Jusu vizualines vizijos,regejimai,zenklai ir t.t.

Pradėjo Justinas Herbsman, rugsėjo 16, 2012, 22:50:30

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

deamero

Citata iš: astropasaulis  rugsėjo 16, 2012, 22:53:10
Vienas iš ryškesnių, nesenai matytų vaizdų: kažkoks kosminis miestas su keturiomis saulėmis.  :o Tiesiog savaime matosi visokie vaizdai...
Nieko sau vaizdas neseniai gi raše apie planeta su keturiom saulėm, tai ka dar matei idomaus?

Benamis

Citata iš: deamero  spalio 17, 2012, 16:53:55
Nieko sau vaizdas neseniai gi raše apie planeta su keturiom saulėm, tai ka dar matei idomaus?


Jis pats buvo nustebes: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1047 - tikrai idomus sutapimas :)

deamero

Pamenu, kaip man buvo kokie 7  metai. Žiurėjau aš tuo metu populiaru animacinį filmuką Drakonų kova Z, kaip tik buvo pradėje rodyti,  namie tuo metu buvau vienas kieme kiek pamenu buvo močiutė. Taigi žiurėdamas pajutau kažka kas privertė mane atsisukti ir atsisukau pamačiau praslenkant koridoriumi juoda siluetą nejuokais išsigandau, pagalvojau jog mačiau mirtį.

Hekate

Savo regėjimu ar iliuzijų nežinau, kaip pavadinti, net matyti nebenorėčiau , va kodėl nemėgstu savo lakios vaizduotės  ;D (jei tai galima fantazijomis pavadinti  ???) Nors smalsumas daro savo ir kartais norisi pamatyti daugiau.

astropasaulis

Medituodamas, pradėjau regėti įvairias neregėtas planetas. Viena iš jų buvo tamsiai rudos spalvos su juodais vertikaliais ruožais. Aplink planetą buvo rožinis rūkas ar rožinė atmosfera, ar kažkas panašaus.

Neisha

Pastaruoju metu man matosi visokie keisti dalykai. Nesakau, kas tai kažkokia paranormalybė, bet kartais pasidaro nejauku, nes supranti, kad kažkokia nesąmonė vyksta galvoje. Pavyzdžiui, vairuoju mašiną ir aš rankinę visada padedu ant keleivio sėdynės. Taigi, kartą pasivaideno, kad šalia jos juoda pelė prabėgo. Arba prie antklodės kažkoks juodas plėmas pasivaideno. Arba einant per gatvę, kur net nesimato atvažiuojančių mašinų, staiga išsigąsti, kad mašina vos per sprindį nuo tavęs, bet taip nėra. Visa tai trunka labai labai trumpai, vos spėju sureaguoti.

astropasaulis

Nežinau, kas darosi... Arba pasimaišė psichika arba iš ties matau kažką nežemiško. Šiandien vienoje patalpoje iš kažkur atsirado žalios spalvos orbas, energijos kamuolys ar kažkas panašaus. Kelias minutės pabuvo ir dingo. Ir jis buvo vaiko dydžio, o ne toks mažas, kokį užfiksuoja nuotraukose.

Justinas Herbsman

idomei... o spalvu nematai tarkim melsovs/violetines,man buna ziuriu kur i taska tarkim ir dazniausiai matymo kampe pasirodo spalva melsva ,arba tokie zybsniai mazi lyg zvaigzde suzybsi tavo matymo fone irgi melyna ar balta,beto zvakes sviesoi moku ziurint i ranka pamatyt ja lyg su apvalkalu zalsvu pilksvu o dar paziurejus ranka isnyksta susilieja y juoda fona su lyg rankove... tai atrodo lyg be rankos buciau poto vel atsiranda :D

astropasaulis

Kai būnu labai susijaudinęs (tarkim dėl liūdnos gyvenimiškos situacijos, kai tenka matyti kenčiančius žmonės), tai pradeda iš rankų spinduliuoti šviesa, energija. Tačiau ji būna tarsi balta, bespalvė ar krištolinė. Net nežinau, kaip apibūdinti. Dar pavyzdžiui buvo viena situacija: padėjau kažkokiai močiutei, kai ji šypsojosi šalia kelioms sekundėms pasirodė melynos spalvos šviesa, toks taškelis (mažas angeliukas). Kartą medituojant, pradėjo vibruoti akių vokai, pačios akys. Nutariau atsimerkti ir pamačiau mėlyną šviesą... Nesvetimos man tos spalvos... :)

Lauryz

As kai uzsimerkiu matau visokius ornamentus. Dazniausiai buna juodam fone ir patys ornamentai yra raudonos spalvos. Jie atrodo mazdaug taip, bet tik juodas fonas ir visi ornamentai raudoni. Pirma karta pamates labai nustebau ir netgi nesupratau, pirma karta tai atsitiko mazdaug pries 2metus ir nuo tada visada kai uzsimerkiu, palaukiu kokias 30sec ir pradedu juos vis matyt, tai isnyksta, tai atsiranda.

Benamis

Visiskoje tamsoje irgi juos matai?

astropasaulis

O aš dar iš vaikystės prisimenu: kai užsimerkdavau, matydavau tamsiame fone daug mažų spalvotų taškų. Jie buvo mėlynos, raudonos, žalios spalvos ir atrodė kaip žvaigždės danguje. Dabar irgi taip matau tik kai pridedu pirštus prie akių vokų.

Lauryz

ne, jeigu matau tai tik uzsimerkes.

Benamis

Citata iš: Lauryz  gruodžio 14, 2012, 19:11:25
ne, jeigu matau tai tik uzsimerkes.


As ta suprantu, bet kai tu uzsimerki aplink tave buna tamsa ar yra koks nors sviesios saltinis?

Kitokia7

As tai jau nuo pat mazens uzsimerkusi matau visokius vaizdus ir regejimus. Kaip sakant, mirgu marga.  :) Dazniausiai matau zvaigzdes, bet nuo to laiko kai man suejo 15 metu pradejau matyti dvejas tamsoje svytincias akis ir nezinau ka tai reiskia. Nieko kito, tik tas akis. Jeigu ir dar kam nors taip yra, prasau parasykit. :'(

Aukštyn