Beribe meile vienintele tiesa visa kita iliuzija

Pradėjo 2Pacas, balandžio 12, 2013, 10:59:35

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Marius

Na apie archeologija,gal geriau su manim nesiginčyk,jei pažadi gerbt privatumą,galiu į asmenine žinutę pasakyt kodėl.

puodukas

Citata iš: 2Pacas  balandžio 12, 2013, 10:59:35
Autorius David Icke berods vienintele jo knyga kuri yra isversta lietuviskai.Gal uzkabins,pats planouju ja isigyti nes tikrai idomei raso.

Radau David Icke apibūdinimą internete: knygos išeina milijoniniais tiražais, apie 90% faktų knygoje yra teisingi, todėl ir populiarios jo knygos. Kiti 10% skirti valdančio elito mistifikavimui, tikriausia tikintis, kai jau bus galima pilnai išlįsti iš "šešėlio", kad žmonės butų jau susidarę apie juos nuomonę, kaip apie aukštesnę rasę, ar ateivius reptiloidus.
Gal kas esate skaitę visą knygą, ar yra panašumų tokiam komentare?

paragraf 78

Gimbutienė kritikuojama archeologų visame pasaulyje, tame tarpe ir Lietuvoje, dėl savo polinkio prisigalvoti visokių nebūtų dalykų :) šitą bet kas žino, kas nors kiek turėjo reikalų su archeologija ar istorija.

bs2000

labiausiai man patinka zmones kai peikia viska neskaite sitos knygos :) kaip tik dabar ji guli pries mane,puse knygos perskaiciau,kad ir kaip liudna butu bet ten tiesa,matricos filmu trilogija turi labai kartoju LABAI gilia prasme musu realybes suvokimui :) fantastiniai filmai neateina niekam is LEMPOS,ten yra dalis tiesos. Kaip kazkas buvo sakes kiekvienas zmogus eina savo keliu,jej nesuras saves siam gyvenime tai gal suras kitame. Davidas icke zino prasme , o zakas fresko kuria ja :) Esme nepeikit neskaite sios knygos. Klausimai nedomina,atsibodo minusus gaut :)

2Pacas

Fsio ryt varau i knygyna.

paragraf 78

Na kartais užtenka perskaityti ištrauką kuri ir atskleidžia ar knyga rimta ar ne. O pirmame poste pateikta ištrauka byloja ne ką kitą kaip beletristiką neturintiems kritinio mąstymo. Anksčiau irgi skaičiau viską iš eilės, bet po to pasidarė gaila laiko prastai literatūrai. O iš ištraukos kaip sakiau ir atrodo, kad knyga nieko verta.

puodukas

Na gal aš neteisingai perteikiau to komentaro mintį, bet ten buvo kritika icke, kad jisai įpina ta 10% melo tarp faktų, kad to melo nesimatytu, todėl ir daugelis juo pasitiki.

preacher

Ne gaila mokėti pinigus, už to apsišaukėlio sapaliones?

Marius

Kažkas ir į MMM ''piramidę'' investavo,kažkas sekundės banke indelius laikė ir t.t. ir t.t.  žmogus supranta klydęs tik tada,kai ''nudega'' O kaikurie net ir ''nudegę'' sako '' kiša ranką į ugnį...

paragraf 78

Na jei žmogus nori išleisti pinigus pigiai beletristikai, tai koks jūsų reikalas? Nejau jums nuo to skauda? :)

puodukas

Nu jo, norėjau įspėti, kad "bevalgydami" skanius faktus, kartu suvalgys ir nuodus, o gavosi kaip ir pareklamavau tą knygą.....  :(

2Pacas

#41
balandžio 24, 2013, 09:24:43 Redagavimas: balandžio 24, 2013, 09:33:13 by 2Pacas
Viskas pildosi.
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/lietuva/kryzkele-nesikisimas-i-privatu-gyvenima-ar-saugumas-56-328976
Sitas veikejas Donskis yra masonas,makaronus labai moka kabint,dziugu kad daug zmoniu jau gaudos kas vyksta,uztenka tik uzmest aki i komentarus

paragraf 78

Kodėl manai kad Donskis yra masonas?

preacher

Pala tu skaitai 15min, delfi komentarus ir į viską žvelgi rimtai?
Dauguma kas ten skaito ir komentuoja patys yra masonai, štai geri video pvz.:
http://www.youtube.com/watch?v=PPgatwmwwQY
http://www.youtube.com/watch?v=MTxvl9z_Hfc

bs2000

pirma reikia suprast kas yra tie masonai :) kaip matricos filme buvo pasakyta : kiekvienas zmogus yra potencialus agentas(masonas,reptilas,blogis ir t.t. ) beja matau nukrypot labai jau visi nuo temos :)

Aukštyn