Daiktai manęs ,,nemyli"

Pradėjo Pensininkas, vasario 28, 2015, 15:21:37

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Pensininkas

Aš niekados neturėdavau daiktų. Niekados jų negaudavau (kaip ir pinigų). Nesenai supratau, kad visi daiktai kurie patenka į mano rankas, ankščiau ar vėliau genda arba lūžta. Bet vakar supratau - gal manęs daiktai ,,nemėgsta" ir aplenkia mane? (Esu girdėjęs kažką apie tai bet nesigilinau). Gal kas žino plačiau?Ką turėčiau daryti?

Benamis

Parasyk kokius nors pavyzdzius.

Ezekiel

Daug daiktų gaminami iš nekokybiškų medžiagų taupant ar net specialiai siekiant, kad sugestų po to kai baigiasi garantija. "Planned obsolescence" taip angliškai vadinasi šį gamintojų gudrybė.
Aišku reikia rinktis daiktus, kurie patikimai pagaminti, o jei geri tai atsariau su jais elgtis.

Pensininkas

Genda pakrovikliai, telefonai. Planšetinis kompiuteris stringa. Pirmakart gyvenime gavau kompiuterį, po 1,5 mėn. draugas užkliuvo už laido ir nukrito kompiuteris. (nemanau kad ši situacija įvyko netyčia). Apskritai man VISKAS ateity sulūžta ar sugenda.

Supera

Tikrai priklauso nuo to kieno produkciją naudoji. Tegul nesupyksta apple gerbėjai, bet asmeniškai tai tik pervertinti ir pagal kokybę kainos visiškai neatitinkantys "aksesuarai", norintiems pasirodyt kad turi pinigų. Aišku dar ar perki naują iš salono ar perperki. Nors ir tas iš salono gali būt jau su broku. O manau užkliuvimas už laido yra atsitiktinis dalykas, taip jau būna su jais, jei jeu eina laidas, tai galiausiai bus.
Man pačiai daiktai gana dažnai lūžta, kaip aš juokiuosi jei reikai ką sugadint, tai duokit man. Ne vieną telefoną sugadinus.

Pensininkas

Supraskit, man visi daiktai sugenda ,,iš oro" ir dėl kompiuterio nemanau, kad atsitiktinai nukrito. Aš negaudavau daiktų. Negaudavau pinigų, kad nusipirkčiau daiktų. Kiek kartų būdavo galimybė nusipirkti pirmajį telefoną, bet susiklostydavo situacijos kad jo negaučiau. Ir jaučiu, kad mane daiktai aplenkia.

snofru

ir šitas fenomenas pasireiškia tik elektroniniams prietaisams ar ir kitiems daiktams. tarkim - dūžta veidrodžiai, indai. lūžta kėdės, lentynos ir taip toliau ir panašiai?

Pensininkas

Dažniausiai elektroniniams daiktams. Arba tiems kurių noriu ar reikia.

idenmeyou

Yra įvairūs ezoteriniai aspektai kaip daiktų energetika ir pnš, aš pats asmeniškai nei kiek tokiais dalykais netikiu. Nemanau, kad žmogus turi tokią galią daiktus kaip nors paveikti, lygiai taip pat netikiu, kad daiktas gali paveikti žmogų, išskyrus tuo atveju jeigu žmogaus psichologija yra linkusi tą daiktą atmesti. Tarkim jeigu žmogus nemėgsta geltonos spalvos vazos, tai jis ją matydamas namuose gali jaustis tikrai labai blogai, jį erzins, neleis jam atsipalaiduoti, bet tai pačio žmogaus psichologiniai barjerai.

Nors tiesą sakant žinau žmonių, kuriems gyvenime išties labai nesiseka su pinigais, žiūrint iš šalies atrodo, kad pinigai jų tikrai nemėgsta.

RoxiO

Ne pas jus vieną, Tamsta, elektronika genda :D O ką galėčiau į temos keliamą klausimą pasakyti, tai ar jūs įsitikinęs, kad tikrai tinkamai saugote savo daiktus (Atmetus pinigų neturėjimą naujiems daiktams)?

Pensininkas

na tikrai nemetu telefona link lovos kuri yra uz 3 metru :) Visada stengiuosi saugoti daiktus.

Aukštyn