Akies kraštais matau vaizdinius.

Pradėjo Andreliooo, liepos 31, 2017, 23:07:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

San IL



Jeigu tai ne haliucinacijos nuo narkotikų ar nuolat vartojamų vaistų šalutinio poveikio, tuomet gali būti spaudžiami smegenys, dėl įvairių variantų, kaip aneurizma, smegenų auglys, parazitų cistos ar kt., tačiau visos priežastys yra rimtos ir gali kelti grėsmę gyvybei, todėl primygtinai siūlyčiau nedelsiant išsitirti!

Creative

#16
rugpjūčio 07, 2017, 20:15:27 Redagavimas: rugpjūčio 07, 2017, 20:18:11 by Creative
Citata iš: Andreliooo  liepos 31, 2017, 23:07:22Akies kraštais matau kažkokius vaizdinius. Pasisuku į tą krašta iš kur tas vaizdinys matės ir dingsta jis.  Šiandien viskas prasidėjo ir jau kokius 8 kartus tai pasikartojo. Kelis kartus mačiau kaip žmogus daro kūlversčius, o likusius kartus mačiau, kad kažkoks žmogus eina man iš šono, bet niekas kūlversčių nedaro ir niekas neina man iš šono. Gal kraustaus iš proto? Kas čia galėtų būti? :-\  
Tai vat pašniukštinėjau truputi ir radau. Kažkokie šamanai (ne amerikos o azijos) sako kad yra dvasios kurias gali pamatyti tik akies krašteliu. Tai vat  su jais galima bendrauti bet dažniausiai šamanai nusiunčia juos kur jiems geriau gyventi pasakodami jų dažniausiai esamais namais(kaip pelkes,kalnai, pnš). Na tiek šį karta. Dvasios visiškai nepavojingos jos dažnai būna net draugiškos.

San IL

Citata iš: Creative  rugpjūčio 07, 2017, 20:15:27Tai vat pašniukštinėjau truputi ir radau. Kažkokie šamanai (ne amerikos o azijos) sako kad yra dvasios kurias gali pamatyti tik akies krašteliu. Tai vat  su jais galima bendrauti bet dažniausiai šamanai nusiunčia juos kur jiems geriau gyventi pasakodami jų dažniausiai esamais namais(kaip pelkes,kalnai, pnš). Na tiek šį karta. Dvasios visiškai nepavojingos jos dažnai būna net draugiškos.
Rimtai? Siunti žmogų pabendrauti su dvasiomis užuot pasitikrinus sveikatą, kai išreikšti aiškūs neurologiniai simptomai?

Creative

Citata iš: San IL  rugpjūčio 08, 2017, 01:22:00Rimtai? Siunti žmogų pabendrauti su dvasiomis užuot pasitikrinus sveikatą, kai išreikšti aiškūs neurologiniai simptomai?
Leidžiu pasižiūrėti į tai kitu kampu.

elteide

teisingai San IL abejingumas baisiau už žudymą...kai nusišikt ant kito ,o gali patart, padėt normaliai.

Aukštyn