Balsas Galvoje

Pradėjo derenciute, liepos 20, 2015, 15:16:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

klajunas

https://www.youtube.com/watch?v=afbKXWCQMvE

Artimiausias rastas balsų pavyzdys. Visi nežinantys apie šizofreniją turėtų pasiklausyti ir įsisąmoninti vieną dalyką, kad tai yra garso įrašas su efektais, kurį paleidžia kompiuteryje ir transliuoja "šizofreniko" galvoje visą parą. Reikia ne farširuoti vaistais, bet išjungti įrašą.

Visi "laimingi" šizofrenikai yra valstybės psichiatrijos sistemos propaganda. Aš žinau ne iš to, ką kalba kažkas, aš tai žinau iš asmeninės patirties.

TinSoldier

Suprantu, kad iš žmogaus, kuris nėra su tuo asmeniškai susidūręs, teiginiai, jog tu klysti - tau gali atrodyti mažų mažiausiai kvaili ir erzinantys :)

Na, bet šitoje vietoje tikrai nesutarsim. Tiesiog išsakėm savo požiūrius ir mintis. Tegul ties tuo ir pasibaigia mūsų šita diskusija :)


klajunas

Bet kokiu atveju tiesa neturi būti nutylėta, nes tie, kam gali tekti spręsti tokį klausimą, turi turėti kuo išsamesnę informaciją, nes čia labai lengva padaryti klaidą, dėl kurios paskui gali tekti kentėti ir gailėtis visą gyvenimą. Turi žinoti, kad psichiatrai nieko neišgydo, nes šizofrenija nepagydoma liga, psichiatrai tik surūšiuoja ir paskirsto po "gardus". Tai ne išsigelbėjimas, bet iškritimas iš gyvenimo visam laikui.

Vytautas

#33
sausio 01, 2016, 17:18:23 Redagavimas: sausio 01, 2016, 17:30:00 by Vytautas
Asmeniškai su balsais galvoje susidurti neteko, bet komos būsenoje su savo ir nesavo mintimis bendrauti teko. Šiaip tai ne bauginantis o atvirkščiai tokioje situacijoje saugantis variantas.  Po to teko susidurti ir su psichiatrų pagalba. Na jų galimybės labai ribotos. Toks vaizdas kad jiems patiems be galo įdomu kas su tavimi dedasi bet patarti nieko negali. Paskiria "chemijos" nelabai žinodami kaip ji veikia. Praktiškai žiaurus slopinimas ir būsena kažkokia jau tuomet tampa absurdiška. Bet jei nekeli pavojaus sau ir kitiems chemijos visiškai sąmoningai gali atsisakyti ir niekas neverčia naudoti. Aišku pasako kad jei nenaudosi tai jie neatsako už pasekmes.  :( Paklausus ar kažkaip garantuoja kažkokias "teigiamas pasekmes" taip pat pasako kad nieko nežino kaip bus.

Kas liečia balsus galvoje tai kai su manimi dėjosi keisti dalykai tokie keisti balsai mano tėvui liepė manęs išsižadėti kaip sūnaus. Ir jis tai padarė. Pats prisipažino kad tai padarė. Kiek suprantu tie balsai jį žiauriai užspaudė ir matyt pagrasino mirtimi. Bet čia gaunasi kad tai ne žmonių veiklos rezultatas o kažko daugiau.  ;)

klajunas

Citata iš: Vytautas  sausio 01, 2016, 17:18:23Bet čia gaunasi kad tai ne žmonių veiklos rezultatas o kažko daugiau. 
Na mano atveju seka buvo šiek tiek kitokia, todėl ir sprendžiu, kad čia 95 proc. žmonių rankų darbas. Pirmiausiai kilo konfliktas su spec. tarnybų agentūra, tada prasidėjo agentūrinis persekiojimas, mobingas studijų ir darbo vietoje, po to sekė terorizavimas bet kokioje viešoje ir privačioje vietoje. Pavyzdžiui, agentūros agentai apsigyveno daugiabučio kaimyniniame bute ir naudojo ultragarsinius projektorius garsiniam terorizavimui kiaurai sieną. Dabar tas butas tuščias.

Praėjus kuriam laikui, gal pusei metų, pradėjo šnekėti galvoje, visaip grasinti, kad susidoros, sufabrikuos bylą, sugriaus gyvenimą, pasodins ir pan.

Be to per vietines agentūras skleidė apie mane šmeižtus, pvz., kad "jau" turi įrodymus, kad "jau" sugavo, šitaip juodindami reputaciją ir griaudami karjerą. Kad apginčiau savo gyvybę, sveikatą ir garbę, turėjau kreiptis į prokuratūrą, bet kadangi šis persekiojimas buvo organizuotas valstybės organizacijos, o prokuroras yra ta pati valstybė, taigi užsakovas, skundai buvo atmesti.

Po visų šitų įvykių pradėjo ardyti sveikatą, terorizavimas persikėlė į galvą ir tai, ką girdėdavau iš žmonių mobingo metu, pradėjau girdėti savo galvoje. Tad nereikia aiškinti, kad šiais laikais psichiatrija nenaudojama susidorojimui. Tam ji daug plačiau naudojama negu tarybiniais laikais, KGB organizacijos.

Vytautas

Na kaip pats sakai kad turėjai "gerus kaimynus" tai praktiškai nedideliu atstumu neabejoju kad yra priemonių paveikti žmogų. Bet pvz mano tėvukas gyvena kaime. Artimiausias kaimynas už 200m. Ir bendrai kažkokiam saugumui nei aš nei mano tėvai niekada neužkliuvo. Problemos prasidėjo kaip aš pabendravau su anapusiniu pasauliu. Jokios tame politikos ir karjeros.  ;) Tiesa dabar viskas ramu. Aišku tėvukui atsirado tam tikrų sveikatos problemų. Bet 86m jau visko gali būti.  ;D  Nieko keisto. Žmogus praktiškai nevaikščiojo į bažnyčią o dabar kas sekmadieni.  ;D Ir šiaip visokių keistų minčių pas žmogų atsiranda ko anksčiau nebuvo. Bet tai tokia akivaizdi žmogaus proto degradacija dėl senėjimo. Lieka tik užjausti ir padėti jei "leidžiasi".

klajunas

Citata iš: Vytautas  sausio 01, 2016, 17:52:38Problemos prasidėjo kaip aš pabendravau su anapusiniu pasauliu. Jokios tame politikos ir karjeros.  
Niekada nesakiau, kad visur įmanomas vienas variantas. Tai parodo tik viena, kad mūsų atvejai skirtingi. Balsai gali būti įvairios kilmės. Aš juk nesakau, kad su Moze iš biblijos kalbėjo agentūra. Bet tik noriu, kad žmonės suprastų, kokį galima iškrėsti pokštą su balsų technologijomis. Negana to noriu perspėti, kad tokie bajeriai pasaulyje darosi vis dažnesni.

Vytautas

#37
sausio 01, 2016, 18:20:37 Redagavimas: sausio 01, 2016, 18:27:16 by Vytautas
Citata iš: klajunas  sausio 01, 2016, 18:00:51Tai parodo tik viena, kad mūsų atvejai skirtingi
O žmonėms technologijos kažkiek perduotos iš normaliai nepasiekiamo pasaulio. Patys tokių dalykų nesugalvotų. :) Bet kadangi man poveikis iš to keisto pasaulio dingęs tai greičiausiai ir pats tas pasaulis dingęs. Nes jie pakankamai įkyriai bandė susidoroti ir staiga "apsigalvojo". Taip nebūna.


klajunas

Citata iš: Vytautas  sausio 01, 2016, 18:20:37Nes jie pakankamai įkyriai bandė susidoroti ir staiga "apsigalvojo". Taip nebūna.
Nepasakyčiau, kad nebūna. Šiame pasaulyje būna visko. Pavyzdžiui, kad ir tokie variantai: norėjo išbandyti naujas modifikacijas, išbandė ir dingo; norėjo patikrinti kokią nors hipotezę, patikrino ir pasiplovė; buvo užsakytas koks nors psichologinis eksperimentas, pavyzdžiui, psichiatrų, atliko ir pranyko; ieškojo kokios nors informacijos, versijos nepasitvirtino, nieko įdomaus nerado ir tapai "neįdomus".

Kitaip sakant viskas priklauso nuo tikslų. Nes užsako balsus nebūtinai prokuratūra, gali užsakyti mokslininkai, tada jų siekiai visai kitokie nei prokurorų. Prokurorams maga išaiškinti bylas ir jeigu neišeina, tada bylas siuva naudodami psichotronines priemones. Variantai gali būti net labai skirtingi. Nes jeigu pavyzdžiui, būtų kokius ritualus atlikinėję satanistai, tai gražiai greičiausiai nebūtų pasibaigę, kad dingtų ir viskas.

Vytautas

#39
sausio 01, 2016, 18:58:32 Redagavimas: sausio 01, 2016, 19:11:04 by Vytautas
Citata iš: klajunas  sausio 01, 2016, 18:34:16Nes jeigu pavyzdžiui, būtų kokius ritualus atlikinėję satanistai, tai gražiai greičiausiai nebūtų pasibaigę, kad dingtų ir viskas.
Na iš tikro žaidimas vyksta toliau. Tik dingo viena "grėsmingai" mano atžvilgiu nusistačiusi pusė. Aišku nieko pavojingo mano atžvilgiu dabar nevyksta. Tiesiog žinau anos pusės ateities planus. Lieka tik laukti ir stebėti ar pildosi. Pvz 2019 birželio 13 turėtų išsiveržti JAV super vulkanas. Tam kad nekiltų problemų likusiam pasauliui Šiaurės Amerika tiesiog bus nuskandinta. Arba problema bus "išjungta" anksčiau jei amerikiečiai įvykdys vieną sąlygą - panaikins visas savo karines bazes visame pasaulyje. Aišku iškyla informavimo problema. Šiuo metu derinamas pakankamai keistas variantas. Apie kurį savo laiku, kai bus pasiruošta. :) O jei bus pasiruošta tai bus labai akivaizdu. Po 2019 seka 2022m iš esmės nesuvokiamas žemės ir žmonių keitimas. Savotiškas perėjimas į rojaus būseną žemėje. O bendrai tai žmonių galimybių apribojimas iki minimumo. T.y. valgai, nieko neveiki ir gyveni. Absoliučiai viskas būtina ir pakankama duota "valdiškai" iš išorės. Suprantama jokių technologijų. Jokio laiko suvokimo, nes visuomet vasara ir nėra kaip atskaityti laiko. Judėjimo laisvė tik kiek neša kojos. Kadangi žemė transformuota žemynų prasme tai visiškai neaišku kas ir kur. O priemonių ir galimybių sudaryti kažkokį žemėlapį nėra. Jokios praeities informacijos nėra. Mirties forma taip pat kitokia. Tiesiog atėjus laikui išnyksti. Kada tai nutiks nežinai nes nėra galimybių skaičiuoti laiką. Esi absoliučiai sveikas iki pat išnykimo. Na nebent per neatsargumą kažkaip susižalosi, bet jokios medicinos taip pat nėra. Tai va toks apytikslis vaizdas. Bus nebus lieka tik laukti. :)

Taip kad "nekenksmingai" žaidimas tęsiasi. Beja tame kontekste ir tavo problemos turėtų išsispręsti savaime, kaip ir galybė kitų žmonių problemų. O daryti tai nieko nereikia tik gyventi kasdienį paprastą gyvenimą ir stebėti kas vyksta. :)


klajunas

Ką galiu pasakyti iš savo varpinės. Kad viskas teisingai, bet šiek tiek kitokia prasme, nes toks variantas įmanomas tik grynosios sąmonės pasaulyje, kurį aprašo simuliuotos realybės teorija. Tai yra, jeigu tikrovė ne objektyvi ir išorinė realybė, bet aukštesnio rango būtybių sukurta simuliacija. Nesakysiu kompiuterinė simuliacija, nes naudojami ne žmonių kompiuteriai. Tai realybė, kuri kuriama iš simuliuoto fiksato ir yra tas pasaulis, kuriame gyvena žmogus kaip sąmonė ir kūnas. Tai yra, viskas teisinga, bet teisinga ne visiems. Nes žmonės skirstomi į grupes ir paskirstomi po skirtingas simuliacijas. Tai tas pasaulis, kurį aprašai yra galimas kaip viena iš simuliacijų, į kurią pateks dalis žmonių. Kodėl rodomas toks variantas - sunku pasakyti. Man buvo rodomas šiek tiek kitoks variantas haliucinozių metu, bet tai tik mano ateitis, kuri kitų neliečia ir gali net neišsipildyti. Todėl tvirtinti, kad žinau ateitį negaliu, nes tai ne jų ateitis. Fiksato simuliacija yra realybė, kuri ateina iš mūsų pasaulį valdančių jėgų, kurios tiesiogiai pasirodo ne daug kam. Todėl tokie atvejai nėra dažni, nors ir nėra reti. Kartais pasitaiko ir apgaulė, kai tokias paslaptis bando vaizduoti spec. tarnybos. Tada tai paprasčiausias neurolingvistinis programavimas ir smegenų plovimas, kad pasimaišytų protas.

Vienuoliktasis

Citata iš: TinSoldier  sausio 01, 2016, 16:07:12Turbūt nekeista. Psichiatrijos esmė ir yra gydymas piliulėmis.
Kai sveikam žmogui išrašomi tokie stiprūs vaistai, nuo kurių išsivysto priklausomybė, yra net labai keista.

Citata iš: TinSoldier  sausio 01, 2016, 16:07:12Tiek iš jūsų, tiek iš daugybės kitų tai patyrusių ir perėjusių žmonių pasakojimų, gana akivaizdu, jog gydant dažnai pritrūksta kompetencijos, žmogiškumo, profesionalumo, atidumo ir atsidavimo iš medikų pusės.
Deja, kalbu ne apie kompetencijos trūkumą. Tyčinis vaistų paskyrimas sveikam žmogui yra sąmoningas jo luošinimas. Aš ten buvau. Taip pat skaičiau kitų žmonių istorijas. Pvz: JAV žmogui po pusės metų net neleidžia mažinti dozės, o jis vartoja dar stipresnius psicholeptikus. Ar žinot, kaip tai kenkia žmogaus sąmonei? Tai taip pat tyčia, mačiau visą pusė valandos trunkantį vaizdo įrašą. Gydytojai - tiesiog cinikai, nesuprantu, kaip tokius išvis leidžia dirbti. Tikslas ne išgydyti, o priversti pirkti kuo daugiau vaistų. Kruvinas biznis. Vienas kruviniausių.

Vytautas

#42
sausio 01, 2016, 19:58:23 Redagavimas: sausio 01, 2016, 20:00:22 by Vytautas
Citata iš: klajunas  sausio 01, 2016, 19:23:19Fiksato simuliacija yra realybė, kuri ateina iš mūsų pasaulį valdančių jėgų, kurios tiesiogiai pasirodo ne daug kam.
Man gavosi vaizdas toks kad tų jėgų buvo dvi liko viena. Ir dingusi jėga  "nežinojo" apie dabar likusios jėgos egzistavimą. Ji iki tam tikro momento praktiškai niekaip nepasireiškė. Kas liečia žmonių grupes tai žemėje egzistuoja kaip aš dažnai kartoju kopijos ir originalai. Kopijos būtent tos dingusios jėgos kūrybos vaisius. Žmonės nuo to žmogiška prasme blogesni netampa tik tiesiog neturi savo nematerialios dalies. Bet čia yra kaip yra ir dėl to niekas nieko bausti nesiruošia. Tik bus bandoma išeiti iš susidariusios padėties. Ir 2022m skirtumai tarp kopijų bei originalų pasimatys akivaizdžiai. Vieniems maistas nereikalingas, kitiems reikalingas. Mišrios poros paprasčiausiai neturės palikuonių. Bendrai originalai fiziškai galės daugiausiai turėti 3 vaikus, kopijos - 2. Dar po 160m kada praktiškai išnyks bet kokie giminystės ryšiai tarp šių dviejų žmonių rūšių jie bus galutinai atskirti. Tiesiog kopijos bus perkeltos gyventi kitur į tokias pat puikias sąlygas. Taip kad "sutvarkymo" procesai užima laiką ir viskas daroma neskausmingai. Na tokia gauta informacija. Kaip bus ir aš nežinau. Kad prieit būtent prie tokio varianto reikėjo daug laiko ir viskas savotiškomis porcijomis. Kad tai kokių spec tarnybų darbas tai vėl jokios prasmės. Nei čia man, nei čia kam nuo to stogas tikrai neturėtų pavažiuoti. Ne tokių fantastinių filmų dar būna. :) Tuo labiau kad nereikia nieko daryti. Nes "mūsiškiai" tai stengiasi kad būtų kažkoks rezultatas. O čia nieko. Na nemėgsta ana pusė JAV. Bet čia yra kita priežastis. Originalai gyvena tik Lietuvoje, Latvijoje, Rusijoje, Baltarusijoje. Tiesiog tėvai labiau myli savo vaikus. :) Be to JAV turėjo "gerus" ryšius su išnykusia jėga. Jos laimėjimai tuo ir paremti. O dabar jie kažkokie neužtikrinti, nes neliko anapusinio palaikymo ir ryšių. Rusai gi atvirkščiai įgauna kažkokią jėgą nors ir patys net nenutuokia iš kur. :) Mes taip pat sėdim pakankamai patogioje būsenoje.


tadasas99

@Vytautas  pradejei grazia istorija pasakoti, pradejau skaitydamas kitu sasaju  ieskoti (daugiau panasiu teoriju esama), bet pabaigoj supoltinai bei issiaukstinai save kaip isrinktosios tautos atstova  :-\

Vienuoliktasis

Citata iš: Vytautas  sausio 01, 2016, 19:58:23žemėje egzistuoja kaip aš dažnai kartoju kopijos ir originalai.
Kuo jie skiriasi? :)

Aukštyn