Kas man yra?

Pradėjo Gintare, sausio 27, 2013, 18:10:34

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Gintare

Labas vakaras. Esu Gintarė. Man 12 metų. Žinau kad galite mane išjuokti dėl mano ažiaus tačiau nusprendžiau jums parašyti nes nežinojau kur internete galėčiau kreiptis. Pastaruoju metu su manimi vyksta kažkokie nenormalus dalykai. pradėjau piešti keistus piešinius, kartais elgiuosi taip lyg tai bučiau ne aš. pradėjo traukti įvairus nelabai geri dalykai kurie iki tol man visiškai nerupėjo. Internete ieškau informacijos apie demonus, apie jų iškvietimo budus - bet tą darau tarsi nenorėdama, tarsi tarp kitko, sunku net paaiškinti. Mama vedė mane pas psichiatrus tačiau dabar liovėsi. Vakar išgirdau kaip telefonu kalbėjo su mano draugė ir ji pasakė jai, kad vel tas jai prasidėjo. Tačiau kas tai 'tas'? šiandien kai likau viena namie mane tarsi kažkas patraukė prie sekcijos kurioje mama laike krūva dokumentų. Man keisciausia kad anksciau mane visiškai ten netrauke o kai pradejau raustis, radau kaip man atrodo mano vaikystes piesinius kurie yra labai kraupus, tačiau esu beveik isitikinusi, kad tai mano piešiniai, nors nepamenu, kad aš juos kada nors pieščiau.

Nors man tik dvylika, tačiau aš suprantu kad egzistuoja psich. ligos, bet tikrai nemanau, kad esu psich. nesveika. Domėjausi pati internete apie asmenybiu susidvejinimą ir kitas panašias ligas, bet visos neatitinka mano požymiu, man labiau atrodo kad mano kune kažkas išskyus mane dar gyvena fiziniu pavidalu o ne psichologiniu.

Keista man tai, kad aš visiškai nepamenu savo gyvenimo kažkur iki 6 metu, nors turiu fotografijas, tačiau nieko negaliu prisiminti. Mačiau ir nufilmuotus video iš mano gimtadieniu ir t.t. tačiau to nera mano atmintyje. dar mane neramine kad mama naktimis užsidaro savo kambaryje, nors anksciau to nedarydavo. Nors ji trvirtina kad tai ne del manes taciau aš žinau kad ji taip elgiasi butent del to kad bijo manes. Prieš tris menesius paslepe virtuvinius peilius o man pasake kad juos išmete nes jie kenkia sveikatai. Aš tikrai žinau kad ji man meluoja ir manes bijo.

Visi sako kad aš išskirtinis vaikas, žinau kad daug vaiku taip yra sakoma, tačiau iš savo gimines sužinojau kad pradejau kalbeti ilgais sakiniais nuo dvejų metuku. Lankiau baleta, grojau pianinu, tačiau pastaraisiais menesiais pati to nenoriu ir negaliu suprasti kodel. dabar tiesiog ne iš to ne iš sio pamėgau filmus su demonais, kur daug kraujo ir t.t. galvojau kad tai tiesiog mano amžius kaltas, tačiau pradėjau galvoti ir apie tai, kad gal esu apsesta? Ką galetumete pasiulyti ir kaip man paaiskinti mamai kad aš jos nenuskriausiu?

Benamis

Susilaikyiu nuo komentaru (kol kas), taciau paprasysiu - gal galetum nufotografuoti tuos savo piesinius?

Master

Na, iš dalies kalta fantazija.. Netik tavo, bet ir tėvu... :D. Ne i tema, suprantu kur lenki.. Kažkada močiutė man norėjo iškviesti egzorcista, nes kalbu per miegus, neva marinu gyvulius, ir per 60km atsumu padeginėju daigtus.. Ech... Na galbūt kaltas ankstyvas brendimas... Galiu pasakyti, kad paauglystėje paaugliui gan nenormalu elgtis normaliai. Na mane irgi tai traukia, bet tik todėl, kad tai manęs neturėtu traukti... Bandau griauti sistema xD (Gan nevykusiai) Labiausiai esu linkus priskirti tau asmenybės susidvejinimą. Yeah, panašiai ir buna.
Keletas klausimų:
1.Kankina pasikartojantys košmarai?
2. Kai mastai stebėk savo mintis. Jos lipa viena per kita?
3. Kokia tavo savijauta naktį kai visi miega?
4. Kokia aplinka tave supa?
Tai tiek.. :)

la.benas

#3
sausio 27, 2013, 18:52:23 Redagavimas: sausio 27, 2013, 18:53:56 by la.benas
Jo, piešiniai domina ir mane. Manau galėtume juos išanalizuoti, rasti juose žinutę, kurią norėjai perduoti juos piešdama. Beje, kokia tavo religija?
Ir šiaip per daug nesijaudink, aš lygiai taip pat daug ieškojau apie demonus, įvairius kitus siaubingus dalykus, kurių nenoriu pasakot, bet su manim viskas gerai. Manau abu tai darome iš smalsumo.

P.S Šiaip pagal metus jau žengi į paauglystę, tad visi tie pokyčiai ir kita gali būti dėl to :)

advena

Pyk nepykusi ant manęs, bet tai paauglystės padariniai. Bėgant laikui praeis tas potraukis kraujui, demonams ir t.t Tu pati viską išsigalvoji, tad neieškok atsakymo, nes jis yra tavo galvoje. Patariu užsiimti kokia nors veikla.

Teroras

#5
sausio 27, 2013, 19:17:03 Redagavimas: sausio 27, 2013, 19:19:05 by Teroras
Tipiškas sovietinio palikimo mastymas: paauglyste :) Viena ir ta pati diagnoze skirta visiems vaikams nuo 10 iki 18 metu :) Juokinga kai nebandoma isigilinti.

Toks jausmas, kad jus net visos temos neperskaitete.

1. Keista tai, kad motina nuo jos slepia peilius ir pati uzsirakina nakciai. Jusu motinos lygiai taip pat elgesi, kad jums tai normalu?

2. Matosi vaikas nesedi namie vien tik prie PC nes pati minejo, kad lanke ir baleta ir mokesi pianinu groti kas jau min. 4 dienos i savaite zmogus turi veiklos.

3. Keistus piesinius ji piesia ne vien dabar, taciau matomai ir tame amziuje kurio ji net nepamena (t.y. labai jauna) - kas jau keista.

Primine man viena atveji (zinoma jis manau sudetingesnis):



Patariu paziureti tiems, kurie viska nustumia i "paauglyste", gal bent siek tiek savo mastysena praplesite.

Netapatinu Gintares atvejo su sia dokumentika, bet gali buti, kad yra panasumu (sprendziant is to, kad ji pati nugido mamos pokalbi su drauge, kai sake "tai vel prasidejo" - kaip suprantu kalbejo ji apie savo dukteri).

ponaitis

Visi sako kad pauglystė,bet nebandot pažvelgt giliau i tema.
Citata iš: Gintare  sausio 27, 2013, 18:10:34
Mama vedė mane pas psichiatrus tačiau dabar liovėsi.

tai nesako jog pauglystė atmesta?geriau normalei padėt bandytumėt.
1.Kokia tavo religija(jei aplamai tiki)?
2.Ka psichologai sakė?
3.Nebijai bažnyčiu,šventu vietu,daiktu ir pnš.?

la.benas

Terore, sakai blogai, kad nesigilinat. Mes juk atsakymų laukiam :D

advena

Citata iš: ponaitis  sausio 27, 2013, 19:22:11
Visi sako kad pauglystė,bet nebandot pažvelgt giliau i tema.

Paauglyste- mano manymu diagnozė tokia ir prašau nepulti. Temos autorė taip ir nepasakė dėl ko mama užsirakina ir slepia peilius, taip pat ir kodėl motina jos turėtų bijot? Laukiu paaiškinimo.

Master

Citata iš: Teroras  sausio 27, 2013, 19:17:03
1. Keista tai, kad motina nuo jos slepia peilius ir pati uzsirakina nakciai. Jusu motinos lygiai taip pat elgesi, kad jums tai normalu?

Em.. Sakiau, kad iš dalies tėvai kalti dėl tokios vaiko savijautos (kas šiuo atveju ir yra svarbiausia) Minėjau, kad močiutė norėjo man iškviesti egzorcista. Žmogau, ji nebuvo teisi.
Beto turiu pusbroli su psichiniu sutrikimu, jis gyvena savo pasaulyje ir turi dideli potrauki į smurta, ne šeip smurta, bet Smurta. Yeah, naudojasi peiliais, degtukais... Bet jis nėra sąmoningas, ko nepasakyčiau apie Gintare. Beje dar sakiau, kad man tai panašiausia į asmenybės susidvejinima, bet norėdama pasigilinti numečiau keleta įvairiapusiu klausimu.

Teroras

Master buvai pamineta mano pranesime?  Ne. Tai del ko dabar "ataskaitas" man rasai?

ponaitis

Laukiam atsakymo,po to nuspresim ar tokia ar anokia ;)

Master

Teroras-:D Nesakei dauguma, sakei visi.
Pataisa, nesakei Sorry xD
Turbūt užsifiksavo nesąmoningai..

Marius

Mano manymu čia eilinis nepilnamečių pokštas,ar noras atkreipt į save dėmesį rašant tokias ''siaubo istorijas''  Šitas pasakojimas labai jau primena nesenai skaitytą straipsnį apie berniuką, kuris turėjo kažkokią ligą ,ar psichinį sutrikimą,jis nesivaldydavo ,atsirasdavo neprognozuoti pykčio priepuoliai,piešdavo piešinius kuriuose savo mama vadino kale ir rašė kad ja reik nužudyt..ir t.t o poto nieko neatsimindavo..manau šio rašinėlio autorė perskaitė tą straipsnį ir nusprendė padaryt savo panašia versija..Nes visa aprašyta jos istorija skanmba kaip siaubo,ar mistikos pasakaitė..

ponaitis

gera teorija,bet gali but kad ji susirgu kuo panašiu

Aukštyn