pasakyti. Jeigu tik pasakytų, o ne bandytų aiškintis per mane, kokiomis bėdomis aš susidūriau, būtų abipusis pasitikėjimas. Visai nebijau apie tuos dalykus kalbėti, nes niekas už tai neatsitinka ir žinau, kad galima pamatyti prasmę, arba sprendimą. Aš manau, ne man vienam taip būna, būna ir kitiems, o pasitikėjimo nėra, telepatijos, kuri pasakytų visą tiesą (jam asmeniškai, kokios jam reikia) irgi nėra.

Citata iš: Mekabciel  balandžio 14, 2017, 17:36:17Imsis ir  padarys be sukčaivimų. Taip, kad daugiau pasitikėjimo, o ne bereikalingos baimės skleidimo...
Tu nežinai ką kalbi... Pats ir pasakiau dar būdų, kaip apsisaugoti: "nereikia apsikrėsti 'nuojautomis', o vėliau nešiotis apsikrėtus 'svetimomis nuojautomis'<...>, netikra žmogaus kalba". Tu neturi būdų parodyti, kad ne naiviai kalbi ir čia yra tavo tikra žmogaus kalba. Vis dėl to pasireku tikėti ką sakai ir sakai. Tik jei pažiūrėtum iš tos perspektyvos, kurią jau gali - tau nebūtų kaip baimės skleidimas, o tiesiog kaip dabar aktualus dalykas (dabar apkalbamas) su visomis gairėmis ir požiūriais į tai. Neturėtų kompromituoti tavęs taip galvoti...

klajunas

Cs:
CitataAš suprantu paprastus dalykus, kuriuos pats išgyvenau ir dar retsykiais matau ant kitų, kurie irgi išgyvena tuos pačius nutikimus. Pasitikėjimo, gal kažkokio nėra ir jis nesusiformuoja dėl daugelio priežasčių, kurias žmogus (pribaugintas arba ne), nenori pasakyti.
Jeigu sukonkretintum, šioje diskusijoje pagaliau nušvistų šviesa. Pats juk sakai, kad telepatijos nėra. ;)

Mekabciel

Citata iš: cs  balandžio 14, 2017, 18:05:42Jo visi 'tik gimę' apyteka, o tokiam kaip man lieka likti akmeniu. Reikia susitaikyti su savo netobulybėm. Tai labai prasminga.
Nereik taikytis, tiesiog reik šiek tiek nusileisti ant žemės.

Pavyzdžiui tokius sakinius iš savęs išmest. Nes jie sudaro neypatingai gerą vaizdą....
Citata iš: cs  balandžio 14, 2017, 18:05:42Tu nežinai ką kalbi...
Citata iš: cs  balandžio 14, 2017, 18:05:42Neturėtų kompromituoti tavęs taip galvoti...
Kritiškumas gerai, bet jis gerai tik tada kai grįstas bendrumo ieškojimu. Tad ieškok bendrumo, o ne skirtumų ir rašyk paprasčiau, aiškiau ir atviriau. Nes kitaip beprasmiškai ir veltui klaidinsi kitus...

cs

balandžio 14, 2017, 18:41:03 Redagavimas: balandžio 14, 2017, 18:47:37 by cs
Citata iš: klajunas  balandžio 14, 2017, 18:19:19Jeigu sukonkretintum, šioje diskusijoje pagaliau nušvistų šviesa. Pats juk sakai, kad telepatijos nėra.
Telepatija, kurią paminėjau šiaip sau neatsiranda. Niekas negimsta su telepatija, negali suprasti naiviai besielgiančių žmonių ketinimų, nes jie niekada to ir nepasako. Tai kaip reikia sužinoti, jei to nepasako?

Nežinau, bet turiu prielaidą, kad žmonės savyje turi įsitikinimą apie telepatiją, kai kiti žmonės gali tarpusavyje kalbėtis ir kartu vienu metu nešiotis tas pačias nuojautas. Ir tokia struktūra yra viena iš esminių, kurias supratau per netikrą žmogaus kalbą, kuri yra nemelaginga, o dėl tam tikrų prielaidų tampa melaginga ir gerai suprantama.

Citata iš: Mekabciel  balandžio 14, 2017, 18:29:40Kritiškumas gerai, bet jis gerai tik tada kai grįstas bendrumo ieškojimu. Tad ieškok bendrumo, o ne skirtumų ir rašyk paprasčiau, aiškiau ir atviriau. Nes kitaip beprasmiškai ir veltui klaidinsi kitus...
... ar tu viską perskaitai? Aš ieškau bendrumų, kurie sutaps ar ne nesvarbu, svarbiau, kad kažką iš to suprastume... Geriau negu nieko... Nes nei tu nei @klajunas neužsiima tokia telepatijos tema, kokia aš užsiimu. Jūsų netokie tikslai... Jūs norite gražių ir tobulų pokalbių: bet manau reikia visokių. Ne vien sąmokslais ir ezoteriniais apsiskaitymais remtis.

Mekabciel

Citata iš: cs  balandžio 14, 2017, 18:41:03... ar tu viską perskaitai? Aš ieškau bendrumų, kurie sutaps ar ne nesvarbu, svarbiau, kad kažką iš to suprastume... Geriau negu nieko... Nes nei tu nei @klajunas neužsiima tokia telepatijos tema, kokia aš užsiimu. Jūsų netokie tikslai... Jūs norite gražių ir tobulų pokalbių: bet manau reikia visokių.
Gal gali parašyt ką gero supratai iš mūsų susirašinėjimo? Idomu labai.

Man jau nuo tų visokių pokalbių bloga daros... Tai tik sękina... Tuščias laiko gaišimas. Tipo ale labai rimta ir išmintinga... Geriau jau pasijuokti nei gilintis į kažkokius kraštutinumus. :)
Jei tau reikia visokių pokalbių be bendrų pagrindų, tai aš tada pass...

Pokalbis turi būt sklandus, paprastas ir tikslingas, o ne "dramatiškas ir paslaptingas"... Drama galbūt tik pakeliui į tikslą. Kai aiškūs kiekvieno ketinimai ir kryptis...

Tai apie kokią tu ten dar telepatija šneki man idomu... Su kuo ten telepatija užsiimi?
Tai pasakok... Paprastai ir aiškiai... Kad nereiktų tų dvigubų neiginių permąstynėt...

cs

Citata iš: Mekabciel  balandžio 14, 2017, 18:57:53Tai apie kokią tu ten dar telepatija šneki man idomu... Su kuo ten telepatija užsiimi?
Tai pasakok... Paprastai ir aiškiai... Kad nereiktų tų dvigubų neiginių permąstynėt...
Gal to nereikia... Mano tikslas buvo mažesnis nei dabar tu galvoji. Supažindinti, kaip aš galvoju apie kitus ir kaip kiti prisipažįsta, kad galvoja. ""

Aiškumo nemanau, kad pasieksi, nes prie tokių paprastų pokalbių neieškoma išgauti savo naudos (turint mintyse pasinaudoti)... Mano telepatijos suvokimas susideda iš patirties, kurią įgavau nuo tokių kaip tu. Telepatiją apibrėžiu, kaip nuojautos pasitalpinimo procesą per žmogaus netikrą kalbą. Žmogaus netikra kalba pradinėje stadijoje yra nemelaginga, bet yra prielaidos (aplinkybės, priežastys, jog taip nebūna, negalėjo atsitikti ir t.t. ), kurios padaro ar netgi atskleidžia žmogaus netikrą kalbą kaip melaginga.

Visą žmogaus kalbą apibendrina medžiaga, kurią jis skaito ir domisi, o tam tikri faktai jam parodo kas melaginga, o kas nemelaginga. Todėl, yra tikra kalba, kuri neapsiriboja skirstymu į ' taip ' arba ' ne ', bet ji yra neriboto pobūdžio ir gali virsti į įvarias formas ir lygius (mintyse turint etapų pasitvirtinimą). Ir kai pasitvirtina įgyta nuojauta su turima surinkta 'medžiaga', lyginantis atsiranda įvykis, kuris nustato į kurią pusę eiti: netikra žmogaus kalba ar neribota žmogaus kalba. Neribotos žmogaus kalbos galimybės yra neišmatuojamos, nes į ją įtraukta viskas ir kas dar neatrasta ir kas dar atsiras.

Telepatiją įgauti per žmogaus kalbą nereikia, nes ji jau buvo, o tik ją reikia aktyvuoti per nuojautas ir pasirinkimus: kur buvo melaginga, o kur buvo nemelaginga realybė. Kai paaiškės šio metodo pritaikymas, prašvis galvoje 'šviesa'.

klajunas

Cs:
CitataKai paaiškės šio metodo pritaikymas, prašvis galvoje 'šviesa'. 
Galvoje šviesa prašvito.... :0
Pagal galimybes susiderini nuojautas apie žmogų, tada žmogų šiek tiek paspaudi, pažiūri kas išlenda, palygini su savo nuojautom ir matai ar įvyko telepatijos įvykis. Taip gaunasi, kad žmonės tau kaip bandomieji triušiai savo ezoterinių gebėjimų vystymui.
O ta begalinės kalbos idėja tikrai įdomi, kuri būtų neįstrigusi tarp loginio taip arba ne. Tačiau jeigu nori padaryti tikrai gerą darbą, galėtum bent užuominomis užvesti ant kelio prie tavo tikros begalinės logikos, su realiomis, begalinį pasaulį atitinkančiomis gradacijomis, ir minčių bei mąstymo lygiais.
Galbūt meškerę reikėtų užmesti į chaosą ir ten pažvejoti tikrosios tikrovės pagrindo logikos, kuri juokiasi iš primityvaus paviršiaus žmogaus patyrimo. Gal turėjai galimybę į chaosą pažiūrėti tiesiogiai, o gal chaosas pažiūrėjo į tave? ;)

cs

Ir pats nesakyk, kad nesidomi savo kūno galimybėmis. Žmogau tu žmogau...

Metodinį pritaikymą tikrai numatau ne išorinį, o tik : įsivaizdavimo ir fantazijos ar sapnų lygyje. Todėl, nereikia sureikšminti, kas nepasitvirtina... O kad tau pasitvirtino, jau paaiškinau dėl ko: tau tikra žmogaus kalba virto į formas ir lygius, kuriuos tu kažkur matei ir gerai jau žinai.

O dėl chaoso: chaosą galima suvaldyti, reikia mano metodą pasigilinti ir išmoksi jį suvaldyti priteikdamas reikšmes ar meluodamas, nemeluodamas, kokias tu nuojautas turi ir kokias realybes jau išbandei. Čia kaip išimtis galioja drąsumas eksperimentuoti ir žinoti tikslą link kurio šis metodas pastatytas.

Ir aš pagalvojau, kad mano metodas ne ezoterinis, o pseudomokslinis. Aš patį žodį 'telepatiją' priskiriu, nes nėra artimo žodžio, kurį realiai atitiktų. Todėl išnaudoju kiekvieną žodį ir man praverčia kiekvienas žodis.

klajunas

Citata iš: cs  balandžio 14, 2017, 20:06:53Ir pats nesakyk, kad nesidomi savo kūno galimybėmis. Žmogau tu žmogau...
Niekada nesakiau, kad nesidomiu - visi žino priešingai. Užtenka pasižiūrėti į mano viešą "Klajūno skyrelį". Bet aš domiuosi kitaip, aš dalinuosi pačiu metodu, kurį gavau perduotą ir paprastame buitiniame ar internetiniame gyvenime aš tokių metodų prieš žmones nenaudoju. Aš savo metodą naudoju rimtų planetinių procesų tyrimui, kurie apima dideles mases žmonių, bet individualiai nieko nepaliečia.
Visi žino, kad pavadinimai neturi jokios reikšmės, dažnai tai būna virusai, skirti į semantinio kalėjimo uždarymą. Todėl kaip kažkur jau esu sakęs man žodžiai yra tik rodyklės į tikrą autentišką patirtį. Kadangi patirtis platesnė už žodyną, reikia prikurti įvairių išplėtimų. Kai žmonės to nesupranta, jie gelmę bando įžvelgti pavadinimo paviršiuje.
Pasižiūrėk mano skyrelyje į paskutinį ilgą straipsnį. Ten pasidalinau vienu iš savo metodų, kuris padeda analizuoti, kaip kuriamos ateitys manipuliuojant sąmonėmis. Mane nuo to vis bandydavai atbaidyti, bet pagalvok tokios informacijos poveikis "valioms" sukels teigiamus ar neigiamus padarinius? Koks bus bendras rezultatas, tarus kad šį metodą įsisavins bent kelios dešimtys žmonių lietuvoje ir gal išplis dar plačiau. Tai postūmis pozityvia kryptimi ar sukelia chaosą, veda prie "pasaulio pabaigos"?
Manau priešingai, manipuliuojant ekranais, sprendimus prie pabaigos privesti bus daug sunkiau, nes niekas neis į tokį juodą, satanistinį ekraną, nes žino visus manipuliacinius triukus ir gudrybes. Kiti gal panaudos priešingai, bet jiems bus suformuota efektyvi atsvara.
Pasakyk kokį tu kuri ekraną šiame forume? Ar tik maloniai leidi laiką? Be rimto tikslo.
Jeigu tikslai būtų ne tik asmeniniai, būtum atviresnis, ir prijungtum visus išplėtimus, nepalikdamas tai padaryti patiems.

cs

balandžio 15, 2017, 00:08:53 Redagavimas: balandžio 15, 2017, 00:22:46 by cs
Galbūt neatsakysiu pagal tavo straipsnį, bet bandysiu pagal tai ką sakai(nes taip lengviau). Skaičiau tavo straipsnį, bet turiu irgi savo nuomonę apie tuos ekranus.

Ekranai, kol vis dar nėra realūs, jų iki tam tikro laiko nesukuriama ir jie neatsiranda. Aš daug kur ieškojau 'užuomenos' apie tai, kas juos sukuria anksčiau laiko ir juos parodo prie tam tikro 'atsilikimo nuo dabarties' laiko. Apie tą juodą satanistinį ekraną žinoti kaip nepapulti - dar sunkiau, nes rizikuodamas prarasti gali viską iš karto, o geriausiu atvėju tikrai viską išsiaiškinęs 'nebegrįžti'. Gali tave įtraukti visiems laikams, bet geriausiu atvėju nuo to laiko tu jiems pradėsi tarnauti...

Mane buvo įtraukę į juodą ekraną, bet nuo to viskas ir prasidėjo. Nesu domėjaisis, kaip kitus juodas ekranas paveikia, bet manau jis kažką keičia ar netgi padaro.

Vitus

Citata iš: Mekabciel  balandžio 14, 2017, 11:08:48Tai per mus Sąmonė pasireikš taip, kad per mūsų kūnus į neva ne mūsų sąmonėje esantį metalą patalpins sąmonę. "Sąmonė pasitalpins kitoje save sąmonės dalyje..."
Tai tolygu pasakymui: "sviestas pasitalpins save kitoje sviesto dalyje" :)

Aš rašiau apie žmogaus sąmonę. Apie žmogaus "Aš". Mano požiūriu sąmonė yra nemateriali (neturi jokių materijai būdingų savybių), visuomet asmeniška, netapati mąstymui ir asmenybei. Tai neatsiejama gyvų organizmų dalis.

Sąmonės perkėlimas į negyvą materiją reikštų, kad materialiais instrumentais galima valdyti nematerialius dalykus. Paprastai tariant, žmogus galėtų "įpūsti" gyvybę kompiuteriui ir to pasekoje kompiuteris galėtų save suvokti kaip "Aš". Tokiai operacijai žmogus neturi jokių instrumentų. Ne tik, kad neturi instrumentų, mokslininkai dar net nežino, kokiu būdu nemateriali sąmonė veikia materialius objektus. Neaišku net kur jos ieškoti, kur ji "gyvena". Ar apskritai, klausimas apie vietą, turi prasmę...

Citata iš: Mekabciel  balandžio 14, 2017, 11:08:48Tau microshemos artimos, tai miestas tam yra analogas. Tik dabar microshemos gyventojai apsiriboja savo asmenine funkcija ir jaučia save tik iš savo namo/buto/kūno(microshemos modulio) pozicijos. Dėl to microshema veikia chaotiškai.
Drįstu prieštarauti.
Kiekviena mikroschema veikia tiksliai kaip laikrodis. Tereikia vienai mikroschemai Tamstos kompiuteryje pradėti veikti chaotiškai, vietoje vienetuko išėjime išduoti nuliuką ir labai galimas daiktas, kad šis mano laiškas monitoriaus ekrane nebus matomas :)

Galima didinti mikroschemų skaičių iki begalybės, bet visos jos veiks kaip automatai pagal tam tikras komandas. Taip veiks net save apmokantys kompiuteriai. Jie gali ištobulinti savo veikimą tam tikrai užduočiai atlikti, tačiau tai vis vien bus tik automatai.

Pirmas toks kompiuteris buvo IBM-7094, kuriam kibernetikas A.L. Samuel sukūrė šaškių žaidimo programą. Programa buvo sukurta tokiu būdu, kad kompiuteris įsimindavo žaistas partijas ir galėdavo keisti žaidimo strategiją. Po kurio laiko, kompiuteris pradėjo aplošinėti kibernetiką. Galų gale kibernetikas neturėjo jokių šansų laimėti prieš kompiuterį. Kompiuteris pats ištobulino savo veikimą, tačiau taip ir liko  mechanizmu, kuriame sąmonės buvo tiek pat, kiek skudurinėje lėlėje...

Citata iš: Mekabciel  balandžio 14, 2017, 11:08:48Kai pereisime iš lokalaus į globalų pojūtį - gyvensime mieste, kituose žmonėse, o ne savo kūne. Gyvensime ryšiuose, jausminiame lygyje(microshemos impulsų, elektromagnetiniame), o ne lokaliame protiniame(microshemos metalo).
Žmogaus, gyvenančio dideliame mieste, sąmonė niekuom nesiskiria nuo atsiskyrėlio sąmonės, gyvenančio kalnų oloje. Ji išlieka tokia pati. Ar milijoniniame mieste susikuria bendra - kolektyvinė sąmonė? To geriau būtų paklausti Šanchajaus ar Tokijo gyventojų. Abejoju, kad kuris nors iš jų atsakytų, kad turi dvi sąmones arba, kad save suvokia kaip Tokijas :)

Ar toks dalykas gali nutikti ateityje? Jokio pagrindo taip manyti aš neturiu.

cs

Su išplėtojimais, nebūtina labai skubėti, kadangi visas metodas niekur niekada nedingsta ir visi jį įsideda amžinam laikotarpiui. Žmogaus kalba pasidalija į atskiras dalis: neribota žmogaus kalba, netikra žmogaus kalba, tikra žmogaus kalba. Turint omenyje šiuos dalykus, vertiname iš skirtingų jų pozicijų:

Netikra žmogaus kalba yra tik 'melaginga' arba 'nemelaginga'.
Tikra žmogaus kalba yra virtusi iš formų ir lygių;
Neribota žmogaus kalba sukuria begalines kalbos išvestis, kurios savyje jau kuria formas ir lygius pagal tam tikras sąlygas ir priteiktus apribojimus.

Telepatiniai nuojautų atsiradimai yra įdedami į žmogaus sąmonę, o poto išėmami. Tą daro anapusinės jėgos, kurios pagal priteikiamus apribojimus mokina ir manipuliuoja žmogaus mintimis (iki jam norimo lygio). Kada visa forma virtusi jam priteikta ypatybe, negalima nustatyti realybės prasmės ir kodėl ją būtina suprasti racionaliai pagrindžiamą, o ne betkokiu kitokiu metodu.

Siekdamas išsiaiškinti, kada racionalus metodas buvo atrastas, supratau esmę, priteikiami ar suteikiami apribojimai yra solidesnės pradinės formos, o jų apdorojimo lygis yra lyginis. Todėl solidesnės pradinės formos kildamos iš vieno į kitą lygį (pagal numatytajį metodą), aprėpia panašias arba susijusias informacijas, pagal jų panašias struktūras ir požymius. Tą padarydamas žmogus įvykdo amžinajį jungimą, kuris sujungia 'panašius' arba 'nepanašius' dalykus kartu ir sukuria išvadas, kurios veda prie tokios realybės, kuri visiems bendrai patalpinant informacijas pasitvirtina 'nemelaginga' realybe.

klajunas

Citata iš: cs  balandžio 15, 2017, 14:08:16Žmogaus kalba pasidalija į atskiras dalis: neribota žmogaus kalba, netikra žmogaus kalba, tikra žmogaus kalba. Turint omenyje šiuos dalykus, vertiname iš skirtingų jų pozicijų:

Netikra žmogaus kalba yra tik 'melaginga' arba 'nemelaginga'.
Tikra žmogaus kalba yra virtusi iš formų ir lygių;
Neribota žmogaus kalba sukuria begalines kalbos išvestis, kurios savyje jau kuria formas ir lygius pagal tam tikras sąlygas ir priteiktus apribojimus.
Netikra kalba yra tokia, kuri apsiriboja vienu siauru pasauliu ir kurioje galioja vienas vertinimo matas, kuris užsisklendžia primityviame binariniame skirstyme - Gėris V Blogis.
Tikra kalba yra ta kalba, kuri mato daugybę skirtingų pasaulių ir daugybę Gėrio V Blogio formų, kurios nesutampa. Toks mąstymas turi susikurti aukštesnę lygmenų ir gradacijų sistemą, gėrio ir blogio apibrėžimų taksonomiją. Supranta, kiek daug priklauso nuo siauro požiūrio ir savavališko pasirinkimo. Nėra vienos privalomos formos, todėl tenka naudoti apsisprendimų sistemas ir metodus. Šitas galimybes atitinkanti kalba turėtų būti tikra kalba. Joje teisinga kad įvairiais požiūriais Gėris1=Blogis3=Gėris8=Blogis11. Kitaip sakant, tarp gėrio ir blogio nėra vienareikšmio skirtumo ir vienareikšmės priklausomybės. Žemuose pasauliuose, tikra kalba yra neleidžiama.
Neribota kalba tai kalba, kuri gali atverti begalybę ir kuri kuriasi lygiagrečiai su suvokimo procesu ir neturi jokių normatyvinių, "amžinų" struktūrų. Tai yra kalba, kuri pavaldi laisvam papildymui ir tas papildymas įvyksta bet kada, po kiekvieno sąmonės išplėtimo. Tai kalba esanti už garsų ir ženklų, net už minčių apkaustytų kalbos formomis, ir susijusi su begaline holoplastine sąmone. Tokia kalba yra kalba sau. Kai šie išplėtimai įsisavinami, juos galima perkelti į tikrą kalbą ir netikros kalbos "taip" modusą.
Mano aukštesnysis protas tavo interpretaciją patvirtina viršuje pateiktu variantu.
Kalbant apie telepatiją, nuojautą, empatiją mano metode tai yra gebėjimas pamatyti galimybių visumą. Bet čia svarbu pasirinkti tinkamą vertinimo lygmenį, nes pagal tai, kaip tu apibrėži kalbas, kurios labai įtakoja suvokimą, galimi net trys bendri galimybių variantai. Vadinasi kai interpretuoji sąmonės galimybes, turi žinoti kokio pasaulio sąmonė tai yra, nes aukštesnio pasaulio įsprausti į žemesnio vertinimus neįmanoma. O žemesnio pasaulio sąmonei aukštesniame per daug erdvės, kurios ji neturi kuo užpildyti, todėl nuojauta atsiremia į tuštumą.
Išorinė žmogaus forma gali būti apgaulinga. O gudrūs žmonės, net bendraudami neišsiduoda savo tikro lygio.
Kitas klausimas - realizacijos fiziniame pasaulyje. Motoriniai judesiai turi ribotas schemas, ir savo suvokimus galima tik "nupiešti" arba "išpliurpti liežuviu". Kai tai vyksta neribota kalba, vieno pasaulio žmogui įterptam tarp taip arba ne, atrodo, kad kalba su psichiatrinės pacientu.
Belieka tik klausimas, kokių kalbų reikia ir kokiam tikslui.

Aukštyn