Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Jūsų istorijos ir liudijimai => Susidūrimai su ateiviais/NSO => Temą pradėjo: inkognito lapkričio 07, 2012, 20:57:48

Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: inkognito lapkričio 07, 2012, 20:57:48
Kad ir kaip bebūtų keista prieš 5 metus ir aš netikėjau, kad jie gyvena jau su mumis kartu  žemėje ir vaikšto netgi greta mūsų,bet kuo labiau gilinuosi į visa tai tuo vaizdelis tampa aiškesnis. Juk ir tas mane padęjęs pagrobti" Karla" turėjo būti labai įsigilinęs į vykstančius pas mus procesus,be to išgaravo kaip kamparas,kol aš jo vėl po 35 metų neatpažinau degalinėje,bet ir tada sugebėjo lug iliuzionistas apdumti man smegenis ir kol grįžau atgal jis jau spėjo dingti iš ten. Tačiau tas tris dienas kol aš ryžausi prieiti prie jo ir jį užkalbinti vardu ir pavarde ir nusistebėti kaip jis jaunai atrodo, po tiek metų nesimatymo jis į mane per daug dėmesio nekreipė.matys minčių visgi jie neskaito kada panorėję. Nuo to laiko aš daugiau jo nebematau ten,nors visuomet piluosi degalus tik ten.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Benamis lapkričio 07, 2012, 21:18:38
Tu inkognito kazkur rasei, kad tas Karla Bronius dirbo degalineje, ar as klystu? Jeigu ne, kodel ten dar karta nebuvai nuvaziaves?

Sorry uz off-topa, jeigu reikes, veliau 'isskirsiu' temas.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: astropasaulis lapkričio 07, 2012, 21:33:09
Citata iš: inkognito  lapkričio 07, 2012, 20:57:48
Kad ir kaip bebūtų keista prieš 5 metus ir aš netikėjau, kad jie gyvena jau su mumis kartu  žemėje ir vaikšto netgi greta mūsų,bet kuo labiau gilinuosi į visa tai tuo vaizdelis tampa aiškesnis.

Ar jie slepiasi žmonių kūnuose? Ar įmanoma juos gatvėje atpažinti? Kas juos išduoda?
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Benamis lapkričio 07, 2012, 21:38:39
Sukuriau nauja tema ir perkeliau, kad nebutu off-topo senoje temoje ;)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: interpretatorius lapkričio 07, 2012, 21:58:24
Jai po tiek metų jį pažinai tai išsamiai apibubink jo išvaizdą .
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: inkognito lapkričio 08, 2012, 08:14:08
Pažinau aš jį ne iš karto,gal tik iš trečio ar ketvirto karto atvažiavęs pakeisti dujų balioną.Atvirai kalbant bijojau jį užkalbinti kažkaip,nes ir vėl būčiau likęs akis į akį su jais. Galimas dalykas, kad jis vykdė kažkokią jų užduotį vėl išeiti į mane,todėl, kad net labai jau ir nenustebo, kai aš į jį kreipiausi vardu ir pavarde ir net turėjo puikų planą kaip manimi tuo momentu atsikratyti,o man nuvažiavus ir vis dar kankinamam abejonių ar čia tas pats žmogus,visiškai saugiai dingti iš ten visam laikui,net neatsiskaičius su darbdaviais.
  Jo išvaizda Aukštas ūgis, plaukai šateno,akys mėlynos,paausiai šiek tiek žilstelėję,amžius  35- gal 40 metų(o šiuo metu jau turėtų būti bent jau 75 metų) reikia pripažinti kad tai mane ir sutrikdė labiausiai,aš visą laiką netikėjau kad jis gali būti ateivis,maniau kad tai koks nors specialus Sovietinio KGB agentas,dirbantis komunikacijų su NC  srityje,juo labiau kad su jo broliu buvau susitikęs 1991 metais žemės savininkų susirinkime ir jį kai kurie mano bičiuliai apibūdino kaip KGB Pulkininką. Man tada buvo pradėję grįžti atmintis ir aš jam paskambinau susiradęs jo telefoną jis gyveno Kaune Žvaigždžių gatvė Nr 15 ir atėjo susitikti su manimi į susirinkimą kur rinkdavosi visi žemės savininkai.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: inkognito lapkričio 08, 2012, 08:29:27
Mane išgelbėjo tai kad jis irgi buvo šaudymo treneris ir buvo dirbęs RST Jūrų klube,tai pasakiau kad žemės sąvininkams būtų neprošalį patreniruoti šaudymo įgūdžius,jeigu reikė kada susiremti su komunistėlių valdžia kad apginti nuosavybei . Bet mane galutinai įtikino, kad aš dėl jo neklystų gautas jo atsakymas:
- Na tada puiku,jeigu jau tik dėl to..... Garantuoju jeigu aš tada būčiau pasakęs kad jau išėjau link jų kaip ateivių lizdo, šiandien tikrai čia nerašinėčiau.
Dabar jau pusmetis mano kortos jiems atskleistos ir jie tikrai žino   kokia tikra yra padėtis, ir kad jų atminties slopinimo implantas neatliko savo darbo.Galimas dalykas kad lankosi mūsų puslapiuose ir bando psichologiškai mane sužlugdyti neigdami   mano info savo statytinių forumuose pagalba,tur būt pastebėjote kad vos tik aš kur nors pasirodau atsiranda dešimtis ala skeptikų besistengiančių sumenkinti ir suniekinti visa tai ką aš pasakoju. Pamastykite logiškai, juk  jeigu kažkam atrodo skiedalai tai ką aš 6 metus išsijuosęs aiškinu jis paprasčiausiai numos į tai ranka,o ne puls aiškinti jog tai melas,jog aš trenktas,neklausinės forume ar nesigydžiau dėl psichinės ligos ir panašiai.... Tai tik dar aiškiau įrodo mano teoriją, kad jie čia pat šalia mūsų ir deda pastangas neutralizuoti mane,ačių dievui kol kas taikiais metodais. Tačiau aš turiu jau ir priemones apginti save, jeigu reikalas pakryptų ir ginkluotos kovos pusėn. Mano kailio lengvai nei jie, nei jų statytiniai negaus.Šaudau gana taikliai ,kažkada šaudžiau už visą pulką per provierkas kariuomenėje.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: inkognito lapkričio 08, 2012, 08:54:06
Apie 2005 metus,nso lt. puslapiuose susipažinau su RSA po kurio vardu buvo Simas jis man prisistatė vienos ateivių grupės atstovu žemėje ir gana smulkiai papasakojo man daug dalykų,kuriuos aš ir be jo jau žinojau iš pagrobėjų pusės,susitikimo Vilniuje metu (Buvome trise aš,Jietis ir Tautvida) jis parodė tikslią vietą ir pasakė man kur randasi mano pakaušio srityje esantys implantai,tai gali paliudyti ir minėti asmenys kas juos pažįsta. Vėliau jis man prisipažino, kad jis tik atstovauja jų idėjoms ir tėra tarpininkas,o Pokštininkas gerokai giliau nei aš įklimpo į šią situaciją ir atkasė netgi tai jog RSA ne vyriškos lyties,- o moteris ,ji eina generolo pareigas žemės bazėse ir man buvo paskirta apsauga nuo Torniečių pagrobimo.Galgi aš per daug viešinau  visa tai internete norėdamas atkreipti į tai visuomenės dėmesį,jie keletą kartų manęs prašė to daugiau nedaryti,tad po kurio laiko dingo iš horizonto tiek Simas,tiek visi kiti. Pokštininkas nelaimingai įsimylėjo tą generolę ir vargšas buvo netekęs proto,bet dabar jau atsigavo ir po truputį kai kada reiškiasi NSO.LT. puslapiuose . Aš jį daug kartų perspėjau, kad negalima taip arti sueiti su jais į kontaktus,bet jis nepaisė mano nuomonės. Taip kad tai nežinoma sritis ir joje slypi galybė pavojų,daugelis iš jų dar nežinomi ir man. Būkite labai apdairūs ir vadovaukitės tik griežta logika ir sveiku protu jei bandysite sekti mano pėdom ir giliau kapstytis tikrojoje ufologijoje. Tai yra tikrų tikriausias detektyvas, kada kaltininkas visuomet išsisuka iš keblios situacijos tyrėją palikdamas su didele nosimi ir visų pajuokai. Aš čia buvau įtrauktas prieš savo norą,bet jei jau taip atsitiko pasitengsiu jiems parodyti, kad ir msų žmonės gali būti jiems derami priešininkai. Gaila tik tai, kad dažniausiai gindamas jūsų interesus nuo jūsų daugiausiai morališkai ir nukenčiu,o tarnybos kurios iš to valgo duoną tik pasišaipytų ir pačios sutrukdytų dirbti toliau ta kryptimi kuria tiek metų nuoseklai dirbu,tad ir pagalbos kreiptis praktiškai nėra kur.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: TinSoldier lapkričio 08, 2012, 09:08:08
Citata iš: inkognito  lapkričio 08, 2012, 08:29:27
Galimas dalykas kad lankosi mūsų puslapiuose ir bando psichologiškai mane sužlugdyti neigdami   mano info savo statytinių forumuose pagalba,tur būt pastebėjote kad vos tik aš kur nors pasirodau atsiranda dešimtis ala skeptikų besistengiančių sumenkinti ir suniekinti visa tai ką aš pasakoju.


Hmm.. Man kilo tokia mintis: ar iš besikabinėjančių prie inkognito aš vienintelis algos iš ateivių negaunu? Veltui nebenoriu dirbti :/ Reiks skųstis torniečių profsąjungums.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: inkognito lapkričio 08, 2012, 09:15:48
O gal tik taip meluoji kad negauni,o patyliukais jau ir namą prie viduržemio jūros įsigijai ir jau poršiąką nusižiūrėjai? :D :D :D  Kas čia tave žino,juk ir seimo nariai skundžiasi, kad sunkiai iš savo algos pragyvena?Leisk pabūti ir man kai kada skeptiku.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: inkognito lapkričio 08, 2012, 09:21:37
Štai kada aš tą žmogų pirmą kart pamačiau  degalinėje ir net automatiškai pasisveikinau su juo tarsi senu pažįstamu,o tik po to pradėjau klausinėti savęs kodėl taip pasielgiau?

NEPATIKĖSITE

Standartinė inkognito » 2010 Lie 17, 09:44
Nepatikėsite,bet nuvažiavęs į degalinę išvydau tokios pat išvaizdos žmogų koks buvo tas jų agentas Pilietis x,tokio pat ūgio,veido bruožų ir tokie patys garbanoti plaukai, kaip kad buvo to žmogaus 1974 metais,- tik dabar jam jau turėtų būti apie 85-89 metai, o tam tiek kiek buvo anam tuo metu apie 35-40 metų. Iš pat pradžių, net jo nepažinau,tik automatiškai su juo pasisveikinau, kaip su senai matytu žmogumi ,ir tik baigiant pilti dyzeliną man daėjo iš kur tas pažystamas yra matytas.
Jis pasirodo užpylinėja automobiliams suskystintas dujas. Įdomu....
Žinau tą degalinę , kur ji yra aš ten pastoviai užsipilu degalus,jo ten seniau nebuvo,atsirado tik nesenai ir aš jį manau, kad pažinau bei jis tur būt mane pažino ,nes atsakė į automatinį pasisveikinimą.... bet gali būti kad tik iš mandagumo, kaip degalinės darbuotojas...
Šį žinutė išspausdinta Meškos ausyje prieš porą metų galite nueiti ir patikrinti ją.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: TinSoldier lapkričio 08, 2012, 09:30:53
Citata iš: inkognito  lapkričio 08, 2012, 08:14:08
Pažinau aš jį ne iš karto,gal tik iš trečio ar ketvirto karto atvažiavęs pakeisti dujų balioną.


Citata iš: inkognito  lapkričio 08, 2012, 09:21:37
<...>ir tik baigiant pilti dyzeliną man daėjo iš kur tas pažystamas yra matytas.


Tai tu jį atpažinai po to, kai dyzeliną pylei, ar kai atvažiavai dujų balioną pakeisti? Mažytis neatitikimas.

Aišku, jis nieko nereiškia. Šiaip smulkmena. Bet už atlyginimą man juk reikia atidirbti :D
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: inkognito lapkričio 08, 2012, 09:58:52
Teisingas pastebėjimas,aš ten buvau ne vieną kartą ir vis abejojau tas ar ne tas. Kai pyliau dyzeliną tą kartą tai praktiškai  supratau, kad tai gali būti tas pats žmogus,bet po kelių dienų važiavau ten pakeisti dujų balioną savo namui,ir tada galutinai įsitikinau, kad tai gali būti vis tik jisai,bet jo jaunas palyginti amžius su tuo ką tikėjausi išvysti mane vertė dar labai abejoti,ir iš tikro aš tik kitą kartą vėl specialiai tam nuvykęs ten, ryžausi atskleisti jam viską ką apie jį manu,kai jau buvau viskam pasiruošęs blogiausiam scenarijui ir netgi įsitikinęs, kad ten tikrai jis.
Bet jo nepriekaištinga vaidyba suveikė, kad pagalvojau jog apsirikauir  tada nuvažiavau su automobiliu namo ir namuose tarsi koks šydas nuo akių nuslinko ir  tik tada supratau, kad paleidau tikrai nežemiečių žvalgą. Apsisukau kieme su mašina ir dar kartą nuvažiavau į degalinę,tačiau ten jo padėjėjas nors ir  pasakė jo vardą ir pavardę ir  tai jog  jis metė darbą ir išvyko pasakęs, kad daugiau nebegrįš.Padėjėjas pamanė, kad aš koks nors skolų išmušinėtojas,o anas pabėgo tokiu būdu nuo kreditorių ar antstolių. Dar ir dabar kai atvažiuoju į degalinę gudriai šypsosi, kaip aš tada  buvau apmautas. Nesišypsotų jei žinotų su kokiu paukšteliu jis kartu  darbavosi. O jo pavardė ir vardas garantuotai irgi yra kokia nors legenda,kaip ir jo broliuko, kuris irgi pakeitė gyvenamą vietą ir telefono  numerį,kiek beskambinu ten atsiliepia kiti žmonės, kurie nieko apie tai nežino.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: astropasaulis lapkričio 08, 2012, 10:18:02
Yra tarkim tariamai žmogus. Ar jis gali pats nesuvokti, kad yra ateivis?
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: inkognito lapkričio 08, 2012, 10:29:41
Dar viena keistenybė susijusi su tuo mano tyrimu. Vienas mano pažįstamas susijęs su motorlaivių sportu žinomas lenktyninkas,daugkartinis čempionas ir sporto meistras tarptautinės klasės Makarskas Vytautas dirbo kartu su tuo Karla  Jonu to Broniaus broliu Jūrų klube. Po to kai aš jau masčiau apie  bandymus surinkti kiek įmanoma daugiau info paskambinau jam ir paprašiau, kad papasakotų ką žino apie Joną karlą,norėjau patikrinti gandus ar tikrai jis KGB buvęs pulkininkas. Net šiame laido gale pajutau kaip Vytautas sutriko ir tik po kurio laiko pasakė kad nieko apie jį nežino,tik paviršutiniškai susitikdavo darbe ir t.t. Aiškiai nujaučiau, kad jis viską žino bet nieko nepasako. Ir įsivaizduojate kas atsitiko?
Po savaitės jam paskambinau  ir man jo darbe  pasakė, jog jį nutrenkė elektra transfarmatorinėje....Tik ne tokie žmonės kaip Vytautas galėjo eiti vogti ten vario aliumo  laidų,tai absurdiška nesamonė tokia jo mirtis.
Taip ir neduoda ramybės mintis,ką visgi žinojo ir garsiai nepasakė Vytautas? Tai nutiko ne taip jau senai.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Benamis lapkričio 08, 2012, 10:39:11
Citata iš: inkognito  lapkričio 08, 2012, 08:54:06
o tarnybos kurios iš to valgo duoną tik pasišaipytų ir pačios sutrukdytų dirbti toliau ta kryptimi kuria tiek metų nuoseklai dirbu,tad ir pagalbos kreiptis praktiškai nėra kur.


Sakai sutrugdytu, tai kuria prasme? Tarnybos zino apie ateiviu egzistavima Zemeje?

Citata iš: inkognito  lapkričio 08, 2012, 08:54:06
(Buvome trise aš,Jietis ir Tautvida)


Kodel nso.lt puslapyje anksciau daznai su Jieciu pykdavotes? Cia gal pries kokius metus pamenu, kad vienas ant kito visuomet purvais drabstydavotes...
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: inkognito lapkričio 08, 2012, 11:01:33
Gal gali ponas Benami pacituoti nors vieną vietelę iš NSO.LT kur mes su Jiečiu vienas kitą purvai drabstydavomės?
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Benamis lapkričio 08, 2012, 11:33:26
Reiskias suklydau del pseudonimo, ne su Jieciu. Tingiu dabar ten po archyvus landzioti, nes akys paskausta nuo to puslapio :)

Beje, o kodel Jietis su Tautvida nenori i "platesnius vandenis" isplaukti pvz. i anomalija? Kaip suprantu jie irgi nemazai zino apie ateivius ir ju darbus, tai kodel sedi tik nso.lt puslapyje, jeigu cia ju zinutes galetu perskaityti tikrai daugiau zmoniu? Ar jie tiesiog nenori per daug afisuotis?
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: inkognito lapkričio 08, 2012, 11:46:52
Jietis labai tiki pasaulio pabaiga,jis nebūtų Jietis jei negyventų atsiskyręs nuo viso pasaulio. Bet jis kaip niekas kitas yra man padėjęs narplioti painius nežemiečių voratinklius ir daug kur man apšvietė protą.
Tautvida man atrodo vadovauja Saulės brolijos sektai ar judėjimui,kadangi aš esu priešingas tokių sektų veiklai tai mes bendros kalbos ir nesurandame su ja.
Kiek žinau Jietis šiuo metu Kanadoje,bet retsykiais užsuka į NSO.LT puslapius ypač į religijų forumą ir iš ten.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Benamis lapkričio 08, 2012, 12:13:58
Aisku, dekui uz paaiskinima :)

Citata iš: inkognito  lapkričio 08, 2012, 10:29:41
Taip ir neduoda ramybės mintis,ką visgi žinojo ir garsiai nepasakė Vytautas? Tai nutiko ne taip jau senai.


Tai tu manai, kad Vytautas zinojo, kad Bronius Karla ateivis? Man tik idomu is kur jis ta galejo zinoti? Nemanau, kad Karla butu toks kvailas ir pats apie tai prasitartu :D
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: inkognito lapkričio 08, 2012, 12:27:13
Senai, kažkur apie 1981 metus, per vienas Motorlaivių varžybas  Birštone jis man išsitarė, kad K.  Jono brolis palaiko ryšius  su tais" žaliais žmogeliukais",bet taip ir nepabaigė kalbėti,o tada dar mano atmintis buvo blokuota ir aš per daug nekreipiau į tai dėmesio,nedaėjo kad reikia geriau išsiklausinėti. O vėliau jau kai man prireikė tos info jis kažkodėl išsigynė,ir pareiškė kad nieko nežino,kad tik kažką tokio girdėjęs prabėgom...Na o po savaitės jis mirė.po mano skambučio jam.Atrodo kad tame darbe tai buvo vieša paslaptis,gal kas turite ten  dirbusių pažįstamų paklausinėkite ką nors.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Ancient lapkričio 08, 2012, 12:52:27
Laba diena.

Atsiprašau, kad galbūt ne į temą, tačiau noriu paklausti kur būtų galima perskaityti visa inkognito istoriją? Kažkada man draugas buvo atsiuntes nuorodą į jūsų puslapį, bet tada neturėjau laiko, o dabar prisiminiau, tačiau jos rasti negaliu.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Benamis lapkričio 08, 2012, 12:55:28
Nesurasi, nes inkognito pageidavo, kad istrintu jo pasakojima is anomalijos. Nenoriu cia daryti reklamos, tai patarsiu tiesiog Google ivesti "Inkognito istorija" :)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Ancient lapkričio 08, 2012, 12:59:34
Gaila... :-\ Aš buvau radęs, bet visur labai "padrikai" parašyta, sunkiai skaitosi... Čia pamenu buvo dalimis parašyta, tai aš buvau perskaites pirmas dvi dalis :)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Benamis lapkričio 08, 2012, 13:02:37
Cia tiesiog buvo ikelta istorija be nereikalingu komentaru ir padalinta i dalis, gal del to lengviau tau skaitesi :) Bet kaip ir sakiau, dabar belieka Google, cia jos nerasi.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: inkognito lapkričio 08, 2012, 13:07:22
Nueik į NSO.LT puslapį,ten gerai sukomplektuota pagrobimo anatomija dar yra ,netgi su apipavidalinimais...
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Ancient lapkričio 08, 2012, 13:10:56
Citata iš: inkognito  lapkričio 08, 2012, 13:07:22
Nueik į NSO.LT puslapį,ten gerai sukomplektuota pagrobimo anatomija dar yra ,netgi su apipavidalinimais...


Mačiau ir ten, bet kai skaitai per XV a. monitoriu, tai patikėkite manimi, ne taip lengva tą daryti ;D Na jeigu niekur geriau nesurasiu, galbūt ten skaitysiu.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: crystal lapkričio 08, 2012, 13:12:16
Citata iš: inkognito  lapkričio 08, 2012, 08:29:27
Galimas dalykas kad lankosi mūsų puslapiuose ir bando psichologiškai mane sužlugdyti neigdami   mano info savo statytinių forumuose pagalba,tur būt pastebėjote kad vos tik aš kur nors pasirodau atsiranda dešimtis ala skeptikų besistengiančių sumenkinti ir suniekinti visa tai ką aš pasakoju.

Nejaugi tikrai manai, kad tavo istorija skamba taip įtikinamai, jog neatsiras skeptikų?  :-[ Ir tas pasakymas, kad tave gaudo, seka ateiviai net ir per forumus, nuskambėjo taip...šizofreniškai. Aš tikrai nenoriu įžeisti, nenoriu vadinti ligoniu ar panašiai, na bet jau tokia fantastika, kad prieš stengiantis visu tuo įtikint, aš tamstos vietoj profilaktiškai pasitikrinčiau psichikos būklę (kartoju, nenoriu įžeisti, tiesiog tavo vietoj problemų pradėčiau ieškoti nuo savęs, o ne nuo viso aplinkinio pasaulio ir galų gale visatos) Ir šiaip jei jau tave neva buvo pagrobę ateiviai, tai kodėl tu rašai visa tai forumuose? Ar nemanai, kad naivesniem žmonėm tai žalinga?
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: TinSoldier lapkričio 08, 2012, 13:14:59
Aš jau pasiėmiau popkornų. O jūs?
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Benamis lapkričio 08, 2012, 13:17:36
Cia instrukcija ka reiketu perskaityti tiems, kas nelabai susigaudo:

Google: Inkognito istorija
http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=675.0
http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=728.0
http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=789.0
http://anomalija.lt/tag/inkognito/

Skaityti daug, bet tada nors zinosite apie ka kalbama :)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: inkognito lapkričio 08, 2012, 13:20:32
Citata iš: crystal  lapkričio 08, 2012, 13:12:16
Citata iš: inkognito  lapkričio 08, 2012, 08:29:27
Galimas dalykas kad lankosi mūsų puslapiuose ir bando psichologiškai mane sužlugdyti neigdami   mano info savo statytinių forumuose pagalba,tur būt pastebėjote kad vos tik aš kur nors pasirodau atsiranda dešimtis ala skeptikų besistengiančių sumenkinti ir suniekinti visa tai ką aš pasakoju.

Nejaugi tikrai manai, kad tavo istorija skamba taip įtikinamai, jog neatsiras skeptikų?  :-[ Ir tas pasakymas, kad tave gaudo, seka ateiviai net ir per forumus, nuskambėjo taip...šizofreniškai. Aš tikrai nenoriu įžeisti, nenoriu vadinti ligoniu ar panašiai, na bet jau tokia fantastika, kad prieš stengiantis visu tuo įtikint, aš tamstos vietoj profilaktiškai pasitikrinčiau psichikos būklę (kartoju, nenoriu įžeisti, tiesiog tavo vietoj problemų pradėčiau ieškoti nuo savęs, o ne nuo viso aplinkinio pasaulio ir galų gale visatos) Ir šiaip jei jau tave neva buvo pagrobę ateiviai, tai kodėl tu rašai visa tai forumuose? Ar nemanai, kad naivesniem žmonėm tai žalinga?

Na tai kaip siūlai tai gal ir padaryk,pirma save ir pasitikrink,nes kas tu tokia esi kad tyrėtum teisę manyti kad kitiems reikia kreiptis į psichiatrą?Tai juk ir yra pirmas labai rimtas šizofrenijos požymis kitiems nurodyti ką jie turėtų tavo nuomone pasitikrinti. Argi ne taip psichologijos vadovėlis teigia? ,Jei tai siūlyčiau padaryti tamstai aš,ko aš niekuomet nesiimčiau be labai išsamaus asmens tyrimo ,tai nors toje srityje turiu aukštajį išsilavinimą,o tamstos kompetencija labai jau abejotina.Tad nedalinkite savo manymų gerų patarimų ir pasilaikykite juos sau. Ar susitarsime? Kaip sakoma nesakyk man ką aš turiu daryti,o aš tamstai nesakysiu kur turite eiti? :D  :D  :D
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Teroras lapkričio 08, 2012, 13:24:56
Citata iš: crystal  lapkričio 08, 2012, 13:12:16
Ir šiaip jei jau tave neva buvo pagrobę ateiviai, tai kodėl tu rašai visa tai forumuose?


Anksciau inkognito minejo, kad jis skleidzia zinia :) Tik vat man siandien tokia mintis toptelejo, kad galbut inkognito tiesiog nori populiarinti nso.lt puslapi? Nes jeigu realiai inkognito nori, kad kuo daugiau zmoniu suzinotu apie juos, tai kam reikejo drausti anomalijai skelbti jo pasakojima? Logiskai pagalvojus, kaip tik butent is anomalijos daugiausiai zmoniu suzinojo apie inkognito istorija, o veliau jis liepe istrinti jo pasakojima ir skaityti tik nso.lt portale :) Cia tik mano nuomone, gal ir klystu.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Benamis lapkričio 08, 2012, 13:27:25
Tik nepradekime senas kalbas apie psichologus ir psichiatrus... Jau buvo apie tai n kartu kalbeta (http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=675.0)... :-[ Perspeju, kad ateityje trinsiu tokias zinutes...
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: crystal lapkričio 08, 2012, 13:28:52
Pradedu gailėtis, dėl to posto ;D Na nereikia taip įsižeisti, aš tik sakau kaip matau iš šalies ir tiek. Normalus žmogus, perskaitęs tokias istorijas juk nepuls tikėti, o pagalvos kad čia kažkoks fantastikos žanro kūrinys, arba dar blogiau, ligonio sapalionės. Argi ne taip? Na juk čia tik mano nuomonė, visgi laisvas forumas ;D

Benami-atsiprašau, tikrai nieko nenoriu pradėt, spėju senbuviam labai nusibodo ši tema. Geriau patylėsiu ;D
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Benamis lapkričio 08, 2012, 13:33:49
Butent :) Tiesiog kai vel pradedama kalbeti apie tai, apie ka buvo kalbama sioje temoje http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=675.0 (kur parasyta 540 zinuciu, bet puse is ju tas pats per ta pati) tai truputeli nusibosta :) Nesinori, kad sioje temoje tas pats kartotusi :)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: astropasaulis lapkričio 08, 2012, 15:12:54
Jūs visi iš karto ignoruojate, ką pasakė inkognito. O jeigu iš tiesų visa tai buvo? Ateivių kontaktavimas su žmonėmis man atrodo tarsi kažkas nuostabaus. :)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Benamis lapkričio 08, 2012, 20:37:15
Tai, kad cia toli grazu ignoravimo nera - atvirksciai inkognito temos visuomet labai diskutuojamos, stai TOP 10 galima paziureti http://anomalija.lt/forum/index.php?action=stats - inkognito tema 1 vietoje :) Kitas reikalas tai ar zmones tiki ar ne. Kad ir kaip ten butu yra tikrai nemazai ir vienu ir kitu :)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Hekate lapkričio 08, 2012, 20:40:15
Tikra netikra visa šita istorija, bet tikrai įdomi man ji  :D, vis paskaitau ar neatsirado ko seku šią diskusiją, kad ir kokia plati ji yra. :)
Šiaip ateivių bijočiau  :-\
Bet smalsumas daro savo norėčiau susitikti su kokiu  ::), įdomu kiek tai įmanomą.  ;D
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: inkognito lapkričio 09, 2012, 12:27:09
Citata iš: Hekate  lapkričio 08, 2012, 20:40:15
Tikra netikra visa šita istorija, bet tikrai įdomi man ji  :D, vis paskaitau ar neatsirado ko seku šią diskusiją, kad ir kokia plati ji yra. :)
Šiaip ateivių bijočiau  :-\
Bet smalsumas daro savo norėčiau susitikti su kokiu  ::), įdomu kiek tai įmanomą.  ;D

Gerai perkratęs aplinkybes, kuriomis įvyko mano 4 laipsnio kontaktai su jais,- galiu pasakyti, jog radau vieną dėsningumą.
Visi kontaktai įvyko tuo metu, kada aš to mažiausiai norėjau ir jau buvau nusiplanavęs daryti kokį mielą savo  širdžiai darbelį ir pasimėgauti tuo procesu. Tada netikėtai iš kažin kur  pasirodo anie, sujaukia mano susikurtus  planus ir stengiasi padaryti taip, kad viską daryčiau ko jie nori,pavyzdžiui siūlo  vykti kartu su jais.
Įdomiausiai, kad kai aš antro kontakto metu pasakiau, kad jau buvau pas juos ir daugiau nepageidauju, momentaliai  gavau patikinimą iš to sidabro rutulio, kad jis tuoj pat  viską  patikrins ir nustatys ar nemeluoju  :D (Pasijutau tarsi pas kvotėją kabinete)Kaip nekeista tas patikrinimas neužtruko ilgiau kaip 3-4 sekundes o po to jis pareiškė, kad tai tikrai buvo ir aš nemeluoju.(Gal šis momentas pravers tam kas tikrai domisi ufologija) Dar labai keistas momentas, kodėl aš taip jam pasakiau? Juk tai buvo 1982 metais ir tuo metu mano atmintis buvo dar pilnai blokuota,(atminimai plaukti pradėjo tik po kurio laiko po šio kontakto)  gal karštligiškai ieškojau būdo kaip mandagiai išsisukti iš šios situacijos, kad neskristi kartu su juo ir kartu jo  neužpykdyti? Tada pasiūlė jis  man  implantą ant piršto ,(Žiedo akutės formoje)-kaip apsaugą nuo kosminių piratų pagrobimo.Prieš tai pasakęs, kad be jų laivų čia atskrenda dar ir piratai, kurie grobia žmonnių kūnus.
Įdomiausia, kad prieš jam pajudant nuo kabėjimo vienoje vietoje  ore taško, išgirdau kažkokį dūzgimą jo viduje tarsi būtų įjungęs kokį tai varikliuką ar kažką,o tik po to jo balsą- Na ką gi, jei jau nenori keliauti su manim kartu,man laikas judėti savo keliais,tada tas rutulys švelniai išjudėjo ir pamažu garsėdamas ir greitėdamas nulėkė Nevėžio upės šlaitu šiaurės kryptimi..Aš tuo momentu jau buvau veik ir persigalvojęs skristi kartu,tačiau šis objektas jau kilo ir man beliko tik atsisveikinimui draugiškai pamojuoti jam ranka. O po kelių sekundžių mane užplūdo gyvuliškos panikos priepuolis ir aš bėgau tuo keliu atgal nerasdamas saugios vietos kur pasislėpti...Aprašiau smulkiai viską gal bus naudinga tiems kas tikrai tyrinėja šį fenomeną.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Degalines darbuotojas lapkričio 09, 2012, 14:24:31
Labas %##8()-   +  Inkognito ,

Mes tave radome, mes tau pranešame, mes tave paiimsime, tu prabudai, tu papasakojai tiesa, tai neturėjo įvykti. Ar pameni mane degalineje. Ruoškis, greitai skrisim, nepamiršk :::^^^()##% (dantų šepetuko)....................

Kitus panašius pranešimus trinsiu lauk.
- Benamis
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: martyr lapkričio 09, 2012, 14:48:07
Citata iš: Degalines darbuotojas  lapkričio 09, 2012, 14:24:31
Labas %##8()-   +  Inkognito ,

Mes tave radome, mes tau pranešame, mes tave paiimsime, tu prabudai, tu papasakojai tiesa, tai neturėjo įvykti. Ar pameni mane degalineje. Ruoškis, greitai skrisim, nepamiršk :::^^^()##% (dantų šepetuko)....................

Kitus panašius pranešimus trinsiu lauk.
- Benamis

išvis ban 4 ever tokius,jaučiu vaikui gera pasidarė tai parašius. pilna degradų,pilna.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: inkognito lapkričio 09, 2012, 14:53:34
Tiek jau to tegul pasilinksmina jaunimėlis,juk ne visiems rūpi rimtai pastudijuoti šį fenomeną ir tas smulkias nuotrupėles, kurias mums pavyksta surinkti. Bet rimtiems specialistams jos gali suteikti neikainojamos info,tik dėl to ir platinu jas, vis dar tikėdamasis, kad čia apsilankys ne tik linksmų plaučių žmogeliai, ar mėgėjai pasityčioti iš kito asmens atvirumo.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Degalines darbuotojas lapkričio 09, 2012, 15:03:06
Citata iš: martyr  lapkričio 09, 2012, 14:48:07
Citata iš: Degalines darbuotojas  lapkričio 09, 2012, 14:24:31
Labas %##8()-   +  Inkognito ,

Mes tave radome, mes tau pranešame, mes tave paiimsime, tu prabudai, tu papasakojai tiesa, tai neturėjo įvykti. Ar pameni mane degalineje. Ruoškis, greitai skrisim, nepamiršk :::^^^()##% (dantų šepetuko)....................

Kitus panašius pranešimus trinsiu lauk.
- Benamis

išvis ban 4 ever tokius,jaučiu vaikui gera pasidarė tai parašius. pilna degradų,pilna.


Pala, pala jei Inkognito parašytų taip, tai būtų VAU !!! Bet jei aš parašiau tai jau viskas - tragedija. O gal nuo dabar prasideda mano istorija ir kodėl iškart kyši savo liežuvį. Palukėk, aš laukiu normalaus parašymo iš Inkognito ir aš neparšiau, kad tu komentuotum mano parašymo. Nekyšk nagų - mamučiuk.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Benamis lapkričio 09, 2012, 15:10:51
Citata iš: Degalines darbuotojas  lapkričio 09, 2012, 15:03:06
O gal nuo dabar prasideda mano istorija


Tada kurk nauja tema. Jeigu inkognito ar kas nors kitas bus suinteresuotas, atrasys tau ten. Aciu.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Degalines darbuotojas lapkričio 09, 2012, 15:22:09
Butinai sukūrsiu Nauja tema, su mano istorija, su sąlygą jei prisijungtų Inkognito ir dalyvautų komentuodamas bei prisidėtų prie istorijos  ;) .
Išanksto dekoju.

To pažadėti, deja negaliu.
- Benamis
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: 2Pacas lapkričio 09, 2012, 17:21:35
ingoknito, cia kartais ne tu??
http://www.youtube.com/watch?v=huvJp10J_eg&feature=related

Gauni įspėjimą. Jau prieš tai viena tavo žinute buvau ištrynes. Jeigu toliau provokuosi, prarasi galimybe reikštis forume.
- Benamis
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: astropasaulis lapkričio 09, 2012, 17:29:18
Citata iš: 2Pacas  lapkričio 09, 2012, 17:21:35
ingoknito, cia kartais ne tu??
http://www.youtube.com/watch?v=huvJp10J_eg&feature=related

Nežiūrėjau visko, bet susidarė įspūdis, kad tas žmogus yra ,,reptilian". Jis sako, kad yra saulės sūnus, jo akys pasirodė keistos... :)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: snofru lapkričio 09, 2012, 17:33:49
2Pacas, o gal cia tu? nepatinka ka raso inkognito- neskaityk, bet atvirai tyciotis turek sazines, inkognito ne koks pienburnis mazvaikis, buk malonus susivaldyti, nes nafik visai neidomu tokias nesamones skaityt.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Neiprastas lapkričio 09, 2012, 18:24:04
"2Pacas" nepažinęs žmogaus negali taip elgtis, vaikiški pokštai ir pasityčiojimai, manau šiame forume tau nepraeis, ne to čia visi susirinkome, kad tyčiotumėmės iš neįgalių ir protiškai atsilikusių žmonių, tokiais komentarais tik parodai savo žemą lygį ir koks esi neišmanėlis.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: inkognito lapkričio 09, 2012, 18:27:48
Pacui,kažkaip net ne giminaitis,gal tu sumaišei kažką?
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: TinSoldier lapkričio 09, 2012, 21:01:38
Prisidedu prie varančių ant 2pac'o post'o.

Bet blem, šitas tai prajuokino:

Citata iš: Neiprastas  lapkričio 09, 2012, 18:24:04
<...>ne to čia visi susirinkome, kad tyčiotumėmės iš neįgalių ir protiškai atsilikusių žmonių<...>


:D Va taip va subtiliai įžeidinėt reikia. Mokykis 2pac'ai :D
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: paragraf 78 lapkričio 09, 2012, 21:06:44
Baikit offtopiką
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: astropasaulis lapkričio 09, 2012, 21:51:15
Anksčiau galvodavau, kodėl ateiviai nepasirodo tiesiogiai, kad jau tikrai atsibodo laukti jų viešo pasirodymo. Dabar pakeičiau nuomonę apie tai. Jeigu ateiviai yra dvasingesni už mus, tai tiktai patirtų skausmą pasirodydami žemėje. Jie sugertų neigiamas žmonių emocijas. Jie patirtų šoką nuo to, kas dedasi žemėje. Ką mes iš jos padarėme... Kažkur buvo užsiminta, kad ateiviai neturi jausmų ar kažkas tokio. Aš su tuo nesutinku. Jeigu bus per didelis atotrūkis tarp technologijų ir dvasingumo, tada jie patys save susinaikintų.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: martyr lapkričio 10, 2012, 00:13:11
Citata iš: Degalines darbuotojas  lapkričio 09, 2012, 15:03:06
Citata iš: martyr  lapkričio 09, 2012, 14:48:07
Citata iš: Degalines darbuotojas  lapkričio 09, 2012, 14:24:31
Labas %##8()-   +  Inkognito ,

Mes tave radome, mes tau pranešame, mes tave paiimsime, tu prabudai, tu papasakojai tiesa, tai neturėjo įvykti. Ar pameni mane degalineje. Ruoškis, greitai skrisim, nepamiršk :::^^^()##% (dantų šepetuko)....................

Kitus panašius pranešimus trinsiu lauk.
- Benamis

išvis ban 4 ever tokius,jaučiu vaikui gera pasidarė tai parašius. pilna degradų,pilna.


Pala, pala jei Inkognito parašytų taip, tai būtų VAU !!! Bet jei aš parašiau tai jau viskas - tragedija. O gal nuo dabar prasideda mano istorija ir kodėl iškart kyši savo liežuvį. Palukėk, aš laukiu normalaus parašymo iš Inkognito ir aš neparšiau, kad tu komentuotum mano parašymo. Nekyšk nagų - mamučiuk.

vau? aš jo istorijom netikiu,bet kam apsimetinėt kažkuo ,kas nesi- žema.
1. mamos neturiu.
2. tėvo neturiu.
3. stfo child.
4.peace
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: 2Pacas lapkričio 10, 2012, 08:35:13
to ingoknito, tu tik nepyk as taves nei izeist norejau nei ka tesiok paskaitciau tavo pora postu ir kaskaip sita video prisiminiau tai sugalvojau pajoukat...bet kaip matau joukas nekoks buvo..
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Linas lapkričio 10, 2012, 11:15:00
Žmogai, juk jau seniau kai inkognito buvo užbanintas sakėt, kad čia sapalionės jo, o dabar ir vėl klausinėjat ir tikit? Net juokinga daros.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Benamis lapkričio 10, 2012, 11:22:31
Jeigu zmones klausineja, tai dar nereiskia, kad jie tiki :)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Justinas Herbsman lapkričio 10, 2012, 17:31:05
zmogus is 2packo video arba po geros dozes lsd arba rimtai biski pabendraves artimiau su ateiviais,nes tai ka jis pasake visiskai nebudinga paprastai degrado samonei....
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Neiprastas lapkričio 10, 2012, 17:58:10
Citata iš: Linas  lapkričio 10, 2012, 11:15:00
Žmogai, juk jau seniau kai inkognito buvo užbanintas sakėt, kad čia sapalionės jo, o dabar ir vėl klausinėjat ir tikit? Net juokinga daros.


Jeigu paprastas žmogutis žino tik tiek kiek jam leidžiama per nago juoduma žinoti, tai nereiškia kad tai sapalionės, gyveni taip trumpai ir manai esantis genijumi, bet argi niekada nepagalvojai, kad daug metu atgal galėjo būti tau paskirta iš kokio "blūdo tu ėsi" ir senai yra nuspręsta kaip tu gyvensi ir kokios spalvos purvais tave visi drabstys :)? Na esmė tame, kad kuo mažiau tai žino tuo likusiems saldesnis gyvenimas bus:P Ir netikėkit tuo kas sakoma būkit mažos Lietuvos arimo sliekais ir užsidirbkit vergaudami iki paskutiniosios :)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: paragraf 78 lapkričio 11, 2012, 10:39:34
Dar kartą prašau baigti offtopiką. Tema vadinasi "Ateiviai jau Žemėje" tad apie tai ir diskutuokime.
Sekančios offtopinės žinutės bus trinamos be atskiro perspėjimo.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: astropasaulis lapkričio 11, 2012, 12:18:43
CitataIš išslaptintų dokumentų matyti, kad Rusijos teritorijoje NSO buvo pastebimi pakankamai dažnai. Ypatingai jie „mėgo" karines bazes, kariuomenės dislokacijos vietas ir įvairiu strateginius objektus. Be jų „globos" nelikdavo ir kariniai laivai (įskaitant povandeninius), lėktuvai, kosmodromai ir kosminės stotys.

Yra begalo jau daug istorijų, susijusių su NSO ir tikrai nemanau, kad daugelis jų yra netikri. Iš jų dalis tikrai turi būti susiję su ateiviais. Paprasčiausiai tiek ateiviai, tiek žmonės siekia maksimalaus saugumo, slaptumo.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: inkognito lapkričio 12, 2012, 16:18:05
Citata iš: astropasaulis  lapkričio 11, 2012, 12:18:43
CitataIš išslaptintų dokumentų matyti, kad Rusijos teritorijoje NSO buvo pastebimi pakankamai dažnai. Ypatingai jie „mėgo" karines bazes, kariuomenės dislokacijos vietas ir įvairiu strateginius objektus. Be jų „globos" nelikdavo ir kariniai laivai (įskaitant povandeninius), lėktuvai, kosmodromai ir kosminės stotys.

Yra begalo jau daug istorijų, susijusių su NSO ir tikrai nemanau, kad daugelis jų yra netikri. Iš jų dalis tikrai turi būti susiję su ateiviais. Paprasčiausiai tiek ateiviai, tiek žmonės siekia maksimalaus saugumo, slaptumo.


  Slaptumas naudingas ne žmonėms,jis naudingas tik varantčioms invazinę politiką ateivių civilizacijoms ir korumpuotoms žemės vyriausybėms. Mums paprastiems piliečiams tas jų slaptumas yra žalingas.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: astropasaulis lapkričio 12, 2012, 19:02:34
Citata iš: inkognito  lapkričio 12, 2012, 16:18:05
  Slaptumas naudingas ne žmonėms,jis naudingas tik varantčioms invazinę politiką ateivių civilizacijoms ir korumpuotoms žemės vyriausybėms. Mums paprastiems piliečiams tas jų slaptumas yra žalingas.

Negalima taip kardinaliai teigti. Realybėje, kai kas nors užsimena apie ateivius, iš kart apie tą žmogų pagalvojama, kad jis ,,nesveikas". Tai ar tie žmonės, kurie visa tai neigė, laikė nesąmone, ar neišprotėtų sužinoję, kad ateiviai egzistuoja?
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: paragraf 78 lapkričio 12, 2012, 19:06:32
Na jau, nereikia hiperbolizuoti. Retai kas taip pagalvoja.
Nebent pradedama teigti jog tave pagrobė ateiviai ir darė analinį zondavimą, tada va kitas reikalas. Žmonės nelinkę pasitikėti per dėm fantastiškomis istorijomis. Tik tiek.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: astropasaulis lapkričio 12, 2012, 19:18:57
Citata iš: paragraf 78  lapkričio 12, 2012, 19:06:32
Na jau, nereikia hiperbolizuoti. Retai kas taip pagalvoja.
Nebent pradedama teigti jog tave pagrobė ateiviai ir darė analinį zondavimą, tada va kitas reikalas. Žmonės nelinkę pasitikėti per dėm fantastiškomis istorijomis. Tik tiek.

Galbūt tai priklauso nuo kompanijos, nuo žmonių, su kuriais bendrauji, kurie tave supa kasdien. Tavo atveju, turbūt dažniausiai bendrauji su labiau išsilavinusiais, labiau išprūsusiais, daugiau žinančiais ir labiau toleruojančiais tą realybę į kurią įeina ir paranormalūs reiškiniai.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: paragraf 78 lapkričio 12, 2012, 19:34:40
Na taip, mano aplinka didžiąja dalimi yra akademinė arba krikščioniška taip kad niekas nepuola durninti dėl kokių nors domėjimūsi kitokybe. Dažnai net paklausia mano nuomonės aplinkiniai vienu ar kitu klausimu susijusiu su ezoterika ar paranormaliais reiškiniais.
Šiaip sakoma: parodyk savo draugus ir pasakysiu kas tu esi. Gal tau vertėtų pamąstyti apie normalios kompanijos susiradimą, kuri tave suprastų, o ne durnintų????
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Puutuls lapkričio 23, 2012, 13:48:15
sveiki visi! seku sia tema nuo pradzios, bet tik dabar sugalvojau uzsiregistruoti.
Inkognito, turiu jums klausima, susijusi su sia tema (ateiviai zemeje)
viename nso.lt puslapyje atsakete kazkokiam zmogui, kad neateis jokios aukstesniu dimensiju butybes ir jokie ashtarai ar sanandos neisgelbes musu be smurto ir kad tai tik NESARA sekta ir jie tik apsimeta auksiniais! as jau gan ilgai domiuosi siais "veikejais" taciau pirma karta isgirdau, kad jie gali buti negatyvus?? tiek daug info radau, tiek daug saltiniu (nezinau ar patikimu) teigia, kad zmonija kartu su visa planeta pereis i aukstesnes dimensijas, kad siais metais pakils samoningumo lygis, labai idomi tema, gal zinote kanors daugiau apie tai ir galetumete papasakot?

is anksto dekui
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Benamis lapkričio 23, 2012, 14:33:07
Inkognito atsakys tau tik sio menesio pabaigoje kazkur, nes dabar jis isvykes :)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: snofru lapkričio 23, 2012, 18:46:58
Puutuls, zmonijai tas perejimas i aukstesni lygi jau zadamas kazkur nuo 18 amziaus, tas pats Ashtaras, Eshteras ar kaip jis bepasivadintu, anksciau save ivardindavo kaip setono pasiuntini o 19 amziaus pabaigoje kazkokiam ezoteriku suvaziavime Vokietijoje pasirode su uniforma primenancia karine, ir pasake, kad laikas atskleist kortas, neva jis kazkoks galaktikos tarybos pasiuntinys ir rupinasi zmonijos gerove, priziuri mus. visa ta informacija gaunama is neva aukstesniu civilizaciju nesa savyje toki uztaisa kuris zmones supainioja paskandindamas absurdo juroje. i visus tuos neva rimtus saltinius reikia ziureti labai labai  atsargiai ir kritiskai.
persiprasau, klausimas buvo ne man, bet pamates ashtaro varda kazkaip uzsimaniau pasidalinti mintimis :)
ps
rekomenduociau pasiskaityti John Keel - UFOs: Operation Trojan Horse, manau rasite patenkinacius atsakymus i kai kuriuos savo klausimus.
nebent esate ufo-fanatikas tada jums pades tik Dievas  :)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Puutuls lapkričio 23, 2012, 19:05:48
visiskai nera ko atsiprasineti, labai dekoju uz atsakyma. dabar jau viskas aiskiau... taip ir galvojau, kad ne viskas taip paprasta, zinoma kad ir kaip bebutu gaila. tiesiog pasirode keista, labai keista, kad tiek daug "patikimu" :) saltiniu teigia ta pati... o cia, se tau aptikau inkognito istorijas. aisku nesakau kad reik priimt uz gryna piniga, bet vis gi idomu idomu idomu :) o del knygos, tai butinai paskaitysiu! ir prasau daugiau tokiu! :)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: snofru lapkričio 24, 2012, 21:32:58
Citata iš: Puutuls  lapkričio 23, 2012, 19:05:48o del knygos, tai butinai paskaitysiu! ir prasau daugiau tokiu! :)
tada rekomenduociau butinai perskaityti Žako Vale (Jacques Vallée) knygas, nezinau ka pavyks surasti, lietuviu kalboje tai berods isvis nieko nera isversta (pas mus kazkodel tik slamsta spausdina ignoruodami pasaulini pripazinima pelniusius autorius, bet sie momentai nusipelno tikriausiai visos atskiros temos)
taigi tesiant apie Vale knygas. skaitykit viska ka pavyks surasti. bet tiesiog privalote perskaityti sias:
"Passport to Magonia: From Folklore to Flying Saucers."
"Dimensions: A Casebook of Alien Contact"
"Messengers of Deception: UFO Contacts and Cults"
pavadinimus specialiai pateikiu anglu kalba, nors kitu saliu leidyklos versdamos kai kuriuos siu knygu pavadinimus pakeite. manau pavyks susigaudyti
netgi, pamirskite trumpam mano pries tai rekomenduota knyga ir pradekite nuo Vale, o veliau, sekantis autorius tegul buna Dzonas Kylas.
perspeju, po siu autoriu knygu, visa kita panasia tematika pasirodys kaip pigus bulvarinis slamstas. ir daugelyje atveju tai yra tiesa. su retom isimtim.  :)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: reptile X lapkričio 24, 2012, 22:31:16
Lietuvoj nieko gero neisversta. Aisku Šekspyras, Gėtė ar kiti garsus senoves ar siu laiku rasytojai rase pasakas, dramas, eilerascius ir t.t. Bet jie nerase apie nezemiskus dalykus. Daugelis zmoniu lietuvoje ignoruoja rasancius apie NSO ir susidurimus su jais. Laiko juos beprociais. Todel yra isversta mazai knygu apie NSO.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Justinas Herbsman lapkričio 28, 2012, 15:55:16
sorry kad is kito tinklapio ,bet esme dalintis  ;)   http://kvantinemagija.lt/nso-pagal-sala-rachela.html
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: snofru lapkričio 28, 2012, 16:29:33
Citata iš: Justinas Herbsman  lapkričio 28, 2012, 15:55:16
sorry kad is kito tinklapio ,bet esme dalintis  ;)   http://kvantinemagija.lt/nso-pagal-sala-rachela.html
vieną nesąmonę iškart užtikau. įdėta fotkė su apvestais NSO ir apačioje parašyta: "„Pilkųjų" eskadronas Londono olimpinių žaidynių metu."
šitą fotkę pamenu dar ufo-onsy forume gerokai prieš žaidynes. (gerokai - turiu galvoje metai o gal ir daugiau)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: astropasaulis lapkričio 28, 2012, 16:34:17
Minima, kad ateiviai vaikšto tarp mūsų, kad kaikurie iš jų yra tarsi užprogramuoti. Ar gali jie patys nesuprasti, kad yra ateiviai? Arba tarkim yra žmogus, bet viduje jis jaučiasi tarsi ateivis?
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Justinas Herbsman lapkričio 28, 2012, 18:06:18
manau kad imanoma.... , o kuom neabejoju tai kad musu visa griaunanti,savo istakas ir esybe neigianti kultura apipinta iliuzijomis kuri dabar vyrauja yra nenutaraliai suformuota turiu omeny kitu butybiu trigrasi... bet kaip ir po kiekvieno nusileidimo turi ateit ir pakylimas tad ateis laikas(jis jau netoli,bet ne visiem vienodai suprantamas) kai zmones prabus ir suvoks ant kiek skiriasi ta "realybe" nuo tos kurioje jie blaskesi ... ir ant kiek neribotos musu galybes is tikro yra ....
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: snofru lapkričio 28, 2012, 18:10:31
astropasauli, aš matau, kad tu labai domiesi ateiviais, nso ir t.t. bet neapsikrauk sau galvos kažkokiais velnias žino kieno sugalvotais straipsniais. tai ne ufologija, tai ufomanija, marazmai, pezalai kurie neduos tau jokių žinių o tik nuves klaidingu keliu.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Marius lapkričio 28, 2012, 21:08:46
 Ar gali jie patys nesuprasti, kad yra ateiviai? Arba tarkim yra žmogus, bet viduje jis jaučiasi tarsi ateivis?''

Čia jau bandai save prie ateivių priskirt?nepavyko su astralu,tai dabar ateiviu busi ir taip mus mokysi givenimo tiesų?

Siūlau susitaikyt su eilinio žmogaus busena,nes kitaip visai pasiklysi tarp visų savo vaidmenų.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: astropasaulis lapkričio 28, 2012, 21:32:25
Mariau, tikrai ne apie save turėjau omeny. Iškilo tokie klausimai, kodėl gi nepaklausius?
snofru, tikrai to nebus, bet kokia informacija apie ateivius mane domina, tačiau visada bandau ją apsvarstyti. Visą gyvenimą jaučiuosi, kad noriu į kosmosą, todėl neįsivaizduoju savo gyvenimo be ko nors ateiviško. Nei dienos...
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Klebonas gruodžio 16, 2012, 20:55:09
Oho! Ataiviai jau Žemėje? Nuo kada?
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Trance gruodžio 18, 2012, 21:53:33
Tavo ziniai jau senai.. Atsimerk ;)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: astropasaulis gruodžio 18, 2012, 22:00:41
Ateiviai jau žemėje ir atrodo iš išorės kaip paprasti žmonės. :)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Skunk gruodžio 18, 2012, 22:31:06
Citata iš: astropasaulis  gruodžio 18, 2012, 22:00:41
Ateiviai jau žemėje ir atrodo iš išorės kaip paprasti žmonės. :)

Tai gal visgi jie zmones, o ne ateiviai ?  :)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Asasinas gruodžio 19, 2012, 00:43:33
CitataAteiviai jau Žemėje


Tai ir taip aišku...
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Che-kuolis gruodžio 19, 2012, 00:55:24
"If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck"
su žmonėm yra kiek kitaip:
If it looks like a human, talks like a human, and acts like a human, then it definitely is an alien  ;)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: inkognito gruodžio 19, 2012, 08:37:24
Ne viskas yra taip kaip atrodo,aš buvau visą laiką šventai įsitikinęs, kad Karla yra žmogus,tik gal būt dirbantis kažkokioms spec.tarnyboms,kol po 38 metų jo vėl  nepamačiau dar kartą tokio pat amžiaus kokio jis buvo 1974 metais,nors dabar jis jau turėjo būti gerokai senesnis už mane,bent jau 20 metų.(Tada aš buvau už jį tiek jaunesnis) Tai, kad jie gyvena tarp mūsų man irgi nesenai atsivėrė akys,anksčiau būčiau karštai užginčijęs tokią versiją. Taip, kad kas diena vis naujiena ,aš ir pats nežinau daugybės faktų ir dalykų ir tenka aklam ieškoti juodo katino tamsiame kambaryje,klausantis pašaipų ir juoko kai netikėtai atsitrenki į ką nors skaudaus.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: astropasaulis gruodžio 19, 2012, 14:52:58
Citata iš: Che-kuolis  gruodžio 19, 2012, 00:55:24
If it looks like a human, talks like a human, and acts like a human, then it definitely is an alien  ;)

Kažin, kodėl tada yra toks pasakymas - elkis žmogiškai? Jeigu visi žmonės elgiasi žmogiškai. :)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: inkognito gruodžio 19, 2012, 19:23:58
Matai dar yra ir kiauliškas elgesys,-šis posakis nieko bendro neturi su ateivių diskriminacija.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Bildukas gruodžio 20, 2012, 04:06:14
Citata iš: Klebonas  gruodžio 16, 2012, 20:55:09
Oho! Ataiviai jau Žemėje? Nuo kada?
Nu neapsimesk , kad nezinojai. Taigi praeita savaite laukuos prie Balbieriskio benzo kolonkes nutupe (jie ypatingai benzokolonkes megsta) . Staska melynanosis  vakar prie parduotuves chebrai pasakojo .Savo ausim girdejau .Aina sau - ne pries gera cia , ne pries gera...
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Pacuk gruodžio 20, 2012, 15:08:11
Sveiki, esu naujokas ir norėčiau šiek tiek įsiterpti. Tai va biški man paskaičius, pažiūrėjus dokumentikos galima teigti, kad ateiviai žemėje jau seniai. Papraščiausias pavyzdys: prieš daugelį amžių atsirado piramidės. Daugelis teigia, kad jos yra suvilktos senovės žmonių ir nušlifuotos. Man tai atrodo neįmanoma, kaip senovės žmogus galėjo nušlifuoti akmenį (tarp akmenų nėra jokio tarpo neina, nei popieriaus lapo įkišti) ir jį atvilkti į nurodytą vietą. Akmenys svėrė kelis šimtus tonų ir kaip keletas žmonių galėjo jas atvilkti ir sukrauti. Taip pat piramidės išdėstytos trikampiu (žiūrint iš dangaus) ir tai atitinka, kažkokias planetas ar žvaigždynus (tiksliai pasakyti negaliu). Dar piramidėse yra piešiniai, heroklifai kurie atitinka, skridimą į kosmosą ir panašiai. Taip pat ir piešiniai dykumose kurie atitinka pakilimo taką (prieš daugelį metų pakilimo takas?), gyvunus ir panašiai . Manau to senovės žmonės tikrai negalėjo padaryti, tai tik "smegenų plovimas". Viską apibendrinus gauname, kad prieš daugelį amžių mūsų planetoje jau buvo ateiviai ir jie davė mums ženklus, kas mūsų laukia ir šitą visą pasisavino žmonės ir visi galvoja, kad tai jų darbas. Ir dabar mūsų protas yra toks kokį ateiviai turėjo prieš daugelį amžių. Manau, kad mus ateiviai stebi ir mes nevisi žemėje, jie nori išsiaiškinti mūsų sandarą ir panašiai. Ir dar aš esu Krikščionis, ir nemanau, kad Dievas yra ištikrūjų, tai yra tik prasymanymai, kad žmonės galėtų tikėti į kažką ir panašiai. Ačiū už dėmesį :). Nieko nenorėjau įžeisti.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: advena gruodžio 20, 2012, 18:46:11
Pacuk, papildau; piramidės išsidėsčiusios pagal "Oriono" žvaigždyną ;)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Pacuk gruodžio 20, 2012, 19:07:48
Ačiū už pataisymą :)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: bs2000 gruodžio 20, 2012, 19:24:46
visi mes ateiviai,musu sielos pasirinko gimt cia neaisku is kokios galaktikos kad igaut zemiskos patirties:) piramides buvo pradetos statyt is virsaus i apacia,musu brangiu giminaiciu(aisku tai buvo dvasios neaisku plejadieciu ar venerieciu) pagalba kad atstatyt zemej pusiausvyra,balansa po visu karu kurie cia yra ivyke tarp nezemisku butybiu,kalbant apie jezu kristu :Taip jis buvo,bet jo vardas kitas buvo,nepamenu koks,jis buvo tarpgalaktines brolijos narys,sviesos butybe,atejusi i zeme apsviest zmonem protus,primint jiem kad mes galim viska daryt taip kaip jis,bet kadangi musu elitui (reptilians) si informacija buvo nenaudinga,ir kenksminga nes zmones daug suzinos tai pona dieva pasalino,bet jis vistiek paliko pedsaka musu istorijoi,todel nereikia taip jo sureiksmint,jums turetu but geda jam melstis,nes elitas nori kad konsentruotumetes i kazka kita,i isore o ne i save,meditacijos pagalba mes galim tapt dievais,matyt viska kaip mato ekstrasencai,pas musu siela yra visa informacija apie viska,apie buvusius gyvenimus ir t.t.neklauskit manes ar as ta galiu padaryt,ne as to negaliu nes mano visos ciakros per daug uzterstos hemikalais kuriuos deda elitas i maista kad neitume dvasiniu keliu...kalbant dar apie dieva tai buvo pries daug metu dabar belieka laukt naujojo mesijaus,jeigu skaitet knyga inuaki reptilija manyje tai berniukas gime cia turedamas prieiga prie savo sielos,jis zino kas buvo preitame gyvenime,kur ta palneta ir t.t. bet to sake kad tokiu kaip jis yra daugiau ir dar bus,nes uzteks viska slept tiek ilgai,manau prades viskas lyst i pavisiu ir teks elitui uz tai brangiai sumoket,tai va ryt baigiasi maju kalendorius,todel visi visa diena galvokit tik geras mintis,galvokit apie pasikeitimus,apie nauja gera gyvenima be smurto skurdo,nes kolektyvines zmoniu mintys gali daug ka padaryti :) skubejau rasyt gal pridariau klaidu,isanksto atsiprasau :)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Teroras gruodžio 20, 2012, 19:41:21
Ir is kur pas tamsta tokios zinios?
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: bs2000 gruodžio 20, 2012, 19:45:24
pora metu patirtis,teisingi saltiniai,bei visagalis google. cia buvo mano asmenine info,sakiau ta kuo pats sventai tikiu,todel galit kritikuot :)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Benamis gruodžio 20, 2012, 19:47:27
Tai gal galetum saltiniais pasidalinti? Kur apie tai rasoma? Kas raso? Ir pns. :)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: bs2000 gruodžio 20, 2012, 19:51:13
jau esu rases iskur info :) bus reiklama,manau gerb moderatorius nesupyks :) http://atsibudimas.ucoz.com/    http://www.kvantinemagija.lt/     ir jei mokat anglu paziurekit youtubei david icke seminarus :)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Teroras gruodžio 20, 2012, 20:02:43
Pffff... ;D :D Su tokiais saltiniais... Gintaro blogas, tai ten nezinau, nesamoniu tiek prirasyta, kad net nebesinori komentuoti... Sauliaus Krulicko paistalai zodziu: http://www.banga.lt/lt/2user.show/209095-=(1020114767 - lygiai tas pats.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Che-kuolis gruodžio 20, 2012, 20:13:24
Citata iš: bs2000  gruodžio 20, 2012, 19:24:46
kalbant apie jezu kristu :Taip jis buvo,bet jo vardas kitas buvo,nepamenu koks,jis buvo tarpgalaktines brolijos narys,sviesos butybe...

Aš pamenu - Obis van Kenobis! ::)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: bs2000 gruodžio 20, 2012, 20:29:27
teroras: gal tau ir niekad neteks suzinot kad tie paistalai tiesa :) astropasaulis tiki manim o as juo :) tu turi savo nuomone o as savo,todel ir tikek tuo kuo tiki :)
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Marius gruodžio 21, 2012, 00:46:05
Gerai.Štai gruodžio dvidešimt pirma diena.Astropasauli ir bs2000 žadėjot:nušvitimus,atsivertimus,praregejimus,pakilimus,nusileidimus,vibracijas,ateiviu paemima mus (tai yra jus nušvitelius) y platūjį kosmosa ir dar daug kitokio marmalo..ŠTAI TA DIENA. Tai kaip čia gaunasi,nieko neivyko,nieko nieks nepaėmė ir nušvitusių nesimato,o ir patiem kaip manau sparnai ir aurerolės neatsirado..pasaulis visdar sukasi..Ar negėda už visas tas fantazijas ir beprasmius pliurpalus?ar tiesiog kosmosas nusprendė pasidaryt žiemos atostogas ir apokalipse atsiust per kita apvalia data?
Ar pala,žinau.ateivių erdvėlaivis tiesiog praleido stotelę pavadinimu ''žemė'' matyt vairuotojas kosminių vibracijų bus padauginęs...Astropasaulis aplomai buvo mesiju pasiskelbes,kiek jis apie šią datą porino,kaip aiškino apie artėjančias vibracijas ir pokyčius,o pasirodo,kad ''mažylio'' pasaulis subliuško...manau jo šiame forume nebepamatysim,matyt apsimes,kad nušvito ar spėjo yšokt y praskrendančią lėkstę ir daugiau nerašys,bent jau aš taip apsigėdinęs neberašyčiau,arba visų tiesiog atsiprašyčiau už visas sapaliones..aišku kaikurie toliau savo demagogijas dėstys apie nušvitimus ar kosmoso visagalio rūstybę,juk sunku pripažint ,kad susimovei,prasovei,gyvenai iliuzijoj..
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: Che-kuolis gruodžio 21, 2012, 01:37:36
neužbėk įvykiams už akių, kalendorius tai majų, tai ir laukt reikia kol pas juos išmuš 12:00  :D Dar truputį.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: .L.U.T.H.O.R. gruodžio 21, 2012, 13:27:41
Nemeluok Mariau, mes tai su ateiviais smagiai pasijuokėm iš pasaulio pabaigos sapalionių ir po to jie su savo lėkšte parskraidino mane namo ;D
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: inkognito gruodžio 21, 2012, 14:54:57
Žinokite jeigu realiai būtų numatyta pasaulio pabaiga (katastrofa kosminės kilmės ar kitkas) Bent jau prieš porą dienų ir naktų iki to pamatytumėte šimtus erdvėlaivių paliekanačių mūsų žemę,jais evakuotūsi GT kariai iš ateivių bazių esančių po didžiaisiais  miestais,kalnuose ir okeanuose,be to ir aš prieš palikdamas žemę dar paprašyčiau jų leisti interneto žinute įspėti jus apie tai. Naudos aišku iš to daug nebūtų, bet nors spėtumėte atsisveikinti su draugais ,giminėmis ir artimaisiais. Kol aš ramus sėdžiu prie kompo  galite nieko nebijoti.
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: lekshtenas gruodžio 22, 2012, 06:48:15
Citata iš: inkognito  gruodžio 21, 2012, 14:54:57
Žinokite jeigu realiai būtų numatyta pasaulio pabaiga (katastrofa kosminės kilmės ar kitkas) Bent jau prieš porą dienų ir naktų iki to pamatytumėte šimtus erdvėlaivių paliekanačių mūsų žemę,jais evakuotūsi GT kariai iš ateivių bazių esančių po didžiaisiais  miestais,kalnuose ir okeanuose,be to ir aš prieš palikdamas žemę dar paprašyčiau jų leisti interneto žinute įspėti jus apie tai. Naudos aišku iš to daug nebūtų, bet nors spėtumėte atsisveikinti su draugais ,giminėmis ir artimaisiais. Kol aš ramus sėdžiu prie kompo  galite nieko nebijoti.
galingai tu cia :o
Antraštė: Ateiviai jau Žemėje
Parašė: preacher balandžio 09, 2013, 11:59:17
Citata iš: inkognito  gruodžio 21, 2012, 14:54:57
Kol aš ramus sėdžiu prie kompo  galite nieko nebijoti.

Čia naujasis mesijas ar kaip suprasti?