Ar įmanoma surasti ir įrodyti implantus galvoje?

Pradėjo klajunas, sausio 25, 2016, 14:24:36

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

time

#60
sausio 30, 2016, 16:16:51 Redagavimas: sausio 31, 2016, 01:18:21 by time



Kažkas matosi...

Dar reikia paekspermentuoti ...




Tas apvalus daigtas keistokas...

Klydau dėl apvalaus daikto... Ten ausis...

klajunas

"Tas apvalus daigtas keistokas."

Tas apvalus daiktas greičiausiai ausis, reikia dėmesį kreipti į kitą vietą, kur trepanacija padaryta.


time

#62
sausio 30, 2016, 17:15:05 Redagavimas: sausio 30, 2016, 17:29:22 by time



Nežinau ką ir pasakyti...

Daugiau ryškiau nebeįmanoma padaryti. Vadinasi x-ray software prastas, arba x-ray pats prastas aparatas... Arba x-ray software'as retušuoja artefaktus automatiškai. Ten manau, veikia auto funkcija.

klajunas

Citata iš: time  sausio 30, 2016, 17:15:05Daugiau ryškiau nebeįmanoma padaryti. Vadinasi x-ray software prastas, arba x-ray pats prastas aparatas... Arba x-ray software'as retušuoja atrefaktus automatiškai. Ten manau, veikia auto funkcija.
Galima padaryti tokią išvadą, kad rentgenas gali rasti tik didelius nukrypimus nuo normos, o kaip sakiau, implantai nebūtinai turi būti labai dideli. Jeigu dideli, tai įvedami per mažo skersmens kiaurymę.

Ir iš tikro visiška sąmokslo teorija yra, kad iš nuotraukų viską kas nereikalinga pašalina softas. Į kompiuterį įrašyti labai paprasta. Darysiu pakartotinę nuotrauką kokioje nors privačioje klinikoje (ne valstybinėje), tikėtis labai daug neverta, nes saugumas pasiekia ir privačias klinikas. Bet šį kartą paprašysiu, kad nuotraukas įrašytų į diskelį, kad nereikėtų fotografuoti. Ir tikiuosi kokybė bus geresnė.

Neverta tikėtis, kad psichotroninė technika lengvai įrodoma, nes būtų galima demaskuoti VSD visose operacijose su paprasta nuotrauka. O čia viskas sutvarkyta taip, kad būtų maksimali įmanoma maskuotė.

time

#64
sausio 30, 2016, 17:47:41 Redagavimas: sausio 31, 2016, 01:20:38 by time
Citata iš: klajunas  sausio 30, 2016, 17:35:15Galima padaryti tokią išvadą, kad rentgenas gali rasti tik didelius nukrypimus nuo normos, o kaip sakiau, implantai nebūtinai turi būti labai dideli. Jeigu dideli, tai įvedami per mažo skersmens kiaurymę.
Tu lyg ir esi teisus... Man tik keista, jog rengenas restartavosi ties viršugalviu, ten kažkas turėjo būti, jei taip nutiko... Gal įvyko kažkokia reakcija tuo momentu su čipu :-X . Iš skanavimo klaidos linijos galima tai pamatyti, kad skanavimas truputėli keičiasi... Pats rengenas prastas: plaukai matosi, kraujagyslės matosi, nors taip negali būti...

Rengeno dalelės neapčiuopia tokių dalyku ir kiaurai pereina ir čia fizika. Tik per kaulus ir metalus, kietus daiktus sunkiau pereina.

Ir dėl software, kur tiesiai gauna nuotraukas reikėtų baimintis, ten irgi būna visokių auto funkcijų, kurios koreguoja nuotraukas, atstato, paryškina, sumažina, padidina ir t.t. Gal net ištrina, gal uždeda textura, gal iš default nuotrauku pritaiko kiekvienam...

Edit. Bet Lietuvoje jau tokių nėra... Bet kad išsivaizduoti, koks software būna panašus... (prasideda nuo 0:58)

pilkasai

Sveiki, na tikrai jei eina kalba bent nors 1-2mm ar didesni implanta, tikrai reaguotu paprastas metalo detektorius, o dar jei jame yra discriminacijos metalams funkcija (tikiu kad implantas tikrai ne is paprastos gelezies), tai reaguotu betar[cenzūruota]ai, taip, kad verta pamegint. Klajune, o kur galima paskaityt ta info kuria tu gauni?

Bla

Na gerai, tarkime, implantas yra. O kas jį įdėjo, kada ir kodėl? Kokiu tikslu galiausiai?

klajunas

Citata iš: pilkasai  sausio 30, 2016, 22:49:29Klajune, o kur galima paskaityt ta info kuria tu gauni?
Jokios visuomeninės svarbos informacijos aš neturiu, nevykdau jokios misijos ir tai ką gaunu yra skirta mano asmeniniam augimui. Ta informacija yra žinios apie tai, kaip sukonstruotas ir kaip valdomas šis pasaulis. Tai gali būti nieko blatno, nes jaučiu, kad visi kas priklauso agentūrai kažką panašaus gauna ir prieina prie slaptų informacijos duomenų bazių. Bet aš to neturėčiau žinoti.

Kaip pavyzdį galiu pateikti tokį paaiškinimą, kad mes visi gyvename dirbtinai sukurtame rezervate, kurio pagrindas yra kalba. Į tokius skirtingus rezervatus suvaryta visa žmonija, ir mokykloje moko išgalvotos istorijos kaip šie rezervatai atsirado. Planetoje yra bent dvi skirtingi biologinio išsivystymo rasės ir aukštesnė rasė žemesnę valdo tokiu dirbtinai sukurtos apgaulės principu.

Kiekvieno rezervato pagrindas yra kalba, kuri atsirado ne natūraliai ir neturi jokių prokalbių. Visos kalbos sukurtos dirbtinai, naudojant tam tikras kompiuterio programas, pagal šabloną sukonstruojant garsinius ir vaizdinius ženklus, iš jų pavadinimus ir tada gramatiką. Kadangi daugeliu atveju naudojamas universalus šablonas, tai kalbos giminingos ir atrodo - susijusios, tik priežastis kitokia nei aiškinama. Gali atrodyti, kad tai neįmanoma, nes pagal rezervato versiją, kompiuteriai sukurti tik prieš pusę šimtmečio, bet tai netiesa, nors iš rezervato lygio, aišku, jokių įrodymų parodyti neįmanoma.

Šiuose rezervatuose žmonių galimybės apribotos, nes jie skirti ne žmonių ugdymui, o išnaudojimui. Tad jis gauna sugebėjimų tiek, kiek tam reikalinga. Bet man buvo parodyta, principo lygyje, kad žmogus lengvai gali mokėti 1000 kalbų, ir visomis jomis vienu metu mąstyti. Tam reiktų 1000 gramatikų ir žodyno žemėlapis kiekvienoje vietoje turėtų 1000 variantų. Ir aš šį tūkstantį variantų matau kaip vieną žodį, visas kalbas, kaip vieną kalbą. Tai šiuo metu įmanoma net pakankamai žemame gyvenamo rezervato lygyje, nes tokios galimybės buvo padarytos norma.

Tokius gebėjimus turi kiekvienas žmogus, bet rezervato įstatymai draudžia leisti naudotis paslėptomis žmogaus galimybėmis, viena kurių - kurti kalbas ir jų pagrindu kurti naujas bendruomenes. Tai rodo, kad vyksta kiekvieno žmogaus totalinė kontrolė, ir aš siekiu išsiaiškinti - kaip tai padaroma. Nieko visuomeninės reikšmės nėra, nevykdau jokių misijų, tik aiškinuosi dėl savęs. Ir kažkaip keistai sugebu pamatyti esmę, kuri atrodo ateina iš anapus...

Informacija šiek tiek kitokia, nei oficiali versija...

Valdžia kalbas naudoja kaip natūralią psichotronikos sistemą, vadinamąjį neuro-lingvistinį programavimą, nes valdant sąvokas ir struktūras, galima valdyti mąstymą. Jeigu nebūtų sąvokos "valdžia", tai žmogus net nežinotų kas tai yra ir juo labiau neįsivaizduotų, kad tai yra kažkas, kam privaloma paklusti. Kalbos kuriamos taip, kad būtų įmanoma ant sąmonės uždėti tokias valdymo matricas.

pilkasai

O savo kazkokio blogo neturi ar cia kokios temos kur butu galima pasiskaityt placiau?

klajunas

Turiu savo blogą ir šiame forume ne kartą minėjau. Galiu pakartoti dar kartą. Senus savo blogus ištryniau ir sudėjau į .pdf failus. Reikia Ieškoti meniu "Knygos" ir galima parsisiųsti. Paskutinė sąraše yra knyga "Ezoterinis sąmonės mokslas", bet čia kaip vadovėlis pradedančiajam apie telepatiją ir psichotroniką. Pagrindinė blogi tema yra mind control, šiek tiek NWO, agentūrinius psichožvalgybos metodus, kuriuos vadinu "mentalizmu" ir t.t.

https://psichotronika.wordpress.com/

Kai kurios temos užrakintos, bet išskyrus naujausias temas, viskas sudėta į pdf failus. Ruošiuosi pateikti ir naujausių temų failą.

Blogo pastoviai lankyti nebūtina, galima parsisiųsti Psichotroniką nuo 2007 iki 2016 metų.

pilkasai


Pajauta

Citata iš: Bla  sausio 31, 2016, 01:32:48Na gerai, tarkime, implantas yra. O kas jį įdėjo, kada ir kodėl? Kokiu tikslu galiausiai?
Klajunas rašė kažkur anksčiau, kad turi implantą nuo 12 metų?  Tokį daiktą įdėti galėjo tik gerai apmokyti specialistai, mokantys atlikti galvos operacijas ir dirbti slaptai. Be įrodymų, tai skamba tik kaip  konspiracijos teorija - implantų naudojimas kontroliuoti žmonių mintis ir elgesiui. Bet šiaip informacija yra pakankamai įdomi pasiskaityti.

klajunas

Citata iš: Pajauta  sausio 31, 2016, 18:58:28Be įrodymų, tai skamba tik kaip  konspiracijos teorija - implantų naudojimas kontroliuoti žmonių mintis ir elgesiui.
Tu taip pat niekada nesi mačiusi mano minčių ir neturi įrodymų, kad jos mano sąmonėje kyla, bet ar čia konspiracijos teorija, kad aš mąstau. Tai daugiau noro arba nenoro matyti tai, kas akivaizdu klausimas. Kad visi mąstome yra tik susitarimo dalykas, nes išskyrus savo mintis, dauguma žmonių jokių kitų minčių nėra matę. Skeptikai tegu pradeda abejoti jau čia. Ir tegu iš viso suabejoja ne ar sąmokslo teorija yra tiesa, bet ar jie patys yra tiesa, nes to irgi niekas dar neįrodė.

Gabriel Eli

Skaitant šias diskusjas kilo mintis, kad implantas gali būti nebūtinai kūne? Teko domėtis, kad implantų yra labai subtilių technologijų. Kurių neužsiksuosi įrankiais skirtais tirinėto low density arba fizinius/biologinius objektus.
Galbūt implantas yra tavo energetiniame kūne, ir išprojektuoja minimalius savo būvimo požymius atitinkamoje kūno dalyje?

Implantų technologijų atsiradimas žmogaus kūne ar eteriniame lygyje. Video aptariamos galimybė, kad technologijas naudoja labai skirtingiems tikslams, skirtingi beings.


Etheric implants and shields against mind control:

https://www.youtube.com/watch?v=00jLMNkSZgg

klajunas

#74
vasario 06, 2016, 16:49:49 Redagavimas: vasario 06, 2016, 16:54:04 by klajunas
Labai įdomus interviu. Aš tokias technologijas vadinu antros kartos psichotronika. Apie tai šiek tiek rašyta mano bloge

https://psichotronika.wordpress.com/2015/07/30/psichotroniniai-ekranai/

Aš eterinius ir kitus "subtiliuosius" pasaulius vadinu gnostine brana, ir šią braną aiškinu kaip atskirą sluoksnį, vaizduojamą kaip U formos daugdara, kuri gali tokių nematomų sluoksnių turėti labai daug. Bet psichotronikoje ypač svarbus sąmonės sluoksnis, nes per jį vykdomas užgrobimas.

Šioje diskusijoje kalbama tik apie pirmos kartos elektromagnetinę posichotroniką, kuri valdo smegenų neuronus, kurie irgi yra portalas į gnostinę braną. antros kartos psichotronika emuliuoja smegenų portalo mechanizmą technologiškai.

Aukštyn